BIG GAMES BET

Προγνωστικά πόλο: Δυάδα στο 3.11 από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Ο Μαρκ Λαρούμπε Γκονφάους της Ισπανίας στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος πόλο
Ο Μαρκ Λαρούμπε Γκονφάους της Ισπανίας © 2022 ANNA SZILAGYI/ASSOCIATED PRESS

Με μεγάλα ματς ολοκληρώνεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου στο πόλο. Ποντάρισμα σε μια δυάδα του 3.11.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου φτάνει στην κορύφωσή του, καθώς ολοκληρώνονται και τα τελευταία παιχνίδι στο πόλο στο σπουδαίο τουρνουά της Βουδαπέστης.

Αρχικά με το παιχνίδι της κατάταξης 5-6 μεταξύ ΗΠΑ και Σερβία, υπάρχει φαβορί στοιχηματικά. Οι Σέρβοι είναι πιο έμπειροι σε μεγάλες διοργανώσεις, έχουν το πόλο στο αίμα τους, ωστόσο οι ΗΠΑ απέδειξαν σ’ αυτό το τουρνουά πόσο έχουν ανέβει ως επίπεδο και πόσο ισχυρή ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο επιδιώκουν να χτίσουν. Εξάλλου η παντοκρατορία των Αμερικανών στις γυναίκες μιλάει από μόνη της. Οι ΗΠΑ μπορεί στον προημιτελικό να μην κατάφεραν να ακολουθήσουν το δυναμικό παιχνίδι της Εθνικήςκαι τις αντεπιθέσεις, ωστόσο στο παιχνίδι κατάταξης κόντρα στην οικοδέσποινα Ουγγαρία έκαναν τη μεγάλη έκπληξη. Πολύ γεμάτη και εντυπωσιακή εμφάνιση σε prime time ζώνη, κοίταξαν τους ισχυρούς Ούγγρους στα μάτια και επικράτησαν στα πέναλτι (11-11 κ.δ).

ΗΠΑ - Σερβία: Προγνωστικά και ανάλυση

Το σημερινό ματς σαφώς και δεν είναι εύκολο, οι Σέρβοι είναι Χρυσοί Ολυμπιονίκες που έκαναν το repeat στο Τόκιο μετά από το Χρυσό του Ρίο. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στις 21/06, τότε το ματς έληξε 17-13 υπέρ της Σερβίας για τη φάση των ομίλων. Οι Σέρβοι δεν μπήκαν με τις απαιτούμενες διαθέσεις στον αγώνα κατάταξης με το Μαυροβούνιο σ’ ένα ματς για γερά νεύρα, το οποίο κρίθηκε στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού. Πολύ ισορροπημένη συνάντηση στα δύο πρώτα οκτάλεπτα, αλλά τελικά το παιχνίδι έληξε 10-7 υπέρ της Σερβίας, στα προημιτελικά την πέταξε εκτός η Κροατία με 14-12.

Η Σερβία είναι μια ομάδα που δίνει μεγάλο βάρος στην άμυνα και στο σκληρό παιχνίδι. Οι ΗΠΑ στον αντίποδα σ’ αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήταν αξιόλογες και η νίκη επί της Ουγγαρίας και ας ήρθε στα πέναλτι αποδεικνύει ότι διαθέτει μέταλλο. Αναμένεται σκληρό ματς, δύσκολα να ξεφύγει η κατάσταση όπως στους ομίλους. Η Σερβία είναι έμπειρη ομάδα, αλλά οι Αμερικανοί τακτικά δεν έχουν σε τίποτα να υστερήσουν και βγάζουν μεγάλη αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι τους, έχοντας και έναν αξιόλογο γκολκίπερ. Στο 1.75 το +3,5 των ΗΠΑ.

Ιταλία - Ισπανία: Προγνωστικά και ανάλυση

Στο τελικό η Ιταλία (21:00 ΕΡΤ2) του Καμπάνια κοντράρεται με την Ισπανία, ίσως σ’ έναν απροσδόκητο τελικό θα λέγαμε. Η Ιταλία έχει μεν παράδοση στο άθλημα ωστόσο έτσι όπως κύλησε το τουρνουά αποτελεί έκπληξη η συμμετοχή της. Πήρε την πρόκριση σ’ έναν πολύ οριακό ημιτελικό κόντρα στην Εθνική. Το πάλεψε η ομάδα του Βλάχου σ’ ένα πολύ σκληρό ματς. Έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση καθοριστικό για την εξέλιξή του αποδείχτηκε το τέρμα του Ντι Φούλβιο 58'' πριν το φινάλε με το οποίο διαμορφώθηκε το 11-9. Παράλληλα το άγχος και η νευρικότητα ήταν αρκετές φορές έκδηλα στις δύο πλευρές. Οι Ιταλοί όμως βρήκαν λύσεις και κατάφεραν να εξουδετερώσουν τις επιθέσεις των διεθνών στα κρίσιμα σημεία του αγώνα.

Η Ισπανία από την άλλη έκανε επίδειξη δύναμης, ήταν απολαυστική κόντρα στην Κροατία και επικράτησε 10-5 στον άλλο ημιτελικό παίζοντας γρήγορο και σύγχρονο πόλο. Μέχρι ενός σημείου η αναμέτρηση ήταν ισορροπημένη, αλλά από ένα σημείο και μετά οι Ίβηρες έσφιξαν την άμυνα τους και εγκλώβισαν τους Κροάτες, που δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις και να μπουν στο κόλπο του αγώνα. Εντυπωσιακός σαφώς ήταν ο γκολκίπερ των Ισπανών που είχε δέκα αποκρούσεις. Το γεγονός πως η Ισπανία κράτησε στα πέντε γκολ τους ισχυρούς Κροάτες επιβεβαιώνει την ψυχωμένη και εκπληκτική εμφάνιση που έκαναν οι παίκτες του Μάρτιν.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ισπανία δείχνει έτοιμη για το πρώτο Χρυσό σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μετά από το 2001 και στην Ιαπωνία, έχει τη στόφα, την αυτοπεποίθηση και τη διαύγεια να πάρει το ματς. Εάν εγκλωβίσει τους Ιταλούς και παρουσιάσει τη γρανιτένια άμυνα όπως με την Κροατία που σε δύο οκτάλεπτα δεν δέχτηκε γκολ μπορεί να επικρατήσει. Στο 1.78 η επικράτηση της ομάδας του Μάρτιν.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΗΠΑ - Σερβία: ΗΠΑ με +3,5 (απόδοση 1.75), 18:00
  • Ιταλία - Ισπανία: 2 (απόδοση 1.78), 21:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ