ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά ΝΒΑ: Το σερί των Σίξερς με τους Χόρνετς και οι φορμαρισμένοι Μπουλς στο 1.70

Οι Τζοέλ Εμπίντ και Σεθ Κάρι
Οι Τζοέλ Εμπίντ και Σεθ Κάρι Ⓒ 2021 MATT SLOCUM/ ASSOCIATED PRESS

Ευκαιρία για τους Σίξερς να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους επί των Χόρνετς. Αγριεμένοι υποδέχονται τον Νίκολα Γιόκιτς οι Μπουλς.

Η Σάρλοτ (14-11) υποδέχεται τη Φιλαντέλφεια (12-11) σε μία αναμέτρηση (07/12 02:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24), όπου το διπλό είναι φαβορί στο 1.35 και το βασικό χάντικαπ βρίσκεται στους 6,5 πόντους.

Οι Χόρνετς παρότι αγωνίστηκαν με σημαντικές απουσίες στην Ατλάντα έκαναν την έκπληξη και επικράτησαν με 130-127. Τα ξημερώματα ωστόσο θα δώσουν back to back παιχνίδι έχοντας ξανά δύο εκ των κορυφαίων σκόρερ τους εκτός (ΛαΜέλο Μπολ και Ροζίερ), όπως επίσης και τον βασικό τους σέντερ, Πλάμλι.

Υπό αυτές τις συνθήκες δεν θα είναι εύκολο να ανταποκριθούν απέναντι στη Φιλαντέλφεια, η οποία αναμένεται πολύ πιο φρέσκια αφού έχει να αγωνιστεί τρεις ημέρες. Οι Σίξερς έχουν ρεκόρ 9-4 με τον Εμπίντ στο παρκέ, ενώ κρίνεται πιθανή και η επιστροφή του πολύτιμου Τομπάιας Χάρις, ο οποίος έλειψε από το τελευταίο ματς επειδή ήταν άρρωστος.

Αν συνυπολογίσουμε και την θετική παράδοση της Φίλι, η οποία μετράει 14 σερί νίκες κόντρα στη Σάρλοτ (τελευταία της ήττα το 2016), τότε το διπλό με -3,5 πόντους στο 1.62 μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

Σικάγο - Ντένβερ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Πολύ ενδιαφέρουσα είναι και η αναμέτρηση του Σικάγο (16-8) κόντρα στο Ντένβερ, όπου οι Μπουλς είναι φαβορί στο 1.60 με τα βασικό χάντικαπ στους 3,5 πόντους (07/12 03:00 Live από το SPORT24)

Οι Νάγκετς βρίσκονται στη μέση ενός road trip επτά αγώνων. Στους προηγούμενους τρεις κέρδισαν το Μαϊάμι και τη Νέα Υόρκη και έχασαν στο Ορλάντο. Οι Μπουλς με τη σειρά τους βρίσκονται σε άριστη φόρμα, μετρώντας τρεις σερί νίκες και τέσσερις στα πέντε τελευταία ματς.

Οι "ταύροι" κάθε αγώνας που περνάει αυξάνουν ολοένα και περισσότερο την αυτοπεποίθησή τους, κάτι που φάνηκε ασφαλώς και από τη νίκη τους μέσα στο Μπρούκλιν επί των πρωτοπόρων στην Ανατολή, Νετς.

Ο ΝτεΡόζαν μετράει 28,4 πόντους κατά μέσο όρο στα πέντε προηγούμενα ματς. Ο ΛαΒιν συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις βάζοντας 25 στη Σάρλοτ, 27 στη Νέα Υόρκη και 31 στο Μπρούκλιν! Από κοντά και ο Βούτσεβιτς, που έχει αρχίσει πλέον να ανεβάζει στροφές και σημείωσε 30 πόντους απέναντι στους Χόρνετς και 27 με τους Νικς!

Γενικά, οι Μπουλς αυτή τη στιγμή δείχνουν να έχουν περισσότερες λύσεις από τους Νάγκετς, οι οποίοι παίζουν σταθερά με πολλές απουσίες (Μάρεϊ, Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ, Ντοζίερ, Ρίβερς, Χάιλαντ). Σωστό φαβορί ο άσος, στο 1.70 με -1,5 πόντο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάρλοτ – Φιλαντέλφεια: 2 -3,5 (απόδοση 1.62), 02:00
  • Σικάγο – Ντένβερ: 1 -1,5 (απόδοση 1.70), 03:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ