ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά ΝΒΑ: "Σημαδεύουν" τον πληγωμένο Μπάτλερ οι Νικς, αξία στο 2.35 των Γουόριορς

Προγνωστικά ΝΒΑ: "Σημαδεύουν" τον πληγωμένο Μπάτλερ οι Νικς, αξία στο 2.35 των Γουόριορς
AP PHOTO/JOSE LUIS VILLEGAS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το Game 3 στις σειρές Μαϊάμι - Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες Λέικερς - Γκόλντεν Στέιτ.

Το Μαϊάμι ξεκίνησε με break την ημιτελική σειρά της Ανατολής κόντρα στη Νέα Υόρκη, την περασμένη Κυριακή, ωστόσο λίγο πριν το τέλος του Game 1, ο Τζίμι Μπάτλερ γύρισε άσχημα τον αστράγαλό του με συνέπεια να χάσει το Game 2.

Οι Νικς εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του στο δεύτερο ματς και παίρνοντας ώθηση από την επιστροφή του Τζούλιους Ραντλ, ο οποίος άγγιξε το triple-double (25 πόντους, 12 ριμπάουντ, 8 ασίστ) έφτασαν στο 1-1 με 111-105. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι άλλοι δύο σταρ της Νέας Υόρκης, με τον Τζέιλεν Μπράνσον να σκοράρει 30 πόντους και τον Αρ Τζέι Μπάρετ 24. Γενικά, η επίθεση των Νικς δούλεψε πολύ καλύτερα στη δεύτερη αναμέτρηση, όπου είχε επιθετικό rating 127,6 έναντι 107,5 στο εναρκτήριο παιχνίδι. Με τον Ραντλ μάλιστα στο παρκέ το επιθετικό rating της Νέας Υόρκης εκτοξεύτηκε στους 135,2 πόντους.

Το Μαϊάμι από την άλλη, σούταρε 49 τρίποντα στο Game 2, δέκα παραπάνω σε σύγκριση με το Game 1, αφού δεν είχε το κάθετο παιχνίδι του Μπάτλερ. Επίσης, χωρίς τον Jimmy Buckets κέρδισε μόλις 17 βολές, ενώ στο πρώτο παιχνίδι είχε 29.

Ο Μπάτλερ είχε μπροστά του πέντε ημέρες να ξεκουραστεί και όλα δείχνουν ότι θα απόψε θα επιστρέψει, έστω κι αν δίνεται επίσημα αμφίβολος. Ο Ερικ Σποέλστρα είπε πως την Παρασκευή ο παίκτης του προπονήθηκε, ωστόσο το πιθανότερο είναι πως ο σούπερ σταρ των Χιτ δεν θα είναι απόψε 100% έτοιμος, καθώς το διάστρεμμα που υπέστη δεν ήταν απλό (07/05 22:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24).

Πάνω σε αυτή τη λογική, μπορούμε να κρατήσουμε το Under 28,5 στους πόντους του Μπάτλερ, ο οποίος στη νίκη των Χιτ επί των Νικς σταμάτησε στους 25, με 9/11 βολές. Ούτως ή άλλως, είναι δεδομένο πως η άμυνα του Τομ Τίμποντο θα επικεντρωθεί πάνω του με στόχο να τον περιορίσει. Αν ο Μπάτλερ δεν πατάει γερά δεν θα είναι εύκολο να πάει σε παιχνίδι επαφών, να κερδίσει φάουλ και να βρει ξεκούραστους πόντους από τη γραμμή των βολών.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι μιλάμε για δύο ομάδες που αρέσκονται να παίζουν σε χαμηλό pace. Το Game 1 πήγε στις 95 κατοχές, ενώ το Game 2 στις 88. Επίσης, κανένα από τα επτά φετινά ματς των Νικς στα playoffs δεν ξεπέρασε τους 216 πόντους συνολικά. Μαζί λοιπόν με το Under 218,5, που μοιάζει αρκετά ασφαλές, χτίζουμε ένα combo στο 2.15.

Build A Bet* στους αγώνες του ΝΒΑ! 21+ | Ρυθμ. ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Πήραν "φωτιά" από το τρίποντο οι Γουόριορς

Οι Λέικερς επέστρεψαν από το Σαν Φρανσίσκο στη βάση τους, έχοντας στις αποσκευές τους μία νίκη, επομένως η πρώτη δυάδα αγώνων κρίνεται επιτυχημένη για τους λιμνάνθρωπους. Η ομάδα του Ντάρβιν Χαμ έκανε το break στους Γουόριορς, στο Game 1 (117-112), με τον Άντονι Ντέιβις να κυριαρχεί και στις δύο μεριές του παρκέ (30 πόντους, 23 ριμπάουντ).

Στο Game 2 ωστόσο, ο AD περιορίστηκε μόλις στους 11 πόντους (5/11 σουτ) και μοιραία οι Λέικερς δεν είχαν καμία τύχη απέναντι στο αγριεμένο Γκόλντεν Στέιτ. Οι πρωταθλητές ισοφάρισαν με το πειστικό 127-100, έχοντας ξανά ως βασικό τους όπλο το τρίποντο. Ολοκλήρωσαν το ματς με 21/42 (50%)! Μόνο Κλέι Τόμπσον είχε οκτώ εύστοχα τρίποντα (30 πόντοι), ενώ ο Στεφ Κάρι αρκέστηκε περισσότερο σε ρόλο δημιουργού (20 πόντοι, 12 ασίστ).

Οι Γουόριορς σούταραν εξαιρετική πίσω από το τόξο και στο πρώτο ματς. Για την ακρίβεια στα πρώτα δύο παιχνίδια έχουν συνολικά ευστοχήσει σε 42 τρίποντα, επίδοση ρεκόρ στα playoffs. Αν η ομάδα του Στιβ Κερ συνεχίσει να σουτάρει με αυτή τη συνέπεια είναι δεδομένο πως θα απειλήσει την έδρα των Λέικερς (07/05 03:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24).

Μπορεί το Γκόλντεν Στέιτ να έχει φέτος ρεκόρ εκτός έδρας 14-31, ωστόσο στον πρώτο γύρο έκανε δύο κολλητά break στους Κινγκς για να προκριθεί, κερδίζοντας μάλιστα μέσα στο Σακραμέντο στο Game 7.

Οι Λέικερς έχουν πραγματοποιήσει μία αξιοσέβαστη πορεία μέχρι στιγμής και φυσικά κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει μία ομάδα που έχει στις τάξεις της τον ΛεΜπρόν και τον Ντέιβις, ωστόσο σε τιμές που αγγίζουν το 2.35 το διπλό εδώ είναι value.

Κάθε καλάθι του NBA σε Live Streaming*! 21+ | Ρυθμ. ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαϊάμι – Νέα Υόρκη: Under 218,5 & Μπάτλερ Under 28,5 (απόδοση 2.15), 22:30
  • Λ.Α. Λέικερς – Γκόλντεν Στέιτ: 2 (απόδοση 2.35), 03:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ