ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Υποχρέωση νίκης για Λέικερς, χτίζουν μομέντουμ οι Μπακς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την φανέλα των Μπακς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την φανέλα των Μπακς Ⓒ 2022 ADAM HUNGER/ ASSOCIATED PRESS

Γεμάτο το στοιχηματικό πρόγραμμα του ΝΒΑ. Ευκαιρία να χτίσουν ξανά θετικό μομέντουμ οι Μπακς. Απεγνωσμένοι για μία νίκη οι Λέικερς. Το παίρνει πάνω του ο Ιρβινγκ ελλείψει Ντουράντ. Απίστευτος ο Γιόκιτς με τρία σερί triple-doubles.

Οι Λέικερς (22-23) ξεκινούν τα ξημερώματα το μεγαλύτερο road trip της σεζόν, αφού θα δώσουν έξι διαδοχικά ματς στην Ανατολή. Το Λ.Α. έχασε τα τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια του και υποχώρησε ξανά κάτω από το 50%.

Η ομάδα του Φρανκ Βόγκελ, μπορεί να έχει τη δικαιολογία της απουσίας του Αντονι Ντέιβις, ωστόσο συνεχίζει τις απογοητευτικές εμφανίσεις και σε κανένα σημείο της σεζόν δεν θυμίζει διεκδικήτρια του τίτλου.

Τα ξημερώματα, οι Λέικερς παίζουν στο Ορλάντο (8-38) κόντρα στην ομάδα με το χειρότερο ρεκόρ του ΝΒΑ και οφείλουν επιτέλους να κάνουν μία νίκη. Υπενθυμίζεται, ότι τον Δεκέμβριο, είχαν επικρατήσει των Μάτζικ με 106-94, στο Λος Άντζελες, με τον Λεμπρόν Τζέιμς να γράφει triple-double (30 πόντους, 11 ριμπάουντ, 10 ασίστ).

Το χάντικαπ έχει βγει σχετικά χαμηλά, διότι οι Λέικερς φέτος είναι τελείως αναξιόπιστοι, ωστόσο θα πρόκειται για αυτοκτονία αν δεν κερδίσουν τους Μάτζικ, που μετρούν 13 ήττες στα 14 προηγούμενα παιχνίδια τους. Στο 1.65 το διπλό με -2,5 πόντους χάντικαπ.

Μιλγουόκι - Σικάγο: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο Fiserv Forum, οι Μπακς (28-19) υποδέχονται τους επικεφαλής της Ανατολής, Μπουλς (28-15). Το Μιλγουόκι γνώρισε έξι ήττες στα τελευταία εννιά ματς, ωστόσο στο πιο πρόσφατο κέρδισε 126-114 το Μέμφις.

Οι πρωταθλητές προσπαθούν να βρουν ξανά τη σταθερότητά τους και η επιστροφή του Τζρου Χολιντέι αναμένεται να τους βοηθήσει σε αυτό. Πρακτικά, τα "ελάφια" θα υποδεχθούν κομπλέ τους Μπουλς, αφού με εξαίρεση τον Λόπεζ, που είναι εκτός από το ξεκίνημα της σεζόν δεν αναφέρεται άλλη απουσία.

Στον αντίποδα, το Σικάγο συνεχίζει να παίζει χωρίς τους δύο βασικούς του γκαρντ, τον ΛαΒιν και τον Μπολ. Η επιστροφή του Καρούζο είναι μεν σημαντική, ωστόσο ο πρώην άσος των Λέικερς δύσκολα θα μπορέσει να προσφέρει πάνω από 30 λεπτά, καθώς προέρχεται από τραυματισμό, που του στέρησε 13 αγώνες.

Υπάρχει σαφής λοιπόν υπεροχή των Μπακς στην περιφέρεια και για αυτό το χάντικαπ έχει βγει τόσο ψηλά (10,5 πόντους). Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι τα δύο βαριά χαρτιά των πρωταθλητών, ο Γιάννης και ο Μίντλετον έχουν πλέον αρχίσει να ανεβάζουν στροφές και στα έξι προηγούμενα ματς, παρήγαγαν από κοινού 57,2 πόντους κατά μέσο όρο!

Η ελλιπής περιφερειακή γραμμή των Μπουλς δύσκολα θα φρενάρει τους Μπακς, οι οποίοι φέτος σκοράρουν εντός έδρας κατά μέσο όρο πάνω από 112 πόντους και λογικά θα ανέβουν ακόμη πιο ψηλά στη συνέχεια της σεζόν, αν δεν έχουν άλλες ατυχίες. Το κόμπο άσος με -5,5 πόντους και over 111,5 οι Μπακς προσφέρεται στο 1.65.

Σαν Αντόνιο - Μπρούκλιν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο Σαν Αντόνιο, οι Σπερς (17-28) φιλοξενούν τους Νετς (28-16) και μάλιστα προσφέρονται σε τιμές φαβορί, διότι λείπει ο Κέβιν Ντουράντ στους φιλοξενούμενους. Στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας ματς πάντως, χωρίς τον KD, όπως αναμενόταν βγήκε μπροστά ο Καϊρί Ιρβινγκ.

Τόσο στην ήττα από το Κλίβελαντ, όσο και στη νίκη επί της Ουάσινγκτον, ο Ιρβινγκ πήρε συνολικά 23 προσπάθειες και είχε 27 και 30 πόντους αντίστοιχα με ποσοστό ευστοχίας πάνω από 52% και στις δύο περιπτώσεις. Το εντυπωσιακό είναι, πως ο Ιρβινγκ έβαλε σε αυτά τα δύο ματς 57 πόντους συνολικά, εκτελώντας μόλις δύο βολές!

Το πιθανότερο είναι πως και στο Σαν Αντόνιο, ο Uncle Drew θα πάρει περισσότερες από 23 προσπάθειες, άρα έχει καλή πιθανότητα να βγάλει το over 24,5 πόντοι σε τιμές άνω του 1.80.

Ντένβερ - Μέμφις: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο Ντένβερ, οι Νάγκετς (23-20) υποδέχονται τους Γκρίζλις (31-16), οι οποίοι μετά από ένα σερί 11 νικών, γνώρισαν δύο ήττες στα τελευταία τρία ματς, πληρώνοντας κυρίως τις απουσίες σημαντικών παικτών του ροτέισον (Μπρουκς, Μπέιν, Τζόουνς, Αντερσον).

Στον αντίποδα, οι "σβόλοι" έκαναν τρεις νίκες στα τέσσερα προηγούμενα ματς με πιο πρόσφατη τη δραματική επί των Κλίπερς στην παράταση με 130-128. Ο Νίκολα Γιόκιτς συνεχίζει να οργιάζει. Μετράει τρία σερί triple-doubles, φτάνοντας τα δέκα την τρέχουσα σεζόν.

Στα τρία τελευταία ματς με Κλίπερς, Τζαζ και Λέικερς είχε 10, 14 και 13 ασίστ αντίστοιχα. Πιθανότατα θα χρειαστεί να μοιράσει καλά την μπάλα και κόντρα στους Γκρίζλις, αφού θα βρει απέναντί του έναν πολύ καλό αμυντικό, όπως ο Στίβεν Ανταμς. Ο Joker μέσα στον Ιανουάριο δίνει κατά μέσο όρο 8,2 ασίστ και το ενδεχόμενο να γράψει τουλάχιστον οχτώ απέναντι στις "αρκούδες" προσφέρεται στο 1.60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ορλάντο - Λ.Α. Λέικερς: 2 -2,5 (απόδοση 1.65), 02:00
  • Μιλγουόκι - Σικάγο: 1 -5,5 & Over 111,5 Μπακς (απόδοση 1.65), 03:00
  • Σαν Αντόνιο - Μπρούκλιν: Ιρβινγκ Over 24,5 πόντοι (απόδοση 1.88), 03:30
  • Ντένβερ - Μέμφις: Γιόκιτς 8+ ασίστ (απόδοση 1.60), 04:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ