ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Το Ντιτρόιτ πληρώνει τα σπασμένα των Μπακς στο Κλίβελαντ

Προγνωστικά NBA: Το Ντιτρόιτ πληρώνει τα σπασμένα των Μπακς στο Κλίβελαντ
2023 AP PHOTO/CHARLES REX ARBOGAST

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση του Μιλγουόκι κόντρα στο Ντιτρόιτ για τη regular season του NBA.

Σε prime time το αποψινό παιχνίδι του Μιλγουόκι με το Ντιτρόιτ στη Little Caesars Arena (22:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Φυσικά, οι Μπακς είναι το απόλυτο φαβορί, δεδομένου ότι οι Πίστονς είναι η χειρότερη ομάδα φέτος του ΝΒΑ με μόλις 4 νίκες στο πρώτο μισό της regular season (4-37). Σημειώνεται, ότι το Μιλγουόκι θα δώσει δύο κολλητά ματς στο Ντιτρόιτ, αφού οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά στο ίδιο γήπεδο και τη Δευτέρα.

Στις πρώτες δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις φέτος, στο Fiserv Forum, τα “ελάφια” πανηγύρισαν ισάριθμες νίκες. Η πρώτη με 120-118 στις 8 Νοεμβρίου και η δεύτερη με 146-114 στις 16 Δεκεμβρίου. Το Μιλγουόκι έχει κερδίσει τα 19 από τα τελευταία 20 ματς κόντρα στους Πίστονς, για τη regular season, μετρώντας απέναντι στα πιστόνια επτά σερί νίκες.

Την Τετάρτη, η ομάδα του Μόντι Γουίλιαμς έχασε λογικά με 124-117 από τη Μινεσότα, που οδηγεί την κούρσα στη δυτική περιφέρεια. Σε αυτό το παιχνίδι έκανε το ντεμπούτο του ο νεοφερμένος Μάικ Μουσκάλα, χωρίς ωστόσο να σκοράρει στα 15 λεπτά που αγωνίστηκε. DNP ο Ντανίλο Γκαλινάρι, που επίσης συμπεριλήφθηκε στα ανταλλάγματα του trade που έκανε το Ντιτρόιτ με τους Γουίζαρντς, στέλνοντας στην Ουάσινγκτον τους Μάρβιν Μπάγκλεϊ και Αϊζάια Λίβερς.

Από βαριά ήττα το Μιλγουόκι

Στον αντίποδα, το Μιλγουόκι έρχεται από τη συντριβή με 135-95 στο Κλίβελαντ, σε ένα ματς πάντως που δεν αγωνίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Χωρίς τον ηγέτη τους, οι Μπακς βρέθηκαν να χάνουν με 66-41 στο ημίχρονο από τους Καβαλίερς. Στο τρίτο 12λεπτο τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα, αφού τα “ελάφια” δέχθηκαν 42 πόντους (!) και έτσι ο Εϊντριαν Γκρίφιν αποφάσισε στην 4η περίοδο να τραβήξει στον πάγκο τους βασικούς τους.

"Η απουσία του μας αποσυντόνισε. Οταν παίζει τραβάει την προσοχή της αντίπαλης άμυνας και δημιουργεί πλεονέκτημα σε πολλά πράγματα που κάνουμε. Χωρίς αυτόν στο παρκέ δεν τα πήγαμε καλά", παραδέχθηκε ο Ντέμιαν Λίλαρντ.

Απόψε πάντως, τα δεδομένα αναμένονται εντελώς διαφορετικά. Αφενός διότι ο Γιάννης μάλλον θα αγωνιστεί, αφού δίνεται probable, αφετέρου γιατί το Ντιτρόιτ δεν συγκρίνεται ως δυναμική ούτε κατά διάνοια με τους Καβαλίερς. Άλλωστε, οι Πίστονς έχουν εκτός και τον κορυφαίο τους σκόρερ, Κέιντ Κάνινγχαμ (22,8 πόντοι).

Λογικά, το Μιλγουόκι θα ξεσπάσει πάνω στο Ντιτρόιτ, μετά τη βαριά ήττα στο Κλίβελαντ. Στο 1.44 το διπλό με διψήφια διαφορά, στο 2.15 ανεβαίνει η απόδοση αν με την επιλογή BUILD A BET προσθέσουμε και το Over 234,5. Το συγκεκριμένο line πόντων επαληθεύτηκε και στις τέσσερις συναντήσεις τους μέσα στο 2023, με τους Μπακς μάλιστα να σκοράρουν 126 και 150 πόντους αντίστοιχα στις δύο τελευταίες επισκέψεις τους στη Motor City.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντιτρόιτ – Μιλγουόκι: 2 -9,5 & Over 234,5 (απόδοση 2.15), 22:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ