ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Το 7.25 του Μίτσελ κι ένα combo του 2.75 στη Μινεσότα

Cleveland Cavaliers guard Donovan Mitchell reacts during overtime of an NBA basketball game against the Chicago Bulls, Monday, Jan. 2, 2023, in Cleveland. (AP Photo/Ron Schwane)
Cleveland Cavaliers guard Donovan Mitchell reacts during overtime of an NBA basketball game against the Chicago Bulls, Monday, Jan. 2, 2023, in Cleveland. (AP Photo/Ron Schwane) AP

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το Game 3 στις σειρές Ατλάντα - Βοστώνη, Μινεσότα - Ντένβερ και Νέα Υόρκη - Κλίβελαντ.

Η Βοστώνη δεν είχε κανένα πρόβλημα να υπερασπιστεί την έδρα της στα πρώτα δύο ματς της σειράς με την Ατλάντα (22/04 02:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Τα κέρδισε αμφότερα με 13 πόντους διαφορά, απενεργοποιώντας εντελώς τον Τρέι Γιανγκ. Ο ηγέτης των Χοκς στα δύο παιχνίδια που έγιναν στο TD Garden "δεινοπάθησε" από την άμυνα των Σέλτικς με συνέπεια να έχει 14/40 σουτ (3/13 τρίποντα).

Είναι χαρακτηριστικό, ότι τα "γεράκια" έκλεισαν την κανονική περίοδο με 118,7 πόντους κατά μέσο όρο και στη Βοστώνη σημείωσαν μόλις 99 και 106 πόντους αντίστοιχα, με 40,7% εντός παιδιάς.

Πλέον, το ενδεχόμενο οι Σέλτικς να περάσουν με sweep είναι το πιο πιθανό και προσφέρεται στο 2.30, ενώ το σενάριο να "κλέψει" μία νίκη η Ατλάντα και να λήξει η σειρά με σκορ 4-1 τιμάται στο 2.50.

Σε ό,τι αφορά στο αποψινό ματς, λογικά η ομάδα του Τζο Ματσούλα είναι το φαβορί για την επικράτηση σε τιμές κάτω του 1.45. Το διπλό με ένα βατό χάντικαπ στο -4,5 ξεπερνάει το 1.80 κι αν ταυτόχρονα ο Ντέρικ Γουάιτ σημειώσει τουλάχιστον 10 πόντους φτάνουμε στο 2.05.

Ο πρώην άσος των Σπερς είναι μέχρι στιγμής ο κορυφαίος παίκτης της Βοστώνης στη σειρά, έχοντας σημειώσει συνολικά 50 πόντους! Μόνο ο Τζέισον Τέιτουμ έχει περισσότερους (54). Από το 2022 και μετά, σε συνολικά επτά ματς κόντρα στην Ατλάντα, ο Γουάιτ σκοράρει 17 πόντους κατά μέσο όρο και δεν ξεπέρασε τους δέκα μόνο μία φορά, στο αδιάφορο ματς της 9ης Απριλίου για τη regular season, όπου αγωνίστηκε μόλις 5 λεπτά.

Σούπερ αποδόσεις και κορυφαίο live στο ΝΒΑ! 21+ | Ρυθμ. ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Με κεντρικό πρόσωπο τον Ντόνοβαν Μίτσελ

Πολύ πιο αμφίρροπη είναι ασφαλώς η σειρά ανάμεσα στους Νικς και τους Καβαλίερς (22/04 03:30 Live από το SPORT24). Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από μία νίκη στα πρώτα δύο ματς στο Οχάιο. Οι Νικς έσπασαν με το καλημέρα την έδρα του Κλίβελαντ, επικρατώντας στο Game 1 με 101-97, παρά τους 38 πόντους του Ντόνοβαν Μίτσελ. Στο Game 2 ωστόσο, οι Καβς απάντησαν εμφατικά. Προηγήθηκαν με 20 πόντους διαφορά στο ημίχρονο, έφτασαν ακόμη και στο +29 και τελικά επικράτησαν με 107-90.

Σε σύγκριση με το πρώτο παιχνίδι, ο Τζέι Μπι Μπίκερσταφ έκλεισε το ροτέισον και ουσιαστικά έπαιξε με επτά παίκτες, αφού ο Οκόρο, παρότι ξεκίνησε βασικός, έμεινε στο παρκέ λιγότερο από τρία λεπτά συνολικά!

Χωρίς τον Οκόρο, οι "ιππότες" άνοιξαν καλύτερα το γήπεδο, διότι η τριάδα ΛεΒερτ, Γκριν και Οσμάν (δίνεται αμφίβολος απόψε) προσφέρει σαφώς πιο σταθερή απειλή από μακριά. Όταν ο Μίτσελ και ο Γκάρλαντ είναι υποχρεωμένοι να ξεφορτωθούν την μπάλα στα double-team των Νικς, το Κλίβελαντ χρειάζεται περιφερειακό σουτ και ο Οκόρο σε αυτό το παιχνίδι δεν ταιριάζει. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, που ο ΛεΒερτ εξελίχθηκε σε παίκτης κλειδί στο Game 2, σημειώνοντας 24 πόντους.

Από εκεί και πέρα, το Κλίβελαντ έκανε εξαιρετική δουλειά αμυντικά στα πρώτα δύο ματς. Οι Νικς μοίρασαν 18 και 16 ασίστ αντίστοιχα, όταν στην κανονική περίοδο είχαν 22,9 κατά μέσο όρο. Επίσης, είναι ενδεικτικό ότι ο Αρ Τζέι Μπάρετ κυριολεκτικά τα... έσπασε, έχοντας 6/25 σουτ στα πρώτα δύο παιχνίδια. Εκτέλεσε δηλαδή με το τραγικό 24%!

Το Under 17,5 πόντοι του Μπάρετ απόψε, μαζί με μίνιμουμ 5 ασίστ του Μίτσελ, που έχει μοιράσει συνολικά 21 μέχρι στιγμής στη σειρά, δημιουργεί απόδοση 2.20 στην επιλογή Build A Bet. Υπενθυμίζεται, ότι ο Μίτσελ έχει γεννηθεί στη Νέα Υόρκη και το καλοκαίρι οι Νικς έφτασαν κοντά στο να ολοκληρώσουν το trade με τη Γιούτα για να τον φέρουν στο Μεγάλο Μήλο. Τελικά, η Νέα Υόρκη έφερε από το Ντάλας τον Τζέιλεν Μπράνσον.

Build A Bet* στους αγώνες του ΝΒΑ! 21+ | Ρυθμ. ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προφανώς, ο Μίτσελ θα είναι το κεντρικό πρόσωπο στα ματς μέσα στο MSG. Στις δύο προηγούμενες επισκέψεις του φέτος στην έδρα των Νικς, έμεινε χαμηλά, έχοντας 17/46 σουτ. Είχε ωστόσο 8 και 5 ασίστ αντίστοιχα.

Για όποιον θέλει να ψάξει ένα fun bet με καλές πιθανότητες, μπορεί να ζητήσει το double-double του ηγέτη των Καβς στο 7.25. Ο Μίτσελ θα παίξει λογικά πάνω από 40 λεπτά απόψε και δεν είναι καθόλου απίθανο να δώσει δέκα ασίστ. Στο Game 1 άλλωστε είχε οκτώ και στο Game 2 13!

Απρόβλεπτη η Μινεσότα

Το Ντένβερ ταξίδεψε στη Μινεσότα έχοντας στις αποσκευές του ένα προβάδισμα δύο νικών, από τα πρώτα δύο ματς στα Βραχώδη Ορη (22/04 04:30 Live από το SPORT24). Οι Τίμπεργουλβς δικαιολόγησαν την παρουσία τους στη σειρά μόνο στην τρίτη περίοδο του Game 2, την οποία κέρδισαν με 40-23. Στις υπόλοιπες επτά ηττήθηκαν και μοιραία επέστρεψαν στη βάση τους, όντας πλέον με την πλάτη στον τοίχο.

Για τη Μινεσότα το αποψινό ματς είναι do-or-die, καθώς όλοι γνωρίζουν πως καμία ομάδα στο παρελθόν δεν έχει επιστρέψει από 3-0 κάτω. Οι "λύκοι" πάντως είναι εντελώς απρόβλεπτη ομάδα. Κυριαρχούν κόντρα στους Λέικερς στο play in και ξαφνικά εξαφανίζονται από το γήπεδο. Εν συνεχεία, διαλύουν τους Θάντερ και καπάκι γνωρίζουν τη συντριβή με 29 πόντους στο Game 1 από το Ντένβερ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα χρειαστούν μία πολύ καλύτερη εμφάνιση απόψε από τον Καρλ-Αντονι Τάουνς, αν θέλουν να μειώσουν τη σειρά. Ο KAT είχε στα πρώτα δύο ματς μόλις 21 πόντους συνολικά, με 8/27 σουτ. Μένει να φανεί λοιπόν, αν ο Κρις Φιντς θα αλλάξει τακτική και θα περάσει επιτέλους στο "5" τον Τάουνς, αντί του Γκομπέρ, για να αναγκαστεί ο Γιόκιτς να τον κυνηγάει εκτός ρακέτας.

Από εκεί και πέρα, το ενθαρρυντικό σημάδι στο Game 2 ήταν η εμφάνιση του Αντονι Εντουαρντς, ο οποίος σημείωσε 41 πόντους με 6/10 τρίποντα. Ο νεαρός άσος της Μινεσότα έχει το υλικό και το θράσος για να εξελιχθεί σε σούπερ σταρ και η εμφάνισή του θα είναι καθοριστική για τις πιθανότητες των Τίμπεργουλβς να κάνουν το 2-1.

Από την άλλη, το Ντένβερ είναι σαφώς μία ομάδα με καλύτερες ρυθμίσεις. Ο Γιόκιτς αποδίδει κλασικά στα συνηθισμένα του στάνταρ, σε επίπεδα δηλαδή MVP. Ο Πόρτερ Τζούνιορ κινείται ως ελεύθερος σκοπευτής στην περιφέρεια. Ο Γκόρντον "έσβησε" με την άμυνά του στα πρώτα δύο ματς τον Τάουνς. Και φυσικά ο Μάρεϊ φαίνεται πως έχει βρει ξανά τη φόρμα του, σημειώνοντας 40 πόντους στο δεύτερο ματς της σειράς.

Ο πόιντ-γκαρντ των Νάγκετς έχει 24,7 πόντους κατά μέσο όρο στην καριέρα του, σε 35 αγώνες playoffs. Από την άλλη, ο Εντουαρντς σε οκτώ αγώνες για την postseason έχει ευστοχήσει επτά φορές σε τουλάχιστον τρία τρίποντα. Στο 2.75 το Bet Builder με το Over 20,5 πόντοι του Μάρεϊ και το 3+ εύστοχα τρίποντα του Εντουαρντς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλάντα – Βοστώνη: 2 -4,5 & Γουάιτ 10+ πόντοι (απόδοση 2.05), 02:30
  • Νέα Υόρκη – Κλίβελαντ: Μπάρετ Under 17,5 & Μίτσελ 5+ ασίστ (απόδοση 2.20), 03:30
  • Νέα Υόρκη – Κλίβελαντ: Μίτσελ double-double (απόδοση 7.25), 03:30
  • Μινεσότα – Ντένβερ: Μάρεϊ Over 20,5 & Εντουαρντς 3+ εύστοχα τρίποντα (απόδοση 2.75), 04:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ