ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Τα δίνουν όλα οι Γουόριορς για το 1-1

Ο Στεφ Κάρι πανηγυρίζει στο πρώτο παιχνίδι των τελικών του ΝΒΑ ανάμεσα στο Γκόλντεν Στέιτ και τη Βοστώνη
Ο Στεφ Κάρι πανηγυρίζει στο πρώτο παιχνίδι των τελικών του ΝΒΑ ανάμεσα στο Γκόλντεν Στέιτ και τη Βοστώνη © 2022 JED JACOBSOHN/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το δεύτερο παιχνίδι των τελικών του ΝΒΑ ανάμεσα στο Γκόλντεν Στέιτ και τη Βοστώνη.

Οι τελικοί του ΝΒΑ ξεκίνησαν αν μη τι άλλο εντυπωσιακά, με τους Σέλτικς να πετυχαίνουν μία εκκωφαντική ανατροπή μέσα στο Chase Center και να σπάνε με το καλημέρα την έδρα των Γουόριορς, οι οποίοι μέχρι το ματς της Παρασκευής είχαν ρεκόρ 9-0 μπροστά στο κοινό τους στα φετινά playoffs.

Ο Στεφ Κάρι ξεκίνησε σαν... δαιμονισμένος τον πρώτο τελικό, σημειώνοντας 21 πόντους στο πρώτο δωδεκάλεπτο με έξι εύστοχα τρίποντα. Το Γκόλντεν Στέιτ προηγήθηκε ακόμη και με 15 πόντους διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο και μπήκε στην τέταρτη περίοδο στο +12, έχοντας κερδίσει καθαρά το τρίτο δωδεκάλεπτο με 38-24.

Η Βοστώνη όμως πραγματοποίησε ένα εξωπραγματικό τέταρτο δωδεκάλεπτο με επί μέρους σκορ 40-16 και 9/12 τρίποντα! Έφτασε έτσι με επιβλητικό τρόπο στο break και πανηγύρισε την έβδομη νίκη της στα τελευταία οκτώ ματς κόντρα στους Dubs.

Γκόλντεν Στέιτ - Βοστώνη: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός, ότι οι Σέλτικς κέρδισαν με τον Τζέισον Τέιτουμ να έχει μόλις 12 πόντους (3/17 σουτ) και να μοιράζει όμως 13 ασίστ. Κορυφαίος για τους Κέλτες ήταν ο Αλ Χόρφορντ, ο οποίος παραμονή των γενεθλίων του, σημείωσε 26 πόντους με 6/8 τρίποντα. Ο Δομηνικανός σέντερ, στο πρώτο του παιχνίδι σε τελικούς ΝΒΑ, μετά από 15 σεζόν και 141 ματς playoffs, πέτυχε 11 από τους 26 πόντους του στο επικό comeback των Σέλτικς στην τέταρτη περίοδο. Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Ντέρικ Γουάιτ, ο οποίος εκτός από ένα έξτρα σώμα στην αντιμετώπιση του Κάρι πρόσφερε και 21 πόντους από τον πάγκο με 5/8 τρίποντα!

Γενικά, οι Σέλτικς έκαναν απίστευτα πράγματα από την περιφέρεια. Ο Χόρφορντ έμοιαζε... Κάρι και η ομάδα του Ιμε Ουντόκα τέλειωσε το game 1 με 21/41 τρίποντα, δηλαδή ποσοστό 51,2%! Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει το Γκόλντεν Στέιτ αν θέλει να έχει τύχη στο game 2 είναι να σταματήσει το τρίποντο της Βοστώνης. Λογικά, θα επέλθει μία διόρθωση στο ποσοστό ευστοχίας των Σέλτικς στο δεύτερο παιχνίδι. Δεν γίνεται να σουτάρουν ξανά με τέτοια αποτελεσματικότητα. Πάνω σε αυτή τη λογική έχει ενδιαφέρον το Under 13,5 τρίποντα των φιλοξενούμενων σε τιμές διπλασιασμού.

Από εκεί και πέρα, οι Γουόριορς είναι υποχρεωμένοι να ενεργοποιήσουν κι άλλους παίκτες στο επιθετικό κομμάτι. Στο πρώτο ματς, μόνο ο Κάρι (34 πόντοι) και ο Γουίγκινς (20 πόντοι) στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Αντίθετα, η τριάδα Τόμπσον, Γκριν και Πουλ είχε συνολικά μόλις 10/33 σουτ.

Ο Κάρι μοίρασε πέντε ασίστ στο game 1 και οφείλει να μοιράσει ακόμη καλύτερα την μπάλα στη συνέχεια για να "ζεσταθούν" επιθετικά και οι υπόλοιποι. Στο 1.87 να δώσει πάνω από πέντε ασίστ στο αποψινό παιχνίδι (06/06 03:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Αν πάρουμε ταυτόχρονα και το Over 13,5 πόντοι του Πουλ, χτίζουμε απόδοση 3.45. Ο 22χρονος γκαρντ είχε μόλις εννιά πόντους στο πρώτο ματς, συνολικά όμως στη φετινή postseason σκοράρει 17,8 κατά μέσο όρο και πρέπει οπωσδήποτε να εξελιχθεί σε x-Factor των Γουόριορς από τον πάγκο, όπως κάνει ο Γουάιτ στους Σέλτικς.

Προγνωστικά NBA

Σε ό,τι αφορά στην αγορά του νικητή, οι Γουόριορς βρίσκονται πλέον με την πλάτη στον τοίχο και ξέρουν ότι πρέπει οπωσδήποτε να ισοφαρίσουν απόψε τη σειρά πριν ταξιδέψουν στην ανατολική ακτή για δύο ματς στο TD Garden. Το Γκόλντεν Στέιτ έχει την εμπειρία, την ποιότητα και το βάθος για να αντιδράσει. Επίσης, μετράει 4-0 φέτος στην postseason μετά από ήττα.

Η Βοστώνη βέβαια επιβεβαίωσε στο πρώτο ματς ήταν δεν μασάει από έδρες και μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνει τη ζημιά. Θα είναι πάντως too much για τους "πολεμιστές" να υποστούν δεύτερο κολλητό break. Στο 1.70 ο άσος με -2,5 πόντους. Πάει στο 2.10 με ένα βατό line 199,5 πόντων, προκειμένου να επαληθευτεί το Over. Το Γκόλντεν Στέιτ μετράει 15/17 Over 199,5 στα φετινά playoffs.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκόλντεν Στέιτ – Βοστώνη: 1 -2,5 & Over 199,5 (απόδοση 2.10), 03:00
  • Γκόλντεν Στέιτ – Βοστώνη: Βοστώνη Under 13,5 εύστοχα τρίποντα (απόδοση 2.00), 03:00
  • Γκόλντεν Στέιτ – Βοστώνη: Κάρι Over 5,5 ασίστ & Πουλ Over 13,5 πόντοι (απόδοση 3.45), 03:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ