NBA FINALS 2022

NBA Finals, Σέλτικς: Το ρεσιτάλ του Αλ Χόρφορντ στην 4η περίοδο του Game 1 κόντρα στους Γουόριορς και τα... φιλάκια στο τέλος

Ο Αλ Χόρφορντ με την φανέλα των Σέλτικς
Ο Αλ Χόρφορντ με την φανέλα των Σέλτικς Ⓒ 2022 JED JACOBSOHN/ ASSOCIATED PRESS

Απίστευτος ο Αλ Χόρφορντ, σημείωσε 11 από τους 26 πόντους του στην 4η περίοδο στο Game 1 των NBA Finals, στην νίκη των Σέλτικς μέσα στο Γκόλντεν Στέιτ. Δείτε τις καλύτερες στιγμές του από το προσωπικό του σερί, αλλά και τα... φιλάκια που έστειλε μετά το ματς.

Ο Αλ Χόρφορντ ήταν καθοριστικός για τους Σέλτικς στο Game 1 των NBA Finals 2022 κόντρα στους Γουόριορς στην νίκη της Βοστώνης με 120-108, σταματώντας στους 26 πόντους με 6/8 τρίποντα.

Ο Δομινικανός φόργουορντ/σέντερ μίλησε στο τέλος για τους "Κέλτες", αφού σημείωσε 11 από τους 26 πόντους του στην κρίσιμη τέταρτη περίοδο, έχοντας μάλιστα 2/2 δίποντα, 2/2 τρίποντα και 1/1 βολή σε αυτό το διάστημα, παίρνοντας από το χέρι την ομάδα του, στέλνοντας μετά το τέλος του αγώνα... φιλάκια.

Δείτε το VIDEO με τα καθοριστικά καλάθια του Χόρφορντ στο τέταρτο δωδεκάλεπτο:

Δείτε το VIDEO με τα...φιλάκια του Χόρφορντ:

Παρακολουθείστε στην Game Night από την Θεσσαλονίκη, όπου ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Σπύρο Καβαλιεράτο, Χάρη Σταύρου, Αλέξανδρο Τρίγκα και 30 αναγνώστες του SPORT24 παρακολούθησαν τον πρώτο τελικό του NBA μεταξύ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και των Μπόστον Σέλτικς.

TAGS NBA FINALS 2022 NBA FINALS NBA ΗΠΑ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ