ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Πρεμιέρα στην πολυαναμενόμενη σειρά με combo του 2.45

Ο Νίκολα Γιόκιτς
Ο Νίκολα Γιόκιτς 2022 DAVID ZALUBOWSKI/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το Game 1 στη σειρά του Ντένβερ με το Φοίνιξ για τον δεύτερο γύρο των playoffs του NBA.

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η δράση στην postseason του NBA. Τα ξημερώματα μάλιστα, ξεκινάει ο δεύτερος γύρος των playoffs με το Game 1 στην πολυαναμενόμενη σειρά ανάμεσα στο Ντένβερ και το Φοίνιξ (30/04 03:30 Cosmote Sport 4HD, Live SPORT24). Δύο ομάδες δηλαδή που διατηρούν βλέψεις τίτλου και θέλουν να διεκδικήσουν το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία τους.

Φυσικά, άπαντες περιμένουν με ανυπομονησία τη μεγάλη μάχη ανάμεσα στον back to back MVP Νίκολα Γιόκιτς και τον Κέβιν Ντουράντ, που κατά γενική ομολογία είναι ο κορυφαίος scoring forward όλων των εποχών.

Οι Σανς απέκλεισαν στον πρώτο γύρο τους Κλίπερς με 4-1, παρά το γεγονός ότι έχασαν το πρώτο ματς. Βέβαια, οι Κλίπερς αγωνίστηκαν και στα πέντε παιχνίδια χωρίς τον Πολ Τζορτζ, ενώ έλειψε από τα τελευταία τρία και ο Καουάι Λέοναρντ. Εν ολίγοις, ο πρώτος γύρος εξελίχθηκε απλά σε ζέσταμα για τους "ήλιους", με τον Ντέβιν Μπούκερ να έχει 37,2 πόντους και 6,4 ασίστ κατά μέσο όρο και τον KD 28,4 πόντους, 7,6 ριμπάουντ και 6,2 ασίστ!

Το πρόβλημα για το Φοίνιξ είναι ότι ο Μόντι Γουίλιαμς δεν εμπιστεύεται τον πάγκο του. Από το δεύτερο ροτέισον μόνο ο Τζος Οκόγκι αποδείχθηκε μία σταθερή λύση. Λογικά, στον δεύτερο γύρο θα δούμε περισσότερο και τον Κάμερον Πέιν, ο οποίος έχασε τα πρώτα τέσσερα ματς με τους Κλίπερς λόγω τραυματισμού.

Πάντως, είναι εμφανές πως οι Σανς έχουν μία σούπερ πεντάδα, αλλά από εκεί και πέρα εκφράζονται ερωτηματικά για το βάθος τους. Ο Γουίλιαμς αναγκάστηκε κόντρα στους πληγωμένους Κλίπερς να χρησιμοποιεί πάνω από 40 λεπτά τους Μπούκερ και Ντουράντ. Κάτι τέτοιο, απέναντι στο Ντένβερ, δεν μοιάζει βιώσιμο, ειδικά αν η σειρά τραβήξει σε μάκρος. Οι αντοχές των δύο σούπερ σταρ του Φοίνιξ θα εξαντληθούν και η πλάστιγγα θα γείρει στην πλευρά των Νάγκετς. Οι μπουκ πάντως, θεωρούν φαβορί για την πρόκριση το Φοίνιξ στο 1.75 και όχι το Ντένβερ (2.14), που ολοκλήρωσε τη regular season με το κορυφαίο ρεκόρ στη Δύση.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η ομάδα του Μάικλ Μαλόουν απέκλεισε στα πέντε παιχνίδια τη Μινεσότα στον προηγούμενο γύρο. Έχασε μόνο το Game 4 στην παράταση. Αντίθετα, κέρδισε και τα τρία ματς στην Ball Arena και βελτίωσε το εντός έδρας ρεκόρ της φέτος στο 37-7, μαζί με τα παιχνίδια της regular season. Γενικά, οι Νάγκετς είναι φέτος εξαιρετικοί όταν παίζουν μπροστά στο κοινό τους και λογικά έχουν τον πρώτο λόγο απόψε.

Ο Ντουράντ έχει αγωνιστεί μόλις 13 ματς με τη φανέλα του Φοίνιξ και είναι λογικό ακόμη να μην έχει την καλύτερη δυνατή χημεία με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Το επιθετικό ταλέντο των Σανς ήταν αρκετό για να λυγίσουν τους Κλίπερς, ωστόσο τώρα θα αντιμετωπίσουν μία πολύ πιο δυνατή και γεμάτη ομάδα. Το Ντένβερ είναι ικανό να αναδείξει πολύ περισσότερο τις αμυντικές αδυναμίες του Φοίνιξ, που στον πρώτο γύρο είχε το πέμπτο χειρότερο αμυντικό rating (116,3), παρότι αντιμετώπισε έναν αποδυναμωμένο αντίπαλο.

Στο 1.80 ο άσος με -2,5 πόντους χάντικαπ. Στο 2.45 με ένα βατό Over στους 215,5 πόντους. Και το Ντένβερ και το Φοίνιξ επιβεβαίωσε το Over 215,5 4/5 φορές στον πρώτο γύρο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντένβερ – Φοίνιξ: 1 -2,5 & Over 215,5 (απόδοση 2.45), 03:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ