ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Πιο φρέσκο το Μαϊάμι, αξίζει το 2.25 του Γκόλντεν Στέιτ

Ο Μπαμ Αντεμπάγιο με την φανέλα των Χιτ
Ο Μπαμ Αντεμπάγιο με την φανέλα των Χιτ Ⓒ 2022 LYNNE SLADKY/ ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της ημέρας από το NBA.

Η Ιντιάνα την Πέμπτη πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη της την τρέχουσα σεζόν, καθώς επικράτησε μέσα στο Μιλγουόκι με 139-123, χωρίς μάλιστα να αγωνιστούν ο Ταϊρίς Χαλιμπέρτον (20,8 πόντοι) και ο Μπένεντικτ Μάτουριν (16,6 πόντοι), δηλαδή ο πρώτος και ο τέταρτος σκόρερ της!

Αμφότεροι θα είναι και απόψε εκτός για το ματς με τη φορμαρισμένη Φιλαντέλφεια, η οποία μετράει επτά σερί νίκες και οκτώ στα τελευταία εννιά παιχνίδια της (19/03 01:00 Live από το SPORT24). Οι Σίξερς έχουν κερδίσει φέτος τρεις φορές τους Πέισερς, με τελευταία το χορταστικό 147-143, στις 6 Μαρτίου, σε μία αναμέτρηση που ο Τζόελ Εμπίντ σημείωσε 42 πόντους.

Η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς παίζει απόψε back to back, ωστόσο το χθεσινό παιχνίδι με τη Σάρλοτ (121-82) εξελίχθηκε σε περίπατος και έδωσε το δικαίωμα στον έμπειρο κόουτς να αποσύρει νωρίς τους starters του στον πάγκο. Περισσότερο χρόνο έπαιξε ο Τζέιμς Χάρντεν (31 λεπτά), ενώ ο Εμπίντ έμεινε στο παρκέ μόλις 29.

Το διπλό είναι φαβορί στο 1.40 και μπορεί να πιάσει τιμές διπλασιασμού σε combo με το Over 223,5. Και τα τρία μεταξύ τους ματς φέτος υπερέβησαν το συγκεκριμένο line. Για την ακρίβεια, μετρούν έξι σερί Over 225,5 από τον Νοέμβριο του 2021 και μετά.

Προγνωστικά NBA

Μόλις πριν εννιά ημέρες, το Μέμφις είχε συντρίψει εντός έδρας το Γκόλντεν Στέιτ με 131-110. Οι δύο ομάδες ανανεώνουν απόψε το ραντεβού τους στο FedExForum. Αμφότερες δίνουν back to back παιχνίδι (19/03 02:00 Live από το SPORT24).

Οι Γουόριορς έχασαν χθες στην Ατλάντα και συμπλήρωσαν 10 διαδοχικές ήττες (!) και συνολικά 28 σε 35 ματς στο δρόμο. Από την άλλη, οι Γκρίζλις πέρασαν νικηφόρα από το Τέξας, κερδίζοντας στην παράταση το αδύναμο Σαν Αντόνιο.

Οι "αρκούδες" συνεχίζουν να παίζουν χωρίς τον Τζα Μοράντ. Το ρεκόρ τους, στα τελευταία επτά ματς που έλειψε ο ηγέτης τους, είναι 4-3. Εξακολουθούν λοιπόν, να παλεύουν με τους Κινγκς για τη δεύτερη θέση στη Δύση.

Στον αντίποδα, οι πρωταθλητές υποχώρησαν ξανά εκτός εξάδας και κινδυνεύουν να μπλέξουν στην περιπέτεια του play in tournament. Βαθμολογικά, έχουν πολύ πιο ισχυρό κίνητρο απόψε σε σύγκριση με τους Γκρίζλις. Επίσης, η ομάδα του Στιβ Κερ χρειάζεται επιτέλους ένα μεγάλο διπλό ψυχολογίας.

Δεδομένης της κρισιμότητας του αγώνα, θα είναι πολύ μεγάλη έκπληξη αν μείνουν εκτός για ανάσες οι Στεφ Κάρι και Κλέι Τόμπσον. Ο Αντριου Γουίγκινς παραμένει σταθερά στο απουσιολόγιο, ωστόσο επιστρέφει ο Ντρέιμοντ Γκριν, που έλειψε χθες λόγω τιμωρίας.

Με γνώμονα συνεπώς, ποια ομάδα έχει απόψε μεγαλύτερη ανάγκη τη νίκη, το αουτσάιντερ διπλό στο 2.25 αξίζει το ρίσκο.

Σημαντικό ματς διεξάγεται και στην Ανατολή, ανάμεσα στο Σικάγο και το Μαϊάμι (19/03 02:00 Live από το SPORT24). Οι Μπουλς παλεύουν για μία θέση στην πρώτη δεκάδα, ενώ οι Χιτ κυνηγούν τους Νετς στην έκτη θέση.

Απόψε, το Μαϊάμι διατηρεί το πλεονέκτημα, διότι είχε δύο ημέρες ξεκούρασης μετά την άνετη επικράτησή του επί των Γκρίζλις, την περασμένη Τετάρτη, με 138-119. Αντίθετα, το Σικάγο δίνει back to back παιχνίδι, έχοντας χθες κερδίσει τη Μινεσότα, 139-131 στη δεύτερη παράταση, με το δίδυμο ΝτεΡόζαν – ΛαΒιν να σημειώνει συνολικά 88 πόντους! Ο πρώτος έπαιξε σχεδόν 52 λεπτά και ο δεύτερο 46:33.

Η μαραθώνια αναμέτρηση με τους Τίμπεργουλβς εξουθένωσε τους "ταύρους", οι οποίοι λογικά θα λυγίσουν απόψε κόντρα στο πιο φρέσκο Μαϊάμι. Εξάλλου, οι Χιτ έχουν και έναν λόγο παραπάνω να κερδίσουν σήμερα, καθώς μετρούν φέτος ήδη δύο ήττες από τους Μπουλς, σε ισάριθμες συναντήσεις τους. Στο 1.75 το διπλό με -1,5 πόντο χάντικαπ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιντιάνα – Φιλαντέλφεια: 2 & Over 223,5 (απόδοση 2.02), 01:00
  • Μέμφις – Γκόλντεν Στέιτ: 2 (απόδοση 2.25), 02:00
  • Σικάγο – Μαϊάμι: 2 -1,5 (απόδοση 1.75), 02:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ