ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Ο ΛεΜπρόν σπάει το φράγμα των 40.000 πόντων και γράφει ιστορία στο 1.90

Los Angeles Lakers forward LeBron James (23) brings the ball up court against the Charlotte Hornets during the second half of an NBA basketball game Monday, Feb. 5, 2024, in Charlotte, N.C. (AP Photo/Jacob Kupferman)
Los Angeles Lakers forward LeBron James (23) brings the ball up court against the Charlotte Hornets during the second half of an NBA basketball game Monday, Feb. 5, 2024, in Charlotte, N.C. (AP Photo/Jacob Kupferman) © 2024 JACOB KUPFERMAN/ AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση των Λος Άντζελες Λέικερς με τους Ντένβερ Νάγκετς για τη regular season του NBA.

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει από το αποψινό πρόγραμμα του NBA είναι αυτό ανάμεσα στους Λέικερς και τους Νάγκετς στο Λος Άντζελες, καθώς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που θα ξεπεράσει τους 40.000 πόντους.

Στα 39 του, ο “βασιλιάς” αποδεικνύει έμπρακτα ότι η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός, αφού πιάνει το ένα ορόσημο μετά το άλλο. Το πιο εντυπωσιακό βέβαια απ' όλα, είναι ότι ο Τζέιμς συνεχίζει να βελτιώνει το παιχνίδι του κάθε χρονιά. Είναι ενδεικτικό ότι πέρυσι σούταρε με 32,1% από το τρίποντο και φέτος πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του σε αυτό τον τομέα, εκτελώντας με 40,8%.

Πριν δύο ματς, στο ντέρμπι του Λος Άντζελες με τους Κλίπερς, ο ΛεΜπρόν ήταν αν μη τι άλλο εντυπωσιακός, αφού σκόραρε 19 πόντους στην 4η περίοδο, τρεις περισσότερους απ' όσους έβαλαν μαζί ολόκληροι οι Κλίπερς. Βοήθησε έτσι καθοριστικά, προκειμένου οι Λέικερς να επιστρέψουν από το -21 στο τελευταίο 12λεπτο.

Μία μέρα μετά, οι Λέικερς κέρδισαν και τους Γουίζαρντς, με 134-131 στην παράταση, με τον Τζέιμς να σημειώνει 31 πόντους. Η ομάδα του Ντάρβιν Χαμ συμπλήρωσε έτσι έξι νίκες στα τελευταία οκτώ ματς και δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερή της φόρμα από το ξεκίνημα της σεζόν.

Βέβαια το αποψινό ματς με τους πρωταθλητές Νάγκετς, ακόμη κι αν δεν αγωνιστούν οι αμφίβολοι Μάρεϊ και Κάλντγουελ-Πόουπ, είναι το απόλυτο κρας τεστ για το αν όντως οι Λέικερς βρίσκονται σε περίοδο φόρμας.

Το Ντένβερ, που σκούπισε πέρυσι τους Λέικερς στους τελικούς της Δύσης και φέτος είναι πάνω με 2-0 στη σειρά της κανονικής περιόδου, προέρχεται από πέντε διαδοχικές νίκες. Μάλιστα, στα τελευταία δύο ματς κέρδισε εντός έδρας το Σακραμέντο και το Μαϊάμι, κρατώντας τους αντιπάλους του κάτω από τους 100 πόντους.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Βέβαια, όσο καλή άμυνα και να παίξει απόψε το Ντένβερ, θα είναι πολύ δύσκολο να κρατήσει τον Τζέιμς κάτω από τους 9 πόντους, προκειμένου να καθυστερήσει το νέο του μεγαλειώδες επίτευγμα.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΛεΜπρόν είναι δεδομένο πως δεν θα αρκεστεί μόνο στους 9. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε παναμερικανικό δίκτυο, αντίπαλος είναι οι πρωταθλητές του ΝΒΑ και σίγουρα θα θελήσει να σπάσει το φράγμα των 40.000 πόντων, κάνοντας παράλληλα μία ιστορική εμφάνιση.

Ούτως ή άλλως, στα τέσσερα ματς μετά το All-Star, ο “βασιλιάς” είναι κυριολεκτικά καυτός, σημειώνοντας 30, 28, 34 και 31 πόντους αντίστοιχα. Στο 1.90 το Over 25,5 του ΛεΜπρόν απόψε.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΛΑ Λέικερς – Ντένβερ: ΛεΜπρόν Over 25,5 (απόδοση 1.90), 03:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ