ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Must win για τους Γουόριορς στο 2.02

Golden State Warriors coach Steve Kerr shouts to players during the first half of the team's NBA basketball game against the Los Angeles Clippers in San Francisco, Wednesday, Nov. 23, 2022. (AP Photo/Jeff Chiu)
Golden State Warriors coach Steve Kerr shouts to players during the first half of the team's NBA basketball game against the Los Angeles Clippers in San Francisco, Wednesday, Nov. 23, 2022. (AP Photo/Jeff Chiu) © 2022 JEFF CHIU / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το Game 2 ανάμεσα στους Γουόριορς και τους Λέικερς για τα playoffs του NBA.

Αν κάποιος έβλεπε το 39,6% των Γουόριορς από το τρίποντο στο Game 1 με τους Λέικερς, χωρίς να έχει δει το τελικό σκορ, δεν θα μπορούσε να πιστέψει ότι το Λ.Α. ξεκίνησε την ημιτελική σειρά της Δύσης με break. Η τριάδα Κάρι, Τόμπσον, Πουλ ευστόχησε συνολικά σε 18 τρίποντα (6 έκαστος) και όμως οι πρωταθλητές ηττήθηκαν 117-112. Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη Λέικερς φέτος σε πέντε συνολικά ματς κόντρα στους Dubs, μαζί με τη regular season. Το εντυπωσιακό είναι πως σε αυτά τα πέντε ματς, το Λ.Α. ήταν αουτσάιντερ τέσσερις φορές, όπως αουτσάιντερ είναι και απόψε.

Τη διαφορά στο Game 1 έκανε η άμυνα των Λέικερς, η οποία έκλεισε ερμητικά όλες τις πόρτες προς τη ρακέτα. Από τις 106 επιθέσεις των Γουόριορς, οι 53, δηλαδή το 50%, εκφράστηκαν με σουτ έξω από τη γραμμή των τριών πόντων. Το Γκόλντεν Στέιτ τελείωσε το Game 1 με μόλις 5/6 βολές και 28 πόντους μέσα από το ζωγραφιστό. Στον αντίποδα, οι Λέικερς είχαν 25/29 βολές και 54 πόντους μέσα από τη ρακέτα. Εν ολίγοις στο δίπτυχο βολές και points in the paint το επί μέρους σκορ ήταν 79-33 υπέρ των “λιμνάνθρωπων”!

Κορυφαίος παίκτης στο παρκέ του Chase Center ήταν ασφαλώς ο Άντονι Ντέιβις, ο οποίος είχε 30 πόντους και 23 ριμπάουντ σε σχεδόν 44 λεπτά συμμετοχής. Από κοντά και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, που πρόσθεσε 22 πόντους και κατέβασε 11 "σκουπίδια" σε 40 λεπτά συμμετοχής. Ο Ντάρβιν Χαμ βασίστηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό στους δύο σούπερ σταρ του, ωστόσο δεν είναι εύκολο να κάνουν και οι δύο τόσο παραγωγική εμφάνιση ξανά, μέσα σε δύο μέρες, στο Σαν Φρανσίσκο και ενώ τα έδωσαν όλα την Τρίτη (05/05 04:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24).

Προγνωστικά Στοιχήματος

Υπενθυμίζεται, ότι οι Λέικερς είχαν ξεκινήσει με break στο Game 1 και κόντρα στους Γκρίζλις, ωστόσο στο Game 2 και στο Game 5 έχασαν με 10 και 17 πόντους διαφορά αντίστοιχα, μέσα στο Μέμφις.

Ούτως ή άλλως, για τους Γουόριορς το αποψινό ματς είναι ο ορισμός του must win, διότι αν πάνε με 2-0 κάτω στην πόλη των αγγέλων, πιθανότατα δεν θα υπάρξει γυρισμός. Ο άσος είναι φαβορί λίγο πάνω από το 1.30 και φτάνει μέχρι το 1.60 με ένα βατό χάντικαπ 3,5 πόντων. Σημειώνεται, ότι στην τρέχουσα postseason, σε πέντε περιπτώσεις όπου η έδρα έσπασε από το πρώτο ματς, οι γηπεδούχοι απάντησαν στο Game 2 με ισάριθμες νίκες, με μέση διαφορά στους 12,6 πόντους.

Ο άσος στο -3,5 μαζί με το 12+ ριμπάουντ του Κέβιν Λούνεϊ ξεπερνάει τον διπλασιασμό. Ο σέντερ των Γουόριορς κατέβασε 23 ριμπάουντ σε 29 λεπτά συμμετοχής προχθές και έχει στα φετινά playoffs 16,1 κατά μέσο όρο. Σε οκτώ συνολικά παιχνίδια της postseason ο 27χρονος άσος έχει κατεβάσει μίνιμουμ 20 ριμπάουντ τέσσερις φορές και έχει υπερβεί τα 12 στα τελευταία έξι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκόλντεν Στέιτ – Λ.Α. Λέικερς: 1 -3,5 & Λούνεϊ 12+ ριμπάουντ (απόδοση 2.02), 04:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ