ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Για το διπλό στο Κλίβελαντ οι Μπακς, με τον Γιάννη στο 2.20

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο 2023 NOAH K. MURRAY/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το σπουδαίο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς στο Rocket Mortgage FieldHouse, με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Το Μιλγουόκι δοκιμάζεται τα ξημερώματα στο Κλίβελαντ, στην πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση από το πρόγραμμα του NBA, δεδομένου ότι κοντράρονται το δεύτερο με το τέταρτο ρεκόρ της Ανατολής (18/01 02:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24).

Οι Καβαλίερς κέρδισαν τα 10 από τα τελευταία 13 παιχνίδια τους και προέρχονται από το καλύτερό τους σερί στη φετινή regular season, με πέντε διαδοχικές νίκες.

Παράλληλα, ψάχνουν εκδίκηση για την εντός έδρας ήττα τους από τους Μπακς, στις 29 Δεκεμβρίου. Σε εκείνο το ματς, ο Ντόνοβαν Μίτσελ είχε 34 πόντους, ο Τζάρετ Άλεν έκανε career-high με 30 πόντους, παρόλα αυτά το Μιλγουόκι επικράτησε με 119-111.

Οι Μπακς ταξίδεψαν στο Οχάιο, έχοντας κερδίσει τα τρία τελευταία παιχνίδια τους. Πιο πρόσφατη νίκη τους, το επικό 143-142 επί των Κινγκς, στην παράταση, με buzzer beater του Ντέμιαν Λίλαρντ, ο οποίος σημείωσε 29 πόντους. Καθοριστική ασφαλώς ήταν και η συμβολή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος έκανε το πέμπτο του triple-double (27-10-10) φέτος.

Ο Εϊντριαν Γκρίφιν υπολογίζει απόψε και στις υπηρεσίες του Τζέι Κράουντερ, ο οποίος επιστρέφει στη δράση μετά από δύο μήνες απουσίες. Κανονικά θα αγωνιστεί και ο Κρις Μίντλετον, που προστατεύτηκε με τους Κινγκς, για λόγους load management. Αυτό σημαίνει ότι τα “ελάφια” αναμένεται να παραταχθούν κομπλέ κόντρα στους "ιππότες". Δεν ισχύει τι ίδιο και για το Κλίβελαντ, που έχει σταθερά εκτός δύο starters, τον Ντάριους Γκάρλαντ και τον Εβάν Μόμπλεϊ, ενώ είναι αμφίβολος και ο Κάρις ΛεΒερτ.

Εντελώς διαφορετικά αγωνιστικά στιλ

Οι δύο ομάδες παίζουν με εκ διαμέτρου αντίθετα αγωνιστικά στιλ. Οι Καβαλίερς βασίζονται στην ελίτ άμυνά τους, έχοντας το τέταρτο καλύτερο αμυντικό rating (111,1) στη λίγκα. Από την άλλη, η παρέα του Greek Freak επιβάλλεται συνήθως με το επιθετικό της ταλέντο, όπως μαρτυρούν οι 121,1 πόντοι που βάζουν ανά 100 κατοχές (2η καλύτερη επίδοση του ΝΒΑ).

Το Κλίβελαντ δυσκολεύεται απέναντι στις κορυφαίες ομάδες και είναι χαρακτηριστικό πως έχει ρεκόρ 3-7 απέναντι σε αντιπάλους που βρίσκονται στο Top10 του Net Rating, όπως οι Μπακς. Το διπλό λοιπόν, είναι απολύτως φυσιολογικά φαβορί στο 1.57.

Η απόδοση μπορεί να φτάσει στο 2.20 με την επιλογή BUILD A BET, αν επιλέξουμε ταυτόχρονα ο Γιάννης να έχει μίνιμουμ 25 πόντους και 5 ασίστ. Ο ηγέτης των Μπακς, στις τελευταίες 14 συμμετοχές του, έπιασε 12 φορές το line των 25 πόντων και 13 το όριο των πέντε ασίστ. Υπενθυμίζεται επίσης, ότι στο πρώτο παιχνίδι με το Κλίβελαντ, την τρέχουσα σεζόν, είχε 34 πόντους και 5 ασίστ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κλίβελαντ – Μιλγουόκι: 2 & Γιάννης 25+ πόντοι, 5+ ασίστ (απόδοση 2.20), 02:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ