ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Με τον εγωισμό των Σίξερς στο 2.90 και τα Over των Μπούκερ και Ντουράντ

Ο Ντέβιν Μπούκερ με την φανέλα των Σανς
Ο Ντέβιν Μπούκερ με την φανέλα των Σανς Ⓒ 2023 RICK SCUTERI/ ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το Game 4 στις σειρές Φιλαντέλφεια - Βοστώνη και Φοίνιξ - Ντένβερ.

Η Φιλαντέλφεια αιφνιδίασε τη Βοστώνη στο Game 1 και παρά την απουσία του Τζόελ Εμπίντ προηγήθηκε στη σειρά με 1-0, χάρη σε μία vintage εμφάνιση του Τζέιμς Χάρντεν, που ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ στα playoffs με 45 πόντους. Στα επόμενα δύο παιχνίδια ωστόσο, οι Σέλτικς επέβαλαν τους δικούς τους νόμους και πήραν πίσω το πλεονέκτημα έδρας, κερδίζοντας με συνολική διαφορά 46 πόντων! Παράλληλα έφτασαν τις πέντε νίκες σε επτά ματς φέτος κόντρα στη Philly, μαζί με τη regular season.

Μέχρι στιγμής, η Βοστώνη έχει ξεκάθαρα το πάνω χέρι, διότι σουτάρει πολύ καλύτερα. Και στα τρία ματς εκτελεί με τουλάχιστον 38% από το τρίποντο, ενώ οι Σίξερς ξεπέρασαν το συγκεκριμένο ποσοστό μόνο στο πρώτο ματς, που κέρδισαν. Επίσης, παρά την επιστροφή του Εμπίντ, οι Σέλτικς πήραν συνολικά στο Game 2 και στο Game 3 έξι πόντους παραπάνω μέσα από τη ρακέτα.

Το βασικό πρόβλημα ωστόσο στη Φιλαντέλφεια, είναι ότι με το που επέστρεψε ο Εμπίντ, εξαφανίστηκαν επιθετικά ο Χάρντεν και ο Ταϊρίς Μάξεϊ. Στις δύο αναμετρήσεις όπου αγωνίστηκε ο Καμερουνέζος, ο "μούσιας" είχε μόλις 14 πόντους κατά μέσο όρο με αποκαρδιωτικό ποσοστό εντός παιδιάς (5/28 σουτ, 17,5%), ενώ ο Μάξεϊ σημείωσε 13 πόντους με 33%.

Για την ομάδα του Ντοκ Ρίβερς το αποψινό ματς έχει ουσιαστικά χαρακτήρα do or die (22:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Αν οι Σίξερς χάσουν ξανά από τους Σέλτικς και η σειρά πάει στο 3-1, πολύ δύσκολα θα υπάρξει γυρισμός. Το πιθανότερο είναι πως απόψε θα λειτουργήσει ο εγωισμός της Φιλαντέλφεια και θα... σκυλιάσει για να ισοφαρίσει. Στο 2.20 ο άσος. Στο 2.90 σε combo με τους 18+ πόντους Χάρντεν, για τον οποίο θα είναι παράλογο αν συνεχίσει να σουτάρει τόσο άσχημα.

Ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι και το double-double του "μούσια" στο 2.50. Ο πολύπειρος γκαρντ των Σίξερς έκανε double-double στο Game 3 με 11 ασίστ και στο Game 2 με 10 ριμπάουντ. Αν το ματς απόψε εξελιχθεί σε ντέρμπι και δεν κριθεί από νωρίς, πιθανότατα ο Ρίβερς θα τον αφήσει στο παρκέ πάνω από 40 λεπτά. Μέχρι στιγμής, ο Χάρντεν έχει τέσσερα double-doubles σε επτά ματς στα φετινά playoffs.

Οι αγώνες του ΝΒΑ παίζουν με ενισχυμένες αποδόσεις! 21+ | Ρυθμ. ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Απόλυτα εξαρτημένοι οι Σανς από Μπούκερ και Ντουράντ

Στη Δύση, οι Σανς χρειάστηκαν 86 πόντους από το δίδυμο Μπούκερ-Ντουράντ για να κερδίσουν με 121-114 τους Νάγκετς στο Game 3 και να μειώσουν τη σειρά σε 2-1. Ο Μπούκερ ήταν εξωπραγματικός, αφού σημείωσε 47 πόντους με 20/25 σουτ και μόλις δύο βολές! Ο KD δεν ήταν το ίδιο εύστοχος (12/31 εντός παιδιάς), ωστόσο πρόσθεσε 39.

Από εκεί και πέρα πάντως, η υπόλοιπη επίθεση των Σανς ήταν... ανύπαρκτη. Κανένας άλλος παίκτης του ροτέισον δεν έβαλε πάνω από επτά πόντους. Εν ολίγοις η εξάρτηση του Φοίνιξ από τους δύο σούπερ σταρ του είναι υπερβολική και αυτό δύσκολα θα αποδειχθεί παραγωγικό σε βάθος χρόνου. Άλλωστε, Μπούκερ και Ντουράντ είναι μέσα στην πρώτη τριάδα των παικτών με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα φετινά playoffs.

Στον αντίποδα, η κατάσταση στο Ντένβερ είναι σαφώς πιο ισορροπημένη. Στο πρώτο ματς πρωταγωνίστησε ο Τζαμάλ Μάρεϊ με 34 πόντους. Στο δεύτερο ο Νίκολα Γιόκιτς με 39, ενώ στο τρίτο, η τριάδα Μάρεϊ-Γιόκιτς-Πόρτερ Τζούνιορ είχε συνολικά 83 πόντους.

Με τον Κρις Πολ ξανά εκτός και τον ΝτιΑντρε Εϊτον άφαντο (10,7 πόντους στη σειρά), όλα δείχνουν ότι το Φοίνιξ θα βασιστεί ξανά αποκλειστικά στις επιδόσεις του Μπούκερ και του Ντουράντ (08/05 03:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Το ενδεχόμενο να σημειώσουν και οι δύο τουλάχιστον 30 πόντους προσφέρεται στο 3.00. Ο Μπούκερ έχει πιάσει μίνιμουμ τους 30 6/8 φορές στα φετινά playoffs και σε τρία ματς έφτασε τουλάχιστον τους 45! Αντίστοιχα, ο KD έχει σκοράρει μίνιμουμ 30 στα τρία από τα τελευταία πέντε ματς της postseason.

Σε ό,τι αφορά πάντως στην αγορά του νικητή, το Ντένβερ πείθει περισσότερο, διότι έχει μεγαλύτερη πολυφωνία και δείχνει ότι είναι ομάδα με πιο σοβαρή προοπτική. Για όποιον δεν πιστεύει ότι οι "μπόμπερ" των Σανς θα βομβαρδίσουν ξανά το καλάθι των "σβόλων" μπορεί να ρισκάρει στο διπλό, στο ελκυστικό 2.20.

Σούπερ αποδόσεις και κορυφαίο live στο ΝΒΑ! 21+ | Ρυθμ. ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φιλαντέλφεια – Βοστώνη: 1 & Χάρντεν 18+ πόντοι (απόδοση 2.90) ή Χάρντεν double-double (απόδοση 2.50), 22:30
  • Φοίνιξ – Ντένβερ: Μπούκερ Over 29,5 & Ντουράντ Over 29,5 (απόδοση 3.00), 03:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ