ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Με το Over του Λίλαρντ στο Game 2 των Μπακς με τους Πέισερς

Milwaukee Bucks guard Damian Lillard (0) dribbles the ball against the Brooklyn Nets during the second half of an NBA basketball game, Monday, Nov. 6, 2023, in New York. The Milwaukee Bucks won 129-125. (AP Photo/Noah K. Murray)
Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς AP

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το Game 2 του Μιλγουόκι με την Ιντιάνα για τα playoffs του NBA.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απουσίασε από το Game 1 με την Ιντιάνα, ωστόσο το Μιλγουόκι έκανε το 1-0, επικρατώντας με 109-94. Ο Ντέμιαν Λίλαρντ, στο πρώτο του παιχνίδι playoffs μετά από 34 μήνες, σημείωσε 35 πόντους, όλους στο πρώτο ημίχρονο. Παρότι δεν σκόραρε στο δεύτερο μέρος, οι Μπακς έφτασαν εύκολα στη νίκη, έχοντας πάρει προβάδισμα 27 πόντων στο πρώτο ημίχρονο (69-42).

Για την Ιντιάνα αυτή ήταν η 10 σερί ήττα στην postseason, με τον Ρικ Καρλάιλ να παραδέχεται στις δηλώσεις του ότι η εμφάνιση της ομάδας του, ειδικά στο πρώτο μέρος, ήταν ντροπιαστική. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Πέισερς είχαν στη regular season την κορυφαία επίθεση στο ΝΒΑ με 123,3 πόντους κατά μέσο όρο και απέτυχαν να πιάσουν τους 100, μόνο μία φορά, στο ματς με το Σικάγο, στις 27 Μαρτίου, όταν είχαν πετύχει 99.

Τα playoffs βέβαια είναι μία εντελώς διαφορετική συνθήκη και η Ιντιάνα στο Game 1 με τους Μπακς δεν έφτασε ούτε τους 95, παρότι ο Πασκάλ Σιακάμ έβαλε 36. Αυτός που απογοήτευσε ήταν ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, καθώς έμεινε μόλις στους 9 σε σχεδόν 38 λεπτά συμμετοχής.

“Δεν κάναμε αρκετά πράγματα στην επίθεση, δεν τρέξαμε όσο έπρεπε. Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε μόνο μία ομάδα επιθετικά”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο σταρ των Πέισερς.

Η Ιντιάνα αναμένεται να βγάλει αντίδραση απόψε και να είναι πιο ανταγωνιστική. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι το Μιλγουόκι είναι οριακό φαβορί, μόλις στο 1.87, με το διπλό να παίζει στο 1.95. Η λογική λέει ότι το Game 2 θα είναι σαφώς πιο απαιτητικό για τους Μπακς, οι οποίοι μάλλον θα παραταχθούν εκ νέου χωρίς τον Γιάννη (παραμένει doubtful).

Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς θα χρειαστεί ξανά μία μεγάλη και γεμάτη εμφάνιση από τον Λίλαρντ. Το Over 29,5 πόντοι του πολύπειρου γκαρντ προσφέρεται στο 1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μιλγουόκι – Ιντιάνα: Λίλαρντ Over 29,5 (απόδοση 1.80), 03:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ