ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Με το 3.40 του Γιόκιτς και ένα combo του 2.25 στο Νέα Υόρκη - Οκλαχόμα

Προγνωστικά NBA: Με το 3.40 του Γιόκιτς και ένα combo του 2.25 στο Νέα Υόρκη - Οκλαχόμα
© 2023 AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Ντένβερ - Κλίβελαντ και Νέα Υόρκη - Οκλαχόμα για το NBA.

Πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει το κυριακάτικο πρόγραμμα του NBA. Πρώτο χρονικά αυτό ανάμεσα στο Ντένβερ και το Κλίβελαντ.

Οι πρωταθλητές προέρχονται από δύο σερί ήττες, με τελευταία αυτή της Παρασκευής κόντρα στη Μινεσότα, η οποία τους έριξε στην τρίτη θέση της Δύσης. Ο Τζαμάλ Μάρεϊ έχει χάσει τα τελευταία τέσσερα ματς των Νάγκετς και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη και απόψε.

Στον αντίποδα, οι Καβαλίερς με ρεκόρ 45-29 βρίσκονται στην τρίτη θέση της Ανατολής, μισό παιχνίδι μπροστά από τους Νικς και 1,5 παιχνίδι πίσω από τους δεύτερους Μπακς. Το Κλίβελαντ γνώρισε τέσσερις ήττες στα έξι ματς που έλειψε ο Ντόνοβαν Μίτσελ, λόγω σπασμένης μύτης. Η ηγέτης των ιπποτών επέστρεψε στη δράση την Παρασκευή και τους οδήγησε στη νίκη επί των Σίξερς.

Στοιχηματικά, το Ντένβερ είναι φαβορί στους 4,5 πόντους, έστω κι αν έχασε τα δύο προηγούμενα παιχνίδια στην έδρα του. Μέσα στην Ball Arena πάντως, έχει ρεκόρ φέτος 29-8. Βέβαια, για να μπορέσουν οι Νάγκετς να επιβληθούν των Καβαλίερς, ειδικά αν λείψει ο Μάρεϊ, θα χρειαστούν μία πολύ μεγάλη εμφάνιση από τον Νίκολα Γιόκιτς.

Ο Σέρβος σέντερ είναι το απόλυτο φαβορί για να κερδίσει τον τίτλο του MVP για τρίτη διαδοχική σεζόν και παρότι αγωνίζεται με πρόβλημα στον καρπό, συνεχίζει να γράφει εντυπωσιακά νούμερα. Κόντρα στη Μινεσότα για παράδειγμα είχε 32 πόντους και 10 ριμπάουντ. Το Κλίβελαντ με Αλεν και Μόμπλεϊ έχει μία από τις κορυφαίες frontiline στο ΝΒΑ, ωστόσο τον Γιόκιτς τον εξιτάρουν τα δύσκολα και στις τρεις πιο πρόσφατες κόντρες με τους Καβς έχει γράψει δύο triple-doubles. Στο 3,40 να κάνει κάτι παρόμοιο και απόψε.

Πολύ σημαντικό είναι και το παιχνίδι στο MSG ανάμεσα στη Νέα Υόρκη και την Οκλαχόμα, η οποία φιγουράρει στη δεύτερη θέση της Δύσης, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα κατέβει απόψε χωρίς τον ηγέτη της, τον Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, καθώς δίνεται εξαιρετικά αμφίβολος.

Ο Γκίλτζιους-Αλεξάντερ έλειψε και από την πρόσφατη νίκη των Θάντερ με 128-103 επί των Σανς. Στον αντίποδα, οι Νικς έχουν εκτός τους Ραντλ και Ανουνόμπι, ωστόσο βρίσκονται στην τετράδα της Ανατολής και παλεύουν για ακόμη καλύτερο πλασάρισμα.

Την Παρασκευή βέβαια, έχασαν στην παράταση 130-126 στο Σαν Αντόνιο, παρότι ο Τζέιλεν Μπράνσον σημείωσε 61 πόντους και παραλίγο να σπάσει το ρεκόρ του συλλόγου, που κρατάει ο Καρμέλο Άντονι από το 2014.

Με τον Γκίλτζιους-Αλεξάντερ εκτός, οι Νικς είναι λογικό φαβορί στο 1.60. Η απόδοση μάλιστα μπορεί να φτάσει στο 2.25 αν ζητήσουμε ταυτόχρονα τουλάχιστον 12 πόντους από τον φορμαρισμένο Τζος Γκίντι. Ο άσος της Οκλαχόμα, στα τελευταία τέσσερα ματς με Μιλγουόκι, Νέα Ορλεάνη, Χιούστον και Φοίνιξ σημείωσε 19, 25, 31 και 23 πόντους αντίστοιχα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντένβερ – Κλίβελαντ: Γιόκιτς triple-double (απόδοση 3.40), 22:30
  • Νέα Υόρκη – Οκλαχόμα: 1 & Γκίντι 12+ πόντοι (απόδοση 2.25), 02:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ