ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Με το 1.91 του Χαλιμπάρτον στο Game 3 ανάμεσα σε Πέισερς και Μπακς

Προγνωστικά NBA: Με το 1.91 του Χαλιμπάρτον στο Game 3 ανάμεσα σε Πέισερς και Μπακς
AP PHOTO/DARRON CUMMINGS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το Game 3 ανάμεσα στους Ιντιάνα Πέισερς και τους Μιλγουόκι Μπακς για τα playoffs του NBA.

Το Μιλγουόκι υπερασπίστηκε την έδρα του στο πρώτο από τα δύο ματς της σειράς κόντρα στην Ιντιάνα. Στο δεύτερο, οι Πέισερς έκαναν το break, επικρατώντας την Τρίτη με 125-108 και τώρα περιμένουν στην Ιντιανάπολις τους Μπακς με στόχο να πάρουν το προβάδισμα.

Τα “ελάφια” έχουν μέχρι στιγμής πληρώσει ακριβά την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Χωρίς τον Γιάννη, η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς είναι φανερό πως δεν έχει αντίδοτο για τον Πασκάλ Σιακάμ, ο οποίος στα δύο παιχνίδια του Fiserv Forum, σημείωσε 36 και 37 πόντους αντίστοιχα.

Μάλιστα, έγινε ο πρώτος παίκτης, μετά τον Γουίλτ Τσαμπερλέιν, το 1967, που ξεκινάει τα πρώτα δύο ματς των playoffs με τουλάχιστον 35 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Προφανώς, με τον Αντετοκούμπο κανονικά στο παρκέ, ο Σιακάμ δεν θα μπορούσε να στήσει τέτοιο πάρτι. Το κακό για τον Ντοκ Ρίβερς είναι πως ο Γιάννης παραμένει doubtful, άρα οι πιθανότητες να προλάβει το Game 3 δεν είναι με το μέρος του. Για αυτό άλλωστε, οι μπουκ προσφέρουν καθαρό φαβορί τον άσο στο 1.40.

Στα πρώτα δύο ματς, το σκορ για τους Μπακς τράβηξε, όπως αναμένονταν, ο Ντέμιαν Λίλαρντ, έχοντας 35 πόντους στο Game 1 και 34 στο Game 2. Το πιθανότερο είναι πως θα συμβεί το ίδιο και απόψε, αν μάλιστα λείψει και ο Κρις Μίντλετον, που χτύπησε στον αστράγαλο και δίνεται αμφίβολος.

Στον αντίποδα, ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, έμεινε αρκετά χαμηλά για τους Πέισερς, αφού επικεντρώθηκε περισσότερο στο κομμάτι της οργάνωσης και όχι της εκτέλεσης. Ο σταρ της Ιντιάνα έβαλε 9 πόντους στο πρώτο παιχνίδι και 12 στο δεύτερο, παίρνοντας συνολικά μόλις 17 σουτ.

Η λογική λέει, πως μέσα στο Gainebridge Fieldhouse, ο Χαλιμπάρτον θα γίνει πιο επιθετικός και θα κινηθεί πιο κοντά στους μέσους όρους τους (20,1 πόντους είχε στη regular season). Στο 1.91 το Over 17,5 πόντοι του 24χρονου γκαρντ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιντιάνα – Μιλγουόκι: Χαλιμπάρτον Over 17,5 πόντοι (απόδοση 1.91), 00:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ