ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Με το 1.80 του Ντινγουίντι και το 1.85 του Λέοναρντ

Ο Καουάι Λέοναρντ στο παιχνίδι των Κλίπερς με τους Μπουλς
Ο Καουάι Λέοναρντ στο παιχνίδι των Κλίπερς με τους Μπουλς AP PHOTO/ASHLEY LANDIS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της ημέρας από το NBA.

Η Νέα Υόρκη έχασε δύο κολλητά ματς από Μαϊάμι και Μινεσότα, πληρώνοντας ότι έπαιξε κάκιστη άμυνα και δέχθηκε 127 και 140 πόντους αντίστοιχα. Παρόλα αυτά, παραμένει σταθερά στην πρώτη πεντάδα στην Ανατολή και μέσα στον Μάρτιο σκοράρει 119,7 πόντους κατά μέσο όρο, που είναι η έβδομη καλύτερη επίδοση του ΝΒΑ.

Απόψε, οι Νικς παίζουν back to back με τους Μάτζικ, στο Ορλάντο (24/03 01:00 Live από το SPORT24). Η ομάδα του Τζαμάλ Μόσλι απέχει 4,5 παιχνίδια από την πρώτη δεκάδα και πολύ δύσκολα θα προλάβει έστω το play in tournament. Δεν ήταν άλλωστε, αυτός ο στόχος φέτος. Πρώτο μέλημα είναι να αναπτυχθεί το νεανικό ρόστερ του οργανισμού.

Το σύνολο του Τομ Τίμποντο μετράει τέσσερις διαδοχικές νίκες σε b2b ματς χωρίς ημέρα ξεκούρασης και συνολικά το ρεκόρ των Νικς φέτος είναι 7-4 σε τέτοιου είδους περιστάσεις. Στο 1.60 να κάνει η Νέα Υόρκη το 3-0 απόψε κόντρα στο Ορλάντο. Στις προηγούμενες δύο συναντήσεις τους είχε κερδίσει με +13 και +4. Σε τιμές διπλασιασμού με ένα βατό Over στους 212,5 πόντους. Το συγκεκριμένο όριο επαληθεύτηκε σε 11 σερί ματς των Μάτζικ και 10/11 φορές στα τελευταία παιχνίδια των Νικς.

Προγνωστικά NBA

Το Κλίβελαντ πάει ολοταχώς για το πλεονέκτημα έδρας στον πρώτο γύρο των πλέι οφ, για πρώτη φορά μετά το 2018, στην τελευταία σεζόν του ΛεΜπρόν στο Οχάιο. Οι Καβαλίερς κέρδισαν την Τρίτη με 115-109 τους Νετς στο Μπρούκλιν και απόψε παίζουν ξανά στο Barclays Center, έχοντας ρεκόρ 8-3 στα τελευταία 11 παιχνίδια τους (24/03 01:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24).

Το Μπρούκλιν προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες κι αν χάσει ξανά απόψε θα τρέξει το χειρότερό του σερί φέτος. Στα τελευταία τρία ματς, η ομάδα του Ζακ Βον δεν προηγήθηκε ούτε μία φορά στο δεύτερο ημίχρονο. Κόντρα στους Κινγκς βρέθηκε να χάνει ακόμη και 17 πόντους, ενώ την Κυριακή απέναντι στους Νάγκετς η διαφορά έφτασε ακόμη και στο -22.

Οι Νετς απειλούνται πλέον σοβαρά από το Μαϊάμι και η τάση δείχνει ότι μάλλον θα υποχωρήσουν στην έβδομη θέση. Λογικό λοιπόν, ότι το διπλό είναι φαβορί στο 1.60-1.65. Το Μπρούκλιν πάντως έχει ισχυρό κίνητρο και δεν αποκλείεται να βγάλει αντίδραση. Προτιμότερο συνεπώς το Over 8,5 ασίστ του Σπένσερ Ντινγουίντι στο 1.80. Ο 29χρονος άσος των Νετς είχε 11 ασίστ την Τρίτη κόντρα στους Καβς και στις έξι τελευταίες συμμετοχές του μοιράζει κατά μέσο όρο 11,1 κατά μέσο όρο.

Προγνωστικά Μπάσκετ

Οι Κλίπερς όχι μόνο ηττήθηκαν (101-100) από τους Θάντερ την Τρίτη, αλλά έχασαν και με τραυματισμό τον Πολ Τζορτζ, ο οποίος δεν πρόκειται να αγωνιστεί σε άλλο ματς της κανονικής περιόδου. Το Λ.Α. είναι στην πέμπτη θέση της Δύσης και ενώ απομένουν ακόμη εννιά παιχνίδια για να ολοκληρωθεί η regular season. Απόψε, η ομάδα του Ταϊρόν Λου θα προσπαθήσει να πάρει εκδίκηση από τους Θάντερ, αφού τους φιλοξενεί ξανά στην Crypto.com Arena (24/03 04:30 Live από το SPORT24).

Σημειώνεται πάντως, ότι η Οκλαχόμα έχει κερδίσει φέτος τρεις φορές τους Κλίπερς, επομένως είναι μάλλον υπερβολικό ότι το διπλό αγγίζει το 2.50. Εξάλλου, οι "αστραπές" έχουν ρεκόρ 8-2 στα τελευταία δέκα παιχνίδια τους και τα δίνουν όλα για να παίξουν μίνιμουμ στο play in tournament.

Εναλλακτικά, έχει ενδιαφέρον επίσης το Over 29,5 του Καουάι Λέοναρντ, ο οποίος εκ των πραγμάτων θα πάρει περισσότερες προσπάθειες απόψε, αφού θα λείψει ο Τζορτζ. Στα τελευταία πέντε ματς που δεν είχε στο πλευρό του τον PG, σημείωσε 30 πόντους με το Χιούστον, 24 με το Ντένβερ, 33 με το Ντάλας, 29 με την Ατλάντα και 31 με την Ουάσινγκτον. Στο 1.85 η 15η φέτος τριαντάρα του Λέοναρντ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ορλάντο – Νέα Υόρκη: 2 & Over 212,5 (απόδοση 2.00), 01:00
  • Μπρούκλιν – Κλίβελαντ: Ντινγουίντι Over 8,5 ασίστ (απόδοση 1.80), 01:30
  • Λ.Α. Κλίπερς – Οκλαχόμα: Λέοναρντ Over 29,5 (απόδοση 1.85), 04:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ