ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Με την πλάτη στον τοίχο η Βοστώνη, δίνουν το 2.72 Μπούκερ και Ντουράντ

Ο Κέβιν Ντουράντ πανηγυρίζει σε αγώνα των Σανς
Ο Κέβιν Ντουράντ πανηγυρίζει σε αγώνα των Σανς Ⓒ 2023 MATT YORK/ ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το Game 6 στις συναρπαστικές σειρές της Φιλαντέλφεια με τη Βοστώνη και του Φοίνιξ με το Ντένβερ.

Η Φιλαντέλφεια απέχει μόνο μία νίκη μακριά από την πρόκρισή της στους τελικούς της Ανατολής για πρώτη φορά μετά το 2001! Οι Σίξερς έκαναν και δεύτερο break στη σειρά με τους Σέλτικς, την Πέμπτη, κέρδισαν με 115-103 στη Βοστώνη και προηγούνται πλέον με 3-2. Τα ξημερώματα λοιπόν, μέσα στο Wells Fargo Center, έχουν τη δυνατότητα να ρίξουν οριστικά νοκ άουτ τους Κέλτες και να φτάσουν σε ένα ιστορικό επίτευγμα.

Ο Τζόελ Εμπίντ, παρά τις ενοχλήσεις στο γόνατό του, ηγήθηκε των Σίξερς στο Game 5, με 33 πόντους. Από κοντά και ο Ταϊρίς Μάξεϊ, ο οποίος σημείωσε 30. Double-double έγραψαν οι Τζέιμς Χάρντεν (17 πόντους, 10 ασίστ) και Τομπάιας Χάρις (16 πόντοι, 11 ριμπάουντ), ενώ απρόσμενη βοήθεια πρόσφερε από τον πάγκο ο Ντάνιουελ Χάους Τζούνιορ, με 10 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 15 λεπτά.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Τζο Ματσούλα είχε ως συνήθως για πρωταγωνιστές τον Τζέισον Τέιτουμ με 36 πόντους και τον Τζέιλεν Μπράουν με 24, ο πρώτος πάντως δεν ήταν αρκετά αποδοτικός, έχοντας 11/27 σουτ. Επίσης, δεν βοήθησε καθόλου ο Αλ Χόρφορντ, καθώς είχε 0/7 τρίποντα και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση χωρίς κανέναν πόντο!

Η Βοστώνη είχε πάρει κεφάλι με 2-1, όμως στη συνέχεια γνώρισε δύο απανωτές ήττες από τους Σίξερς, η πρώτη εντελώς οριακή, με 116-115 στην παράταση. Σε μία σειρά τόσο λεπτών ισορροπιών δεν θα είναι εύκολο για τη Philly να κερδίσει τρίτη διαδοχική φορά τους Σέλτικς μέσα σε διάστημα πέντε ημερών.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι η Βοστώνη βρέθηκε και πέρυσι σε ανάλογα δύσκολη θέση, κόντρα στους Μπακς, ωστόσο αντέδρασε υποδειγματικά. Έσπασε την έδρα του Μιλγουόκι στο Game 6 και πήρε την πρόκριση στους τελικούς της Ανατολής στο έβδομο παιχνίδι.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι το διπλό είναι φαβορί στο 1.75 στη Stoiximan και μπορεί να φτάσει ακόμη και στο 2.80 αν επιλέξουμε να το συνδυάσουμε σε ένα Bet Builder με τους 28+ πόντους του Εμπίντ. Ο σούπερ σταρ των Σίξερς και πολυτιμότερος παίκτης της φετινής σεζόν σκόραρε 30, 34 και 33 πόντους στα τελευταία τρία ματς της σειράς, με 22,6 προσπάθειες ανά αγώνα και 12,6 εκτελεσμένες βολές. Υπενθυμίζεται εξάλλου, ότι στα δύο φετινά εντός έδρας παιχνίδια με τους Σέλτικς στη regular season, είχε σημειώσει 41 και 52 πόντους αντίστοιχα!

Ποντάρουν τα πάντα σε Μπούκερ και Ντουράντ οι Σανς

Match-ball πρόκρισης έχει και το Ντένβερ απέναντι στο Φοίνιξ, ωστόσο σε αντίθεση με ό,τι έχει συμβεί στη σειρά της Φιλαντέλφεια με τη Βοστώνη, όπου έχουν ήδη γίνει τρία breaks, εδώ δεν έχει σπάσει σε κανένα ματς η έδρα. Θα προσπαθήσουν να το κάνουν τα ξημερώματα οι Νάγκετς, στην Αριζόνα, για να φτάσουν στο 4-2 και να προκριθούν για δεύτερη φορά στους τελικούς της Δύσης, την τελευταία τετραετία.

Η ομάδα του Μάικλ Μαλόουν κέρδισε με απόλυτα πειστικό τρόπο τα τρία παιχνίδια μέσα στο Ντένβερ, με μέσο όρο διαφοράς τους 14,7 πόντους. Την Τρίτη, στο Game 5, οι Νάγκετς επιβλήθηκαν άνετα των Σανς με 118-102. Προηγουμένως, οι "ήλιοι" είχαν λυγίσει σαφώς πιο δύσκολα τους "σβόλους" στο Footprint Center, στο Game 3 και στο Game 4 με επτά και πέντε πόντους αντίστοιχα.

Μέχρι στιγμής, ο Νίκολα Γιόκιτς είναι ο απόλυτος κυρίαρχος της σειράς με 35 πόντους, 13,8 ριμπάουντ και 10 ασίστ κατά μέσο όρο. Έχει κάνει ήδη δύο triple-doubles και στο Game 4 έγραψε νέο ρεκόρ καριέρας, σημειώνοντας 53 πόντους. Την Τρίτη, έφτασε τα 10 triple-doubles στα playoffs με 29 πόντους, 13 ριμπάουντ και 12 ασίστ. Το ενδεχόμενο να γράψει και απόψε διψήφιο αριθμό σε τρεις στατιστικές κατηγορίες προσφέρεται στο 2.15 στη Stoiximan. Σημειώνεται, ότι οι Σανς έχουν αμφίβολο τον δικό τους βασικό σέντερ, Ντιάντρε Εϊτον, με χτύπημα στα πλευρά. Ούτως ή άλλως βέβαια, ο Μπαχαμέζος ψηλός έχει αποδειχθεί επανειλημμένως ότι δεν μπορεί να περιορίσει τον Τζόκερ και ως εκ τούτου ο Μόντι Γουίλιαμς επιστρατεύει αρκετά λεπτά και τον Τζοκ Λαντέιλ, ο οποίος στην άμυνα είναι τουλάχιστον πιο μαχητικός.

Γενικά, το Ντένβερ έχει πιο ισορροπημένη εικόνα στη σειρά και ο Γιόκιτς ένα αρκετά ικανοποιητικό υποστηρικτικό σύνολο γύρω του. Στο Game 5 για παράδειγμα, αναδείχθηκε σε xFactor ο Μπρους Μπράουν με 25 πόντους, ένας παίκτης που είχε 11,4 κατά μέσο όρο στον πρώτο γύρο και 12,8 και μόλις 9,75 στα πρώτα τέσσερα ματς με τους Σανς.

Στον αντίποδα, το Φοίνιξ βασίζεται αποκλειστικά στο δίδυμο Μπούκερ-Ντουράντ, δεδομένου ότι έχει τραυματιστεί και ο Κρις Πολ. Ο Μπούκερ έχει 34,6 πόντους και 7,8 ασίστ κατά μέσο όρο στη σειρά με το Ντένβερ, με καλύτερή του εμφάνιση στο Game 3, όπου έβαλε 47 με 20/25 σουτ. Ο KD από την πλευρά του έχει 30,8 πόντους και 10,6 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Αμφότεροι παίζουν πάνω από 41 λεπτά και είναι η μοναδική ελπίδα των Σανς για να ισοφαρίσουν τη σειρά σε 3-3 και να τη στείλουν πίσω στα Rocky Mountains για έβδομο παιχνίδι. Το σενάριο να σκοράρει 30+ πόντους ο Μπούκερ και ταυτόχρονα 29+ ο Ντουράντ μας προσφέρει ένα καλοπληρωμένο Bet Builder απόδοσης 2.72 στη Stoiximan. Υπενθυμίζεται ότι στις δύο νίκες του Φοίνιξ κόντρα στο Ντένβερ σκόραραν και οι δύο πάνω από 30 πόντους, κάτι που έκαναν επίσης και στα δύο τελευταία ματς του πρώτου γύρου με τους Λος Άντζελες Κλίπερς.

*** Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET BRAND EXPERIENCE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ