ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Με την αντίδραση των Μπακς και του Γιάννη στο 2.25

Προγνωστικά NBA: Με την αντίδραση των Μπακς και του Γιάννη στο 2.25
2024 AP PHOTO/PAUL SANCYA

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση των Λος Άντζελες Λέικερς με τους Μιλγουόκι Μπακς, για την regular season του ΝΒΑ.

Το Μιλγουόκι συνεχίζει απόψε την περιοδεία του στην Καλιφόρνια, παίζοντας αυτή τη φορά στο Λος Άντζελες με τους Λέικερς. Οι Μπακς ξεκίνησαν το road trip στη δυτική ακτή την Τετάρτη, με τη βαριά ήττα από τους Γουόριορς, με 125-90. Αυτό το αποτέλεσμα έβαλε στοπ σε ένα σερί έξι νικών, που έτρεχαν τα "ελάφια".

Η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς, στο νικηφόρο σερί που προηγήθηκε, βελτίωσε κατακόρυφα την αμυντική της λειτουργία και δεν επέτρεψε σε κανέναν αντίπαλό της να σκοράρει πάνω από 107 πόντους.

Το ματς βέβαια στην Bay Area απέναντι στους "πολεμιστές" του Στιβ Κερ ήταν μία εντελώς διαφορετική υπόθεση. Για την ακρίβεια, στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι Μπακς κατέγραψαν τη χειρότερη αμυντική τους επίδοση εδώ κι έναν μήνα, από την ήττα δηλαδή με -24 κόντρα στους Τίμπεργουλβς, στις 8 Φεβρουαρίου.

Κοινός παρονομαστής αυτών των δύο αγώνων, η εντυπωσιακή ευστοχία της Μινεσότα και του Γκόλντεν Στέιτ από το τρίποντο. Οι μεν "λύκοι" σε εκείνο το παιχνίδι είχαν ποσοστό 51%, ενώ στην προχθεσινή αναμέτρηση οι Dubs εκτέλεσαν με 48,7%!

Ο Ντοκ Ρίβερς πάντως, στις δηλώσεις του τόνισε πως το πρόβλημα την Τετάρτη δεν ήταν η άμυνα, αλλά η επίθεση. Και δεν έχει άδικο, δεδομένου ότι οι Μπακς είχαν 28,2% από το τρίποντο, 38,2% εντός παιδιάς και σημείωσαν τη χειρότερή τους φετινή επίδοση με 89,1 πόντους ανά 100 κατοχές. Ειδικά στην 4η περίοδο το Μιλγουόκι τα παράτησε εντελώς κι έχασε με επί μέρους σκορ 32-9!

Από ήττα έρχονται και οι Λέικερς, οι οποίοι προηγήθηκαν με 19 πόντους των Κινγκς στο πρώτο 12λεπτο και όμως έχασαν 130-120, ευρισκόμενοι ακόμη και στο -22! Μάλιστα, ο Ντάρβιν Χαμ είδε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να αποχωρεί για μερικά λεπτά στα αποδυτήρια με ενοχλήσεις στον αστράγαλο, κάτι που σημαίνει ότι η συμμετοχή του απόψε είναι αμφίβολη, αν και το πιθανότερο είναι πως θα αγωνιστεί.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Οι μπουκ θεωρούν φαβορί τους Μπακς στους 2,5 πόντους, περιμένοντας από την παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο να αντιδράσει μετά την κάκιστη εμφάνιση στο Σαν Φρανσίσκο. Συνολικά, το Μιλγουόκι έχει κάνει σαφή βήματα προόδου αμυντικά με τον Ρίβερς στον πάγκο και ασφαλώς είναι μέσα στις δυνατότητές του μία νίκη στην Crypto.com Arena.

Στο 1.91 το διπλό με τους Μπακς να καλύπτουν το χάντικαπ. Στο 2.25 ανεβαίνει η απόδοση αν σκοράρει ταυτόχρονα 25 πόντους ο Γιάννης. Ο Greek Freak στα τελευταία οκτώ ματς κόντρα στους Λέικερς από τον Δεκέμβριο του 2019 και μετά δεν έχει πέσει ποτέ κάτω από τους 25.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λ.Α. Λέικερς – Μιλγουόκι: 2 -2,5 & Γιάννης 25+ πόντους (απόδοση 2.25), 05:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ