ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Με τα Over του Γιάννη και του Μάρεϊ στο 2.10

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο Ⓒ 2024 CHARLES REX ARBOGAST/ ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ατλάντα Χοκς στην Τζόρτζια για τη regular season του NBA.

Η regular season στο NBA οδεύει προς την ολοκλήρωσή της και το Μιλγουόκι παλεύει να κλειδώσει τη δεύτερη θέση στην ανατολική περιφέρεια. Απόψε, οι Μπακς έχουν μπροστά τους μία αν μη τι άλλο επικίνδυνη αποστολή στην Ατλάντα, κόντρα στους φορμαρισμένους Χοκς.

Τα “γεράκια” μετρούν τέσσερις διαδοχικές νίκες και έχουν πατήσει το γκάζι με στόχο την 9η θέση στην Ανατολή. Το εντυπωσιακό σε αυτό το σερί είναι ότι κέρδισαν δύο φορές την πρωτοπόρο της περιφέρειας, Βοστώνη, μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών, έχοντας μάλιστα κομβικές απουσίες, αφού αγωνίστηκαν χωρίς τους βασικούς Τρέι Γιανγκ, Σαντίκ Μπέι και Τζέιλεν Τζόνσον, αλλά και χωρίς τον σημαντικό αναπληρωματικό, Ονιέκα Οκόνγκβου. Από τους τέσσερις προαναφερθέντες, μόνο ο Τζόνσον έχει κάποιες ελπίδες να αγωνιστεί απόψε, αφού δίνεται αμφίβολος.

Τα θετικά αποτελέσματα έχουν φέρει την Ατλάντα σε απόσταση ενός παιχνιδιού από το 9ο Σικάγο και στο +6 από το Μπρούκλιν, επομένως η παρουσία της στο play-in tournament θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Στο τελευταίο τους παιχνίδι, οι Χοκς κέρδισαν τους Σέλτικς, στην παράταση, με 123-122 την Πέμπτη. MVP ήταν ασφαλώς ο Ντεζούντε Μάρεϊ, που έκανε career high με 44 πόντους. Μάλιστα, σημειώσει και τους 11 της Ατλάντα στην παράταση, συμπεριλαμβανομένου και του νικητήριου καλαθιού 0,1 δεύτερα πριν τη λήξη!

Σε ό,τι αφορά στο Μιλγουόκι, βρίσκεται εν μέσω ενός road trip τριών αγώνων. Στην πρώτη του στάση, ηττήθηκε με 107-100 στη Νέα Ορλεάνη, παρά τους 35 πόντους του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα από τους Λέικερς, στη δεύτερη παράταση, σε ένα ματς μάλιστα που δεν αγωνίστηκε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Φέτος, οι Μπακς έχουν αντιμετωπίσει δύο φορές τους Χοκς, αμφότερες στο Fiserv Forum. Στο πρώτο ματς, στις 29 Οκτωβρίου κέρδισαν τα “γεράκια” και στο δεύτερο, στις 2 Δεκεμβρίου, τα “ελάφια”. Σε αυτά τα δύο παιχνίδια, ο Γιάννης μέτρησε κατά μέσο όρο 29 πόντους και 11 ριμπάουντ. Μέσα στον Μάρτιο, ο Greek Freak έχει αγωνιστεί σε δέκα παιχνίδια, σκοράροντας μίνιμουμ 30 πόντους επτά φορές.

Το ενδεχόμενο να επαληθεύσει και απόψε το συγκεκριμένο όριο και ταυτόχρονα να σημειώσει 25 ο Μάρεϊ των Χοκς, μας επιστρέφει απόδοση 2.10. Με τον Γιανγκ εκτός, ο 27χρονος γκαρντ είναι δεδομένο πως θα βγει ξανά μπροστά. Στα τελευταία πέντε ματς, σημείωσε 29 με το Φοίνιξ, 28 με τη Σάρλοτ, 30 με το Πόρτλαντ και συνολικά 63 στις δύο κόντρες με τη Βοστώνη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλάντα – Μιλγουόκι: Γιάννης 30+ πόντοι & Μάρεϊ 25+ πόντοι (απόδοση 2.10), 01:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ