ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Με όπλο την άμυνά τους οι Θάντερ για το 2.00 στο Φοίνιξ

Ο Τσετ Χόλμγκρεν
Ο Τσετ Χόλμγκρεν Ⓒ 2024 TONY GUTIERREZ/ ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση των Φοίνιξ Σανς με τους Οκλαχόμα Θάντερ για τη regular season του NBA.

Το πιο ενδιαφέρον ματς της βραδιάς στο ΝΒΑ διεξάγεται στη Δυτική Περιφέρεια και συγκεκριμένα στην Αριζόνα, εκεί όπου οι έκτοι Σανς (35-25) υποδέχονται τους δεύτερους Θάντερ (41-18).

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από απρόσμενες ήττες, κόντρα σε αντιπάλους που δεν υπάρχει περίπτωση να μπουν στα πλέι-οφ. Η Οκλαχόμα έχασε με 132-118 στο Σαν Αντόνιο και το Φοίνιξ ηττήθηκε εντός έδρας με 118-109 από το Χιούστον.

Το χειρότερο βέβαια για τον Φρανκ Βόγκελ, είναι ότι είδε τον Ντέβιν Μπούκερ να τραυματίζεται στον αστράγαλο. Ο κόουτς των Σανς τόνισε πως οι πρώτες εξετάσεις είναι καθησυχαστικές, ωστόσο ο σταρ του Φοίνιξ πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί απόψε σε back to back παιχνίδι. Προφανώς, αν δεν πατήσει το παρκέ ο Μπούκερ (27,5 πόντους ανά ματς, 2ος σκόρερ του Φοίνιξ), οι Σανς δεν έχουν κάποιον παίκτη από τον πάγκο να κάνει άμεσα step up για να καλύψει το κενό του.

Στον αντίποδα, οι Θάντερ μπορεί να δέχθηκαν 132 πόντους από τη χειρότερη ομάδα της Δύσης, ωστόσο καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν είναι από τις πιο σταθερές άμυνες του ΝΒΑ. Είναι χαρακτηριστικό πως έχουν το τέταρτο καλύτερο αμυντικό rating, προστατεύουν εξαιρετικά τη ρακέτα τους και προκαλούν 15,6 λάθη κατά μέσο όρο στους αντιπάλους τους.

Προγνωστικά NBA

Στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση τον περασμένο Νοέμβριο, οι Θάντερ είχαν υποχρεώσει σε 17 λάθη τους ήλιους και κέρδισαν με 111-99 μέσα στο Φοίνιξ, το οποίο και τότε είχε αγωνιστεί χωρίς τον Μπούκερ.

Με δεδομένο ότι οι Σανς θα παίξουν απόψε χωρίς ημέρα ξεκούρασης, σε αντίθεση με τους Θάντερ, που είχαν δύο 24ωρα για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, το διπλό είναι λογικά φαβορί στο 1.40. Μαζί με το Under 242,5 φτιάχνουμε ένα στοίχημα σε απόδοση διπλασιασμού. Η παρέα του Γκίλτζιους-Αλεξάντερ επιβεβαίωσε το συγκεκριμένο line 5/7 φορές στα τελευταία παιχνίδια της.

Αντίστοιχα, οι Σανς μετρούν έξι διαδοχικά Under 242,5, έχοντας βελτιώσει κατακόρυφα την αμυντική τους συμπεριφορά το τελευταίο διάστημα. Κάτι μάλλον αναμενόμενο, δεδομένου ότι ο Βόγκελ φημίζεται για την αμυντική του φιλοσοφία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φοίνιξ – Οκλαχόμα: 2 & Under 242,5 (απόδοση 2.00), 04:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ