ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Με Ντουράντ για το 3/3 οι Νετς κόντρα στους Σίξερς

Ο Κέβιν Ντουράντ με τον Στιβ Νας σε αγώνα των Νετς
Ο Κέβιν Ντουράντ με τον Στιβ Νας σε αγώνα των Νετς Ⓒ 2021 MARY ALTAFFER/ ASSOCIATED PRESS

Οι Μπακς που αναμένεται να καθαρίσουν στο ρελαντί τη σειρά με τους Μάτζικ, η επιστροφή του Ντουράντ στους Νετς και οι σοκαρισμένοι από τον τραυματισμό του Ρούμπιο, Καβαλίερς, στο στοιχηματικό μενού της ημέρας στο ΝΒΑ.

Μέσα σε 48 ώρες το Μιλγουόκι (23-13) θα παίξει ξανά στο Ορλάντο (7-28) και εκτός απροόπτου θα κάνει το 4-0 στη φετινή σειρά με τους Μάτζικ (31/12 02:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24).

Όπως αναμενόταν, οι πλήρεις πλέον Μπακς (λείπει μόνο ο Λόπεζ) δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στους ελλιπέστατους Μάτζικ, που συνεχίζουν να παίζουν με διψήφιο αριθμό απόντων.

Ορλάντο - Μιλγουόκι: Προγνωστικά και Ανάλυση

Οι πρωταθλητές επικράτησαν με 127-110 και συμπλήρωσαν δέκα διαδοχικές νίκες απέναντι στο Ορλάντο, εκ των οποίων οι οχτώ έχουν έρθει με τουλάχιστον 11 πόντους διαφορά. Το πιθανότερο είναι πως οι Μπακς θα κερδίσουν ξανά με πάνω από 10 πόντους, για αυτό άλλωστε και το βασικό line βρίσκεται στους 13,5.

Το Μιλγουόκι πάντως δεν έχει κανέναν λόγο να ζοριστεί ιδιαίτερα κόντρα σε έναν αντίπαλο, που μπορεί να κερδίσει και με τα δεύτερα. Λογικά ο Μπουντενχόλζερ θα κάνει διαχείριση χρόνου στους σούπερ σταρ του.

Υπενθυμίζεται, ότι τον Νοέμβριο στα δύο κολλητά ματς με το Ορλάντο εντός έδρας, ο Γιάννης έπαιξε 30 λεπτά στο πρώτο και πέτυχε 32 πόντους και μόλις 24 στο δεύτερο, σημειώνοντας 12.

Προχθές, ο Μπουντενχόλζερ κράτησε στο παρκέ τον Greak Freak 30 λεπτά, με τον Αντετοκούνμπο να σημειώνει 28 πόντους. Αν το ματς δεν στραβώσει, πιθανότατα ο Γιάννης θα παίξει λιγότερο τώρα. Με το line να βρίσκεται στο 25,5, θα κρατήσουμε το under σε απόδοση 1.80.

Μπρούκλιν - Φιλαντέλφεια: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το Μπρούκλιν (23-9) υποδέχεται τη Φιλαντέλφεια (18-16) για την τρίτη μεταξύ τους αναμέτρηση φέτος (31/12 02:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Στις δύο προηγούμενες οι Νετς βγήκαν νικητές με 114-109 και 114-105.

Οι Νετς προέρχονται από τις δύο κολλητές νίκες στο Λ.Α. απέναντι σε Λέικερς και Κλίπερς. Παρότι αγωνίστηκαν χωρίς τον Κέβιν Ντουράντ, κέρδισαν με τον Τζέιμς Χάρντεν να κάνει σπουδαίες εμφανίσεις με 36 και 39 πόντους αντίστοιχα κόντρα στις δύο ομάδες του Λος Άντζελες.

Τώρα ο Ντουράντ επιστρέφει, αφού καθάρισε από το πρωτόκολλο του κορονοϊού, όπως και ο Ολντριτζ. Τελευταίο παιχνίδι του Ντουράντ ήταν στις 17 Δεκεμβρίου, όταν είχε σημειώσει 34 πόντους απέναντι στους Σίξερς.

Για την ομάδα του Στιβ Νας παραμένει εκτός ο τραυματίας Χάρις, ενώ ο Ιρβινγκ, που ετοιμάζεται για το φετινό του ντεμπούτο, δεν είναι διαθέσιμος στα εντός έδρας παιχνίδια.

Οι Σίξερς κέρδισαν διαδοχικά εκτός έδρας τους ελλιπείς Γουίζαρντς και Ράπτορς, ωστόσο τώρα θα δώσουν τρίτο σερί ματς on the road σε πέντε ημέρες και ασφαλώς το εμπόδιο των Νετς είναι πολύ πιο υψηλό. Μάλιστα δεν θα έχουν στον πάγκο τους τον Ντοκ Ρίβερς, ο οποίος είναι ο έβδομος τεχνικός του ΝΒΑ που μπαίνει στο πρωτόκολλο του κορονοϊού.

Με τα περισσότερα κομμάτια του βασικού ροτέισον πίσω και τον Χάρντεν να βρίσκει τη φόρμα του, το Μπρούκλιν λογικά θα κάνει το 3/3 φέτος κόντρα στη Φιλαντέλφεια. Στο 1,70 ο άσος με -3,5 πόντους.

Ουάσινγκτον - Κλίβελαντ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το Κλίβελαντ (20-14) είναι από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις φέτος στο ΝΒΑ, αλλά και μία από τις πιο άτυχες ομάδες, αφού μετά τον Σέξτον έχασε για το υπόλοιπο της σεζόν με σοβαρό τραυματισμό και τον Ρούμπιο.

Αν συνυπολογίσουμε για το ματς με τους Γουίζαρντς (31/12 02:00 Live από το SPORT24) ότι βρίσκεται στο πρωτόκολλο και ο Γκάρλαντ, τότε οι Καβς θα παίξουν στην πρωτεύουσα χωρίς τους τρεις κορυφαίους τους γκαρντ και με μοναδικό άσο τον Κέβιν Πάνγκος, που παλεύει ακόμη να προσαρμοστεί στις συνθήκες του ΝΒΑ.

Εξάλλου, είναι εξαιρετικά αμφίβολος ο πολύτιμος σέντερ Τζάρετ Αλεν, που βρίσκεται σε διαδικασία επιστροφής από το πρωτόκολλο.

Στον αντίποδα, παραμένουν εκτός οι Χάρελ, Νέτο και Ααρον Χολιντέι, παρόλα αυτά διατηρούν πιθανότητες επιστροφής ο ηγέτης της Ουάσινγκτον, Μπράντλι Μπιλ (23,3 πόντοι) και ο κορυφαίος της σουτέρ Κάλντγουελ-Πόουπ (11 πόντοι). Αν δώσουν και οι δύο το "παρών" τότε οι Γουίζαρντς θα πάρουν ένα πολύ γερό boost για να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά τις δύο κολλητές ήττες από Σίξερς και Χιτ.

Σε κάθε περίπτωση, ο τραυματισμός του Ρούμπιο ήταν ένα πολύ μεγάλο σοκ για το Κλίβελαντ και ο άσος είναι σωστό φαβορί στο 1.70.

Ντένβερ - Γκόλντεν Στέιτ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Πρόβλημα με τον κορονοϊό αντιμετωπίζει πλέον και το Ντένβερ (31/12 04:30 Live από το SPORT24). Μπήκαν στο πρωτόκολλο ο τεχνικός Μάικλ Μαλόουν, τρεις παίκτες και δύο ακόμη μέλη του staff. Συν τοις άλλοις, οι Νάγκετς έχουν τέσσερις τραυματίες (Χάουαρντ, Πόρτερ Τζούνιορ, Ντοζίερ, Μάρεϊ), καθώς επίσης και τέσσερις αμφίβολους (Γκόρντον, Μόρις, Τσάντσαρ, Ρίβερς).

Υπό αυτές τις συνθήκες είναι αβέβαιο αν θα καταφέρουν οι σβόλοι να συμπληρώσουν οχτάδα για να κατέβουν κόντρα στο Γκόλντεν Στέιτ. Αν πάντως το ματς διεξαχθεί, οι Γουόριορς θα έχουν μία καλή ευκαιρία να πάρουν το αίμα τους πίσω για την εντός έδρας ήττα (86-89) από το Ντένβερ, την Τρίτη.

Το διπλό προσφέρεται κάτω από το 1.45, ωστόσο ανεβαίνει στο 2.87 σε κόμπο με πρώτο σκόρερ τον Στεφ Κάρι, ο οποίος στα τελευταία πέντε ματς σημειώνει 32,4 πόντους κατά μέσο όρο!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ορλάντο – Μιλγουόκι: Γιάννης Αντετοκούνμπο Under 25,5 πόντοι (απόδοση 1.80), 02:00
  • Μπρούκλιν – Φιλαντέλφεια: 1 -3,5 (απόδοση 1.70), 02:00
  • Ουάσινγκτον – Κλίβελαντ: 1 (απόδοση 1.70), 02:00
  • Ντένβερ – Γκόλντεν Στέιτ: 2 & Πρώτος Σκόρερ ο Κάρι (απόδοση 2.87), 04:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ