ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Με ένα combo διπλασιασμού στο Βοστώνη - Φιλαντέλφεια

Προγνωστικά NBA: Με ένα combo διπλασιασμού στο Βοστώνη - Φιλαντέλφεια
© 2023 MICHAEL DWYER / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το καθοριστικό Game 7 ανάμεσα στη Βοστώνη και τη Φιλαντέλφεια, που θα κρίνει την πρόκριση στους τελικούς της Ανατολής.

Βοστώνη και Φιλαντέλφεια θα λύσουν απόψε τις διαφορές τους σε έβδομο παιχνίδι για την πρόκριση στους τελικούς της Ανατολής. Οι δύο οργανισμοί θα συναντηθούν για όγδοη φορά στην ιστορία τους σε Game 7. Φυσικά, πρόκειται για επίδοση ρεκόρ στα χρονικά του ΝΒΑ.

Οι Σίξερς είχαν την ευκαιρία να κλείσουν τη σειρά στην έδρα τους, ωστόσο ηττήθηκαν στο Game 6 με 95-86. Η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς πλήρωσε το επιθετικό της μπλακ-άουτ στην τέταρτη περίοδο, όπου σκόραρε μόλις 13 πόντους με 5/20 σουτ (0/8 τρίποντα). Είναι χαρακτηριστικό ότι η Philly ισοφάρισε σε 81-81, 6:13 πριν το φινάλε της αναμέτρησης και στον υπολειπόμενο χρόνο δεν έβαλε άλλο καλάθι εντός παιδιάς!

Αντίθετα, ο Τζέισον Τέιτουμ πήρε από το χέρι τους Σέλτικς και τους οδήγησε στο 3-3 με μία πραγματικά clutch εμφάνιση. Ο ηγέτης της Βοστώνης είχε μόλις 1/13 σουτ στα πρώτα τρία 12λεπτα, ωστόσο στο τέταρτο έβαλε μόνος του 16 πόντους, τρεις παραπάνω δηλαδή από ολόκληρη τη Φιλαντέλφεια. Το πιο εντυπωσιακό είναι πως ευστόχησε σε τέσσερα τρίποντα, όλα στα τελευταία 4,5 λεπτά!

Οι αγώνες του ΝΒΑ παίζουν με ενισχυμένες αποδόσεις! 21+ | Ρυθμ. ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Με κόντρα παράδοση ο Ντοκ Ρίβερς

Για να μπορέσει λοιπόν η Φιλαντέλφεια να περάσει στους τελικούς της Ανατολής, για πρώτη φορά μετά το 2001, όταν ακόμη έπαιζε ο Άλεν Αϊβερσον, θα πρέπει να κάνει ακόμη ένα διπλό στο TD Garden.

Προς το παρόν, οι Σίξερς έχουν ρεκόρ 4-1 εκτός έδρας στα φετινά playoffs, με δύο breaks στη Βοστώνη. Σε αυτά τα πέντε ματς σκοράρουν μόλις 103,8 πόντους ανά 100 κατοχές, αλλά σουτάρουν με αρκετά καλό ποσοστό από το τρίποντο (37,5%). Βέβαια, οι νόμοι των Game 7 είναι εντελώς διαφορετικοί και δεν θα είναι καθόλου απλό για τη Φιλαντέλφεια να βγάλει και τρίτο διπλό στην έδρα των Σέλτικς, μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι η Βοστώνη έφτασε με τον ίδιο τρόπο και πέρυσι στους τελικούς της Ανατολής. Βρέθηκε κάτω με 3-2, ωστόσο έσπασε στο Game 6 την έδρα του Μιλγουόκι και πήρε την πρόκριση, επικρατώντας στο καθοριστικό έβδομο παιχνίδι, μέσα στο καυτό TD Garden. Εξάλλου, ο Ντοκ Ρίβερς έχει αρνητικό ρεκόρ (6-9) σε Game 7. Για την ακρίβεια είναι ο προπονητής με τις περισσότερες ήττες σε Game 7 και δεν έχει κερδίσει ποτέ εκτός έδρας έβδομο παιχνίδι.

Παρότι λοιπόν οι Σίξερς έχουν τον MVP της λίγκας, Τζόελ Εμπίντ, ο οποίος σκοράρει 27,6 πόντους στη σειρά και τον Τζέιμς Χάρντεν, που έχει κάνει μέχρι στιγμής δύο vintage εμφανίσεις με 45 πόντους στο Game 1 και 42 στο Game 4, ο άσος είναι απολύτως φυσιολογικά φαβορί στο 1.40.

Μαζί με το Over 194,5 χτίζουμε απόδοση διπλασιασμού. Οι μπουκ έχουν αντιδράσει υπερβολικά στο χαμηλό σκορ του έκτου παιχνιδιού και έβγαλαν το line του Under/Over αρκετά χαμηλά. Ωστόσο στα πρώτα πέντε ματς της σειράς μπήκαν από 208 πόντοι και πάνω. Είναι αλήθεια ότι η Φιλαντέλφεια παίζει σε πολύ χαμηλό pace στην postseason, λίγο πάνω από τις 92 κατοχές, ωστόσο η Βοστώνη έχει το δεύτερο κορυφαίο επιθετικό rating (117,9) στα playoffs μετά το Ντένβερ και ειδικά εντός έδρας εκτελεί με 50,2% εντός παιδιάς κατά μέσο όρο!

Build A Bet* στους αγώνες του ΝΒΑ! 21+ | Ρυθμ. ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βοστώνη – Φιλαντέλφεια: 1 & Over 194,5 (απόδοση 2.00), 22:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ