ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Λίλαρντ, Ντουράντ και η άμυνα των Μπακς οδηγούν στο 2.60

Προγνωστικά NBA: Λίλαρντ, Ντουράντ και η άμυνα των Μπακς οδηγούν στο 2.60
AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς με τους Φοίνιξ Σανς.

Το αποψινό πρόγραμμα του NBA ξεκινάει από νωρίς και μάλιστα με την αναμέτρηση των Μπακς κόντρα στους Σανς, στο Μιλγουόκι (19:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24).

Τα ελάφια έχουν ρεκόρ 2-3 στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους και μετά το 114-105 επί των Σίξερς, θα προσπαθήσουν να κάνουν δεύτερη κολλητή νίκη για πρώτη φορά έπειτα από 12 μέρες. Υπενθυμίζεται βέβαια, ότι είχε προηγηθεί ένα σερί έξι νικών για την ομάδα του Ντοκ Ρίβερς από τις 23 Φεβρουαρίου μέχρι τις 4 Μαρτίου.

Στην πρόσφατη αναμέτρηση με τη Φιλαντέλφεια, το Μιλγουόκι επιβλήθηκε ανεβάζοντας αισθητά στροφές στο δεύτερο ημίχρονο (61-44) και ειδικά στην 4η περίοδο, την οποία κέρδισε με επί μέρους σκορ 34-22. Μάλιστα, ο Γιάννης σημείωσε 13 από τους 32 πόντους του (game-high) στο τελευταίο 12λεπτο.

Το αρνητικό νέο για τον Ρίβερς, είναι ότι ο Greek Freak είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με τους Σανς και ενδέχεται να μείνει εκτός. Το θετικό είναι πως θα επιστρέψει ο Κρις Μίντλετον, που απουσίαζε σχεδόν 1,5 μήνα.

Τέταρτο σερί ματς στην Ανατολή οι Σανς

Στον αντίποδα, το Φοίνιξ ολοκληρώνει απόψε μία περιοδεία τεσσάρων αγώνων στην Ανατολή. Στα προηγούμενα τρία ματς το ρεκόρ του είναι 2-1. Κέρδισε στο Κλίβελαντ, έχασε στη Βοστώνη και την Παρασκευή επικράτησε των Χόρνετς στη Σάρλοτ με 107-96.

Στο τελευταίο παιχνίδι οι Σανς δέχθηκαν κάτω από 100 πόντους για πρώτη φορά μετά το 113-97 επί των Χιτ στις 5 Ιανουαρίου. Προηγουμένως βέβαια επέτρεψαν στους Σέλτικς να βάλουν 127 πόντους, που είναι η χειρότερή τους αμυντική επίδοση μετά το 129-120 στην Ατλάντα, στις 2 Φεβρουαρίου.

Το Φοίνιξ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 6η θέση της Δύσης με ρεκόρ 39-28 και παλεύει να αποφύγει το play-in. Στις 6 Φεβρουαρίου, οι ήλιοι είχαν κερδίσει με 114-106 το Μιλγουόκι, στην Αριζόνα, σε ένα ματς όπου δεν είχε αγωνιστεί ο Ντέιμιαν Λίλαρντ και η big-three, Ντουράντ-Μπούκερ-Μπιλ, των γηπεδούχων είχε σημειώσει μαζί 85 πόντους!

Οι μπουκ δίνουν απόψε φαβορί τους Μπακς στο -2,5, ωστόσο αν δεν αγωνιστεί ο Γιάννης, τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν. Σε κάθε περίπτωση, το Μιλγουόκι έχει κάνει στροφή στην άμυνα με τον Ρίβερς στον πάγκο, επομένως η βάση μας μπορεί να είναι το Under 232,5, ένα line που έχει επαληθευτεί 13 φορές στα τελευταία 15 παιχνίδια των Μπακς.

Από εκεί και πέρα, αν ζητήσουμε μαζί το 20+ πόντους του Ντουράντ και το 18+ του Λίλαρντ φτάνουμε σε απόδοση 2.60. Ο KD σκοράρει τουλάχιστον 20 απέναντι στο Μιλγουόκι εννιά σερί ματς. Προχθές στη Σάρλοτ έβαλε μόλις 13, προηγουμένως όμως είχε 11 σερί παιχνίδια με μίνιμουμ 20.

Σε ό,τι αφορά στον Λίλαρντ, μετράει 27,9 πόντους κατά μέσο όρο την τελευταία 6ετια απέναντι στο Φοίνιξ και δεν έπεσε ποτέ κάτω από τους 18. Αν μάλιστα λείψει απόψε ο Γιάννης, είναι δεδομένο πως θα βγει ακόμη πιο δυναμικά μπροστά στο επιθετικό κομμάτι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μιλγουόκι – Φοίνιξ: Under 232,5 & Λιλαρντ 18+ πόντους & Ντουράντ 20+ πόντους (απόδοση 2.60), 19:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ