BIG GAMES BET

Προγνωστικά NBA: Η νοοτροπία νικητή του ΛεΜπρόν και ο αλάνθαστος Χαλιμπάρτον

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς Ⓒ 2023 MATT YORK/ ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον τελικό του NBA In-Season Tournament ανάμεσα στους Λέικερς και τους Πέισερς.

Το πρώτο ιστορικά In-Season Tournament στο NBA θα διεκδικήσουν απόψε στον μεγάλο τελικό του Λας Βέγκας οι Λος Άντζελες Λέικερς και οι Ιντιάνα Πέισερς (10/12 03:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Οι δύο ομάδες έφτασαν μέχρι το τέλος της διαδρομής έχοντας το απόλυτο σε έξι ματς στη νεοσύστατη διοργάνωση του NBA, η οποία διεξάγεται εν μέσω της regular season.

Κι αν η παρουσία των Λέικερς στον τελικό ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενη, δεδομένου ότι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε δηλώσει εξ αρχής ότι θέλει να κατακτήσει το IST, η πορεία των Πέισερς θεωρείται αν μη τι άλλο έκπληξη. "Νομίζω ότι έχουμε σοκάρει όλο τον κόσμο αυτή τη στιγμή. Κανείς δεν περίμενε ότι θα βρισκόμαστε εδώ, εκτός από τα παιδιά στα αποδυτήρια. Για εμάς αυτό σημαίνει πολλά", δήλωσε ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον μετά τη μεγάλη νίκη επί των Μπακς, την Πέμπτη, στον ημιτελικό με 128-119.

Ο ηγέτης της Ιντιάνα ήταν εξαιρετικός στα δύο νοκ άουτ ματς, έχοντας 26,5 πόντους κατά μέσο όρο, 14 ασίστ και 8,5 ριμπάουντ. Το ακόμη πιο εντυπωσιακό ήταν πως δεν έκανε ούτε ένα λάθος στα παιχνίδια με Σέλτικς και Μπακς!

Φυσικά, για τη νεανική ομάδα του Ρικ Καρλάιλ ο τελικός με τους Λέικερς είναι μία πρωτόγνωρη εμπειρία. Αντίθετα, ο “βασιλιάς” έχει φάει με το κουτάλι τα μεγάλα ματς, έχοντας τέσσερα δαχτυλίδια πρωταθλητή. Ο ΛεΜπρόν ήταν σπουδαίος στην επιβλητική νίκη επί των Πέλικανς στον ημιτελικό με 133-89. Ο Τζέιμς σημείωσε 30 πόντους, με 4/4 τρίποντα, ενώ μοίρασε και 8 ασίστ, παίζοντας κάτω από 23 λεπτά! Αυτό σημαίνει ότι κράτησε σημαντικά αποθέματα ενέργειας για το παιχνίδι τίτλου.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η αναμέτρηση των Λέικερς με τους Πέισερς είναι ουσιαστικά μία μονομαχία δύο διαφορετικών γενιών. Από τη μία η εμπειρία και από την άλλη η φρεσκάδα και τα νιάτα. Επίσης, συγκρούονται δύο εντελώς διαφορετικά στιλ μπάσκετ. Η Ιντιάνα έχει φουλ επιθετική λογική (128,4 πόντους ανά ματς, καλύτερος μέσος όρος στο ΝΒΑ) και δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία στην άμυνα. Το LA περνάει κυρίως την μπάλα μέσα στη ρακέτα και πρώτος στόχος είναι να κερδίζει φάουλ για να παίρνει ξεκούραστους πόντους από τη γραμμή των βολών.

Οι μπουκ λογικά δίνουν φαβορί τους Λέικερς, ωστόσο οι Πέισερς έχοντας κερδίσει στην πορεία τους μέχρι εδώ ομάδες όπως οι Μπακς, οι Σέλτικς, οι Σίξερς και οι Καβαλίερς, απέδειξαν ότι είναι άξιοι φιναλίστ. Προτιμότερο λοιπόν να στραφούμε στις ειδικές αγορές. Το ενδεχόμενο να σκοράρει πάνω από 27 πόντους ο ΛεΜπρόν και να μοιράσει τουλάχιστον 11 ασίστ ο Χαλιμπάρτον μας επιστρέφει απόδοση 2.30.

Στα δύο νοκ άουτ ματς με Σανς και Πέλικανς ο "βασιλιάς" είχε συνολικά 61 πόντους, ενώ ο σταρ των Πέισερς στα δύο παιχνίδια με Σέλτικς και Μπακς μοίρασε 28 ασίστ!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λος Άντζελες Λέικερς – Ιντιάνα: ΛεΜπρόν Over 27,5 πόντοι & Χαλιμπάρτον 11+ ασίστ (απόδοση 2.30), 03:30
TAGS BIG GAMES BET ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ