ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Για το 2-0 οι Σίξερς, απαντούν οι Γουόριορς στο 2.10

Προγνωστικά NBA: Για το 2-0 οι Σίξερς, απαντούν οι Γουόριορς στο 2.10
AP PHOTO/JEFF CHIU

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το Game 2 στις σειρές Φιλαντέλφεια - Μπρούκλιν και Σακραμέντο - Γκόλντεν Στέιτ.

Με κορυφαίο τον Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος είχε 23 πόντους (7/13 τρίποντα) και 13 ασίστ, η Φιλαντέλφεια δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει το Game 1 απέναντι στο Μπρούκλιν, με 121-101. Μάλιστα, το έκανε γράφοντας νέο ρεκόρ οργανισμού στα playoffs με 21 εύστοχα τρίποντα!

Οι Νετς επέλεξαν να αντιμετωπίσουν όλο το βράδυ τον Τζόελ Εμπίντ με double-team, ωστόσο στο τέλος έκαναν μία... τρύπα στο νερό. Αφενός, ο Καμερουνέζος σούπερ σταρ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 26 πόντους, αφετέρου μοίρασε εξαιρετικά την μπάλα, χτυπώντας ιδανικά στην αδύναμη πλευρά.

Η ομάδα του Ζακ Βον επιθετικά δεν έκανε κακό παιχνίδι, σουτάροντας με 55% εντός παιδιάς και με 44% από το τρίποντο. Ωστόσο, οι Νετς επιχείρησαν 19 σουτ λιγότερα από τους Σίξερς, καθώς υπέπεσαν σε συνολικά 20 λάθη, ενώ δέχθηκαν και 21 πόντους από επιθετικά ριμπάουντ.

Το σύνολο του Ντοκ Ρίβερς είναι και απόψε το απόλυτο φαβορί στους 9,5 πόντους, ωστόσο δεν θα είναι εύκολο να βάλει ξανά πάνω από 20 τρίποντα (18/03 02:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Από την άλλη, δεν μοιάζει και πολύ πιθανό οι Νετς να "κλέψουν" παιχνίδι από τους Σίξερς μέσα στο Wells Fargo. Άλλωστε, μαζί με την κανονική περίοδο, το ρεκόρ είναι φέτος 5-0 υπέρ της Φιλαντέλφεια. Μπορούν πάντως να φανούν πιο ανταγωνιστικοί συγκριτικά με προχθές. Στο 2.05 να πάρουν και το Game 2 οι Σίξερς, με τη διαφορά ωστόσο να μην ξεπερνάει τους 13 πόντους.

Στα υπόψιν και το Over 32,5 του Εμπίντ, στη λογική ότι το Μπρούκλιν θα κάνει προσαρμογές στην άμυνα και μάλλον θα αλλάξει πλάνο, αφού το σχέδιο με τα double-teams πάνω στον Καμερουνέζο δεν λειτούργησε.

Προγνωστικά NBA

Πολύ πιο αμφίρροπη και συναρπαστική αναμένεται η σειρά του Σακραμέντο με το Γκόλντεν Στέιτ (18/03 05:00 Live από το SPORT24). Οι Κινγκς υπερασπίστηκαν την έδρα τους στο Game 1, κερδίζοντας με 126-123. Τα κατάφεραν παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν κάτω ακόμη και με 10 πόντους, σούταραν χειρότερα (44,9% έναντι 47,8%) συγκριτικά με τους Γουόριορς και πήραν 12 λιγότερους πόντους από το τρίποντο.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για την ομάδα του Μάικ Μπράουν ήταν ο Ντε' Ααρον Φοξ και ο Μαλίκ Μονκ με 38 και 32 πόντους αντίστοιχα. Οι δυο τους σημείωσαν τους 28 από τους τελευταίους 35 πόντους των Κινγκς.

Στον αντίποδα, οι Γουόριορς κρατούν την επιστροφή του Αντριου Γουίγκινς, μετά από απουσία 25 αγώνων για προσωπικό πρόβλημα. Ο Γουίγκινς είχε την ευκαιρία να βάλει μπροστά τους "πολεμιστές" με δύο πόντους, 10,3 δεύτερα πριν το φινάλε, ωστόσο αστόχησε σε ελεύθερο τρίποντο από τη γωνία. Συνολικά, είχε 1/8 τρίποντα, σημείωσε όμως 17 πόντους, έκανε επίσης 4 μπλοκ και αναμένεται πολύ καλύτερος στη συνέχεια.

Σε ό,τι αφορά στον Στεφ Κάρι, σταμάτησε στους 30 πόντους, έχοντας και το άστοχο τρίποντο στο φινάλε με το οποίο οι Γουόριορς προσπάθησαν να στείλουν το ματς στην παράταση.

Στην εποχή του Στιβ Κερ οι Γουόριορς δεν έχουν βρεθεί ποτέ πίσω σε σειρά με 2-0 σκορ. Τέσσερις φορές έχασαν το πρώτο παιχνίδι, τις τρεις προηγούμενες ισοφάρισαν. Από το 2016 και μετά, έχουν ρεκόρ στην postseason 18-4 μετά από ήττα.

Οι πρωταθλητές έδειξαν και προχθές ότι μπορούν να βγάλουν break στο Σακραμέντο και απόψε θα επιχειρήσουν να ισοφαρίσουν τη σειρά. Λογικό ότι πέρασε ελαφρύ φαβορί το διπλό. Στο 2.10 με -2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φιλαντέλφεια – Μπρούκλιν: 1 & Νετς +13,5 (απόδοση 2.05), 02:30
  • Σακραμέντο – Γκόλντεν Στέιτ: 2 -2,5 (απόδοση 2.10), 05:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ