ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Για το 18 στα 18 η Βοστώνη εντός έδρας, με τον Τέιτουμ στο 2.00

Προγνωστικά NBA: Για το 18 στα 18 η Βοστώνη εντός έδρας, με τον Τέιτουμ στο 2.00
AP PHOTO/ANDRES KUDACKI

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τη σπουδαία αναμέτρηση της Βοστώνης με τη Μινεσότα για τη regular season του NBA.

Συνολικά δέκα αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα του NBA. Η πιο ενδιαφέρουσα αναμφίβολα διεξάγεται στο TD Garden, όπου οι επικεφαλής στην Ανατολή, Σέλτικς. υποδέχονται τους πρωτοπόρους στη Δύση, Τίμπεργουλβς (11/01 02:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24).

Η Μινεσότα θα δώσει στη Βοστώνη τέταρτο διαδοχικό ματς στο δρόμο. Την Τρίτη έπαιξε στο Ορλάντο και κέρδισε τους Μάτζικ με 113-92, επομένως είναι επιβαρυμένη και με ταξίδι.

Το αξιοπερίεργο με τη φετινή Μινεσότα είναι πως στηρίζεται κυρίως στην άμυνά της (κορυφαίο αμυντικό rating με 108,2 πόντους ανά 100 κατοχές) και σαφώς λιγότερο στην επίθεσή της, παρά το γεγονός ότι διαθέτει δύο από τους πιο χαρισματικούς σκόρερ της λίγκας, τον Αντονι Αντουαρντς και τον Καρλ-Αντονι Τάουνς.

Στον αντίποδα, οι Κέλτες εκτός από το κορυφαίο ρεκόρ στο ΝΒΑ, έχουν και το καλύτερο Net Rating (10,4). Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι προσφέρονται πρώτο φαβορί για τον τίτλο, μπροστά ακόμη και από τους πρωταθλητές Νάγκετς.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Για την αναμέτρηση με τους “λύκους” είναι αμφίβολοι οι Χόρφορντ, Χολιντέι και Πορζίνγκις, ωστόσο η Βοστώνη εντός έδρας φέτος είναι κυριολεκτικά άπταιστη, με ρεκόρ 17-0! Στις αρχές Νοεμβρίου, η ομάδα του Τζο Ματσούλα είχε ηττηθεί στη Μινεάπολις με 114-109 στην παράταση. Σε εκείνο το παιχνίδι, οι Σέλτικς εκτέλεσαν από το τρίποντο με 28,2%, που είναι μέχρι σήμερα το 4ο χειρότερο ποσοστό τους φέτος.

Η Βοστώνη στην τρέχουσα regular season εκτελεί κατά μέσο όρο με 37,6% και είναι η ομάδα με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα στη λίγκα ανά παιχνίδι, με 16,1. Δύσκολα λοιπόν θα μείνει ξανά τόσο χαμηλά κόντρα στη Μινεσότα. Άλλωστε, όταν οι Σέλτικς παίζουν με πλεονέκτημα ξεκούρασης έχουν φέτος ρεκόρ 12-1.

Καθαρό φαβορί ο άσος στο 1.36, ανεβαίνει στον διπλασιασμό αν ζητήσουμε μαζί και τουλάχιστον 24 πόντους από τον φορμαρισμένο Τζέισον Τέιτουμ. Ο σταρ των Σέλτικς σκοράρει φέτος κατά μέσο όρο 27,5 πόντους και στα τελευταία επτά παιχνίδια δεν έχει πέσει ποτέ κάτω από τους 25. Μάλιστα, διατηρεί εξαιρετική παράδοση κόντρα στη Μινεσότα, καθώς από το 2020 και μετά, σε επτά παιχνίδια εναντίον της έχει 32,1 πόντους κατά μέσο όρο!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βοστώνη – Μινεσότα: 1 & Τέιτουμ 24+ πόντοι (απόδοση 2.00), 02:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ