ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Για το 1-1 οι Νικς, αξίζει το 2.55 των Λέικερς

Προγνωστικά NBA: Για το 1-1 οι Νικς, αξίζει το 2.55 των Λέικερς
AP PHOTO/JAE C. HONG

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το Game 2 της σειράς Νικς - Χιτ και για το εναρκτήριο ματς στη σειρά των Γουόριορς με τους Λέικερς.

Το Μαϊάμι ξεκίνησε με break τη σειρά κόντρα στη Νέα Υόρκη, ωστόσο η νίκη των Χιτ την Κυριακή, μέσα στο Madison Square Garden με 108-101, επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Τζίμι Μπάτλερ. Ο ηγέτης του Μαϊάμι γύρισε άσχημα τον αστράγαλό του 5:05 πριν ολοκληρωθεί το ματς, μετά από ένα φάουλ του Τζος Χαρτ. Παρότι παρέμεινε μέχρι το τέλος στο παρκέ ήταν φανερό πως πονούσε και απλά ανεβοκατέβαινε το γήπεδο.

Ακόμη κι έτσι, ο Jimmy Buckets αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ (25) και ριμπάουντερ (11) των Χιτ στο Game 1 και οδήγησε την ομάδα του στο 1-0. Ωστόσο, η συμμετοχή του στον αποψινό δεύτερο ημιτελικό της Ανατολής κρίνεται αμφίβολη. Είναι προφανές, πως αν ο Μπάτλερ δεν αγωνιστεί απόψε, οι ισορροπίες θα αλλάξουν εντελώς, δεδομένου ότι μιλάμε για τον κορυφαίο παίκτη των φετινών playoffs, με 35,5 πόντους κατά μέσο όρο και 31,3% Usage Rate.

Σε ό,τι αφορά στους Νικς, αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα χωρίς τον Τζούλιους Ραντλ, ο οποίος δίνεται αμφίβολος ξανά. Στη θέση του Ραντλ ξεκίνησε στην πεντάδα ο Ομπι Τόπιν, που είχε 4/11 τρίποντα, όταν όλη η υπόλοιπη ομάδα των Νικς είχε 3/23, με τον Τζέιλεν Μπράνσον 0/7! Συνολικά, η Νέα Υόρκη σούταρε με 20,6% από το τρίποντο και με 60% από τις βολές, δύο ποσοστά που αποδείχθηκαν καταδικαστικά.

Στον αντίποδα, το Μαϊάμι ευστόχησε σε 13 τρίποντα, έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τον Γκέιμπ Βίνσεντ με 20 πόντους (5/12 τρίποντα). Επίσης, πολύτιμες βοήθειες έδωσε από τον πάγκο ο πολύπειρος Κάιλ Λάουρι (18 πόντοι), ενώ σημαντική ήταν η συμβολή και του Μπαμ Αντεμπάγιο (16 γκολ, 8 ριμπάουντ).

Σε ό,τι αφορά στο αποψινό ματς (03/05 02:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24), η λογική λέει ότι ο Ερικ Σποέλστρα θα προστατεύσει τον Μπάτλερ. Η πιο συνετή επιλογή είναι ο ηγέτης των Χιτ να ξεκουραστεί συνολικά έξι ημέρες, ώστε να επιστρέψει το Σάββατο στο Game 3, στη Φλόριντα. Στον αντίποδα, η injury list των Νικς έχει ως questionable τους Μπράνσον και Ραντλ, ωστόσο και οι δύο αναμένεται να αγωνιστούν κανονικά. Σημειώνεται, ότι ο Ραντλ, που επίσης τραυματίστηκε στον αστράγαλο έμεινε επτά μέρες εκτός για να υποχωρήσουν οι ενοχλήσεις.

Σε κάθε περίπτωση, με τον Μπάτλερ πληγωμένο, η Νέα Υόρκη οφείλει απόψε να ισοφαρίσει τη σειρά και δικαίως είναι φαβορί στο 1.45. Μαζί με το Over 19,5 του Αρ Τζέι Μπάρετ φτάνουμε στο 2.10. O 22χρονος γκαρντ είναι ο μόνος από το Big3 των Νικς που δεν αντιμετωπίζει τραυματισμό και στο Game 1 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 26 πόντους. Στα τελευταία τρία ματς των playoffs σκοράρει 24,4.

Κάθε καλάθι του NBA σε Live Streaming*! 21+ | Ρυθμ. ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Κάρι Vs ΛεΜπρόν

Στη Δύση ξεκινάει τα ξημερώματα η δεύτερη ημιτελική σειρά ανάμεσα στους Γουόριορς και τους Λέικερς, δύο από τα πιο επιτυχημένα franchises στην ιστορία του ΝΒΑ, που έχουν κατακτήσει τα πέντε από τα τελευταία οκτώ πρωταθλήματα και επτά από τα τελευταία οκτώ που κατέληξαν στη Δύση (03/05 05:00 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24).

Το Γκόλντεν Στέιτ έχει το πλεονέκτημα έδρας, ωστόσο το Λ.Α. αναμένεται πιο φρέσκο, καθώς είχε δύο ημέρες παραπάνω για ξεκούραση. Η ομάδα του Ντάρβιν Χαμ απέκλεισε με 4-2 το Μέμφις στον πρώτο γύρο, κερδίζοντας επιβλητικά με 125-85, την Παρασκευή. Κορυφαίος στο τελευταίο ματς κόντρα στους Γκρίζλις ήταν ο Ντ' Αντζελο Ράσελ με 31 πόντους, ενώ το δίδυμο Τζέιμς-Ντέιβις πρόσθεσε 38 πόντους και 19 ριμπάουντ.

Στον αντίποδα, οι "πολεμιστές" χρειάστηκαν επτά ματς για να αποκλείσουν το Σακραμέντο, με τον Στεφ Κάρι να οργιάζει στο Game 7, σημειώνοντας 50 πόντους, επίδοση ρεκόρ στην ιστορία του NBA σε έβδομο ματς playoffs!

Γουόριορς και Λέικερς θα διασταυρωθούν για πρώτη φορά στην postseason μετά το 1991, ωστόσο οι μονομαχίες του Κάρι με τον Τζέιμς έχουν ήδη μείνει στην ιστορία ως ένα από τα σπουδαιότερα rivalry του αθλήματος. Οι δυο τους αναμετρήθηκαν 22 φορές στις τέσσερις διαδοχικές συγκρούσεις του Γκόλντεν Στέιτ με το Κλίβελαντ, στους τελικούς του NBA από το 2015 ως το 2018. Εκείνη την τετραετία ο Τζέιμς είχε 33 πόντους κατά μέσο όρο και ο Κάρι 25,4, ωστόσο ο δεύτερος κέρδισε τρία πρωταθλήματα, ενώ ο "βασιλιάς" ένα.

Την τρέχουσα σεζόν οι Λέικερς κέρδισαν με 3-1 τη σειρά με τους Γουόριορς, στην κανονική περίοδο. Μάλιστα, στις 23 Φεβρουαρίου είχαν κερδίσει μέσα στο Chase Center, σε ένα ματς ωστόσο που έλειψε ο Κάρι. Οι πρωταθλητές είναι πανίσχυροι φέτος μέσα στο Σαν Φρανσίσκο με 35 νίκες σε 44 συνολικά ματς σε regular season και postseason, παρόλα αυτά εκφράζονται ξανά ερωτηματικά αναφορικά με το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας.

Στο Game 6 για παράδειγμα η κάμερα έπιασε τον Τζόρνταν Πουλ να αποφεύγει να δώσει το χέρι του στον Ντρέιμοντ Γκριν, ενώ στο Game 7 ο νεαρός γκαρντ είχε λεκτικό επεισόδιο με συνεργάτη του Στιβ Κερ. Όλα αυτά βέβαια, είναι απόρροια των όσων είχαν συμβεί στην αρχή της σεζόν με τον Γκριν να γρονθοκοπεί τον Πουλ.

Με τους Λέικερς να έχουν πάρει περισσότερες ανάσες, αφού απέφυγαν το Game 7 κόντρα στο Μέμφις, αξίζει το ρίσκο απόψε στο αουτσάιντερ διπλό, στο 2.55.

Οι αγώνες του ΝΒΑ παίζουν με ενισχυμένες αποδόσεις! 21+ | Ρυθμ. ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νέα Υόρκη – Μαϊάμι: 1 & Μπάρετ Over 19,5 (απόδοση 2.10), 02:30
  • Γκόλντεν Στέιτ – Λ.Α. Λέικερς: 2 (απόδοση 2.55), 05:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ