ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Για την επιστροφή στις νίκες το Μιλγουόκι, με τον Γιάννη στο 2.05

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο Ⓒ 2024 RICK BOWMER/ ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς στο Λος Άντζελες με τους Κλίπερς για τη regular season του NBA.

Το Μιλγουόκι ξεκίνησε την περιοδεία του στην Καλιφόρνια με δύο διαδοχικές ήττες. Πρώτα έχασε στην Bay Area από τους Γουόριορς με το βαρύ 125-90 και την Παρασκευή λύγισε με 123-122 στο Λος Άντζελες, από τους Λέικερς, σε μία δραματική σε εξέλιξη αναμέτρηση.

Το triple-double (34 πόντοι, 14 ριμπάουντ, 12 ασίστ) του Γιάννη Αντετοκούνμπο και το double-double (28 πόντοι, 12 ασίστ) του Ντέιμιαν Λίλαρντ δεν αποδείχθηκαν αρκετά. Οι Μπακς βέβαια, ήταν εμφανώς βελτιωμένοι επιθετικά σε σύγκριση με το προηγούμενο ματς κόντρα στο Γκόλντεν Στέιτ, ωστόσο αυτή τη φορά ο Ντοκ Ρίβερς επικέντρωσε τα παράπονά του στην άμυνα.

Απόψε τα “ελάφια” θα παίξουν ξανά στην πόλη των αγγέλων, αυτή τη φορά όμως με τους Κλίπερς, τους οποίους κέρδισαν την περασμένη Δευτέρα, με 113-106 στο Fiserv Forum. Σε εκείνο το ματς είχε λείψει ο Γιάννης και ως εκ τούτου το επιθετικό βάρος έπεσε κυρίως στον Λίλαρντ, ο οποίος έβαλε 41 πόντους και είχε 35,2% usage rate!

Προγνωστικά Στοιχήματος

Φυσικά, το επιθετικό παιχνίδι των Μπακς θα είναι πολύ πιο μοιρασμένο απόψε, με τον Γιάννη να βρίσκεται κανονικά στο παρκέ. Γενικά, το Μιλγουόκι με το δίδυμο Γιάννης-Λίλαρντ έχει μία από τις κορυφαίες επιθέσεις της λίγκας και όταν παίζουν μαζί η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς σημειώνει 124,9 πόντους ανά 100 κατοχές.

Σε ό,τι αφορά στους Κλίπερς, παίζουν απόψε back to back, αφού χθες κέρδισαν στην Crypto.com Arena το Σικάγο 112-102 με επιθετική πολυφωνία (22 πόντοι ο Τζορτζ, 19 ο Λέοναρντ και 18 ο Πάουελ). Αυτή ήταν η 4η νίκη στα τελευταία πέντε ματς για την ομάδα του Ταϊρόν Λου, η οποία φιγουράρει στην 4η θέση της Δύσης. Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι οι Κλίπερς έχουν φέτος ρεκόρ 6-4 όταν παίζουν χωρίς ημέρα ξεκούρασης ενδιάμεσα και 4-0 εντός έδρας.

Οι μπουκ πάντως, δίνουν καθαρό φαβορί το διπλό του Μιλγουόκι στο 1.45, διότι οι γηπεδούχοι έχουν αμφίβολους τους Τζορτζ, Χάρντεν, Λέοναρντ και νοκ άουτ τον Γουέστμπρουκ. Μαζί με 30+ πόντους από τον Γιάννη, η απόδοση φτάνει στο 2.05. Ο Greek Freak έχει σημειώσει τουλάχιστον 30 στα έξι από τα τελευταία οκτώ ματς κόντρα στους Κλίπερς. Επίσης, είναι γνωστό ότι τον εμπνέει το Λος Άντζελες, καθώς στις τελευταίες εννιά επισκέψεις του εκεί μετράει κατά μέσο όρο 34 πόντους είτε παίζει με τους Κλίπερς, είτε με τους Λέικερς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λ.Α. Κλίπερς – Μιλγουόκι: 2 & Γιάννης 30+ πόντοι (απόδοση 2.05), 21:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ