ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Επιλογές διπλασιασμού σε Ντάλας και Γκόλντεν Στέιτ

Προγνωστικά NBA: Επιλογές διπλασιασμού σε Ντάλας και Γκόλντεν Στέιτ
AP PHOTO/EMIL T. LIPPE

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της ημέρας από το NBA.

Η Φιλαντέλφεια υπενθύμισε την Τετάρτη, για ακόμη μία φορά φέτος, ότι είναι ικανή να κερδίζει ακόμη και χωρίς τον Τζόελ Εμπίντ στη σύνθεσή της. Παρότι ο κορυφαίος παίκτης των Σίξερς δεν αγωνίστηκε, η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς κέρδισε πανεύκολα με 119-96 στο Μαϊάμι, έχοντας πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και κορυφαίο όλων, τον Ταϊρίς Μάξεϊ με 27.

Χάρη σε αυτή τη νίκη, η Philly βελτίωσε το ρεκόρ της σε 9-4 στα 13 ματς που έχει παίξει φέτος χωρίς τον Εμπίντ και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από δύο κολλητές εντός έδρας ήττες από Σέλτικς και Χιτ.

Απόψε, οι Σίξερς δίνουν back to back εκτός έδρας ματς στο Ντάλας και φυσιολογικά δίνονται αουτσάιντερ, δεδομένου ότι είναι GTD η συμμετοχή του Εμπίντ (03/03 02:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι η Φιλαντέλφεια είναι εξαιρετική φέτος στα παιχνίδια χωρίς ημέρα ξεκούρασης προηγουμένως, έχοντας ρεκόρ 6-2. Μάλιστα, στις δύο ήττες της έχασε με -3 από τη Μινεσότα και με -6 από τη Σάρλοτ.

Το Ντάλας, σε πέντε ματς που έχουν αγωνιστεί μαζί ο Λούκα Ντόντσιτς και ο Καϊρί Ιρβινγκ, έχει γνωρίσει τέσσερις ήττες! Είναι λοιπόν εμφανές ότι ακόμη δεν υπάρχει η κατάλληλη χημεία μεταξύ των δύο σούπερ σταρ. Οι Μάβερικς πάντως είναι υποχρεωμένοι να κερδίσουν απόψε, καθώς έχουν υποχωρήσει στην έβδομη θέση της Δύσης και κινδυνεύουν να πέσουν ξανά στο 50%.

Με δεδομένο ότι δίνουν τέταρτο σερί ματς στο American Airlines Center, άρα δεν είχαν μετακινήσεις και συνυπολογίζοντας ότι πλεονεκτούν έναντι των Σίξερς, καθώς αγωνίστηκαν προχθές με την Ιντιάνα (έχασαν στο καλάθι), πάμε με τον άσο. Η νίκη των Τεξανών προσφέρεται στο 1.55, ωστόσο αν το εύρος της κινηθεί μεταξύ ενός και 12 πόντων, παίρνουμε απόδοση 2.45. Ακόμη και να μην αγωνιστεί ο Εμπίντ, οι Σίξερς έχουν αποδείξει ότι είναι απόλυτα ανταγωνιστικοί.

Προγνωστικά NBA

Πολύ σημαντικό ματς για το πλασάρισμα στη Δύση είναι αυτό ανάμεσα στους Γουόριορς και τους Κλίπερς (03/03 05:00 Live από το SPORT24). Οι πρωταθλητές έχουν ρεκόρ 3-1 μετά το All-Star, παρά το γεγονός ότι αγωνίζονται με σημαντικές απουσίες. Αντίθετα, η ομάδα του Ταϊρόν Λου έχει επιστρέψει από το break με τρεις απανωτές ήττες.

Οι Κλίπερς έχασαν στη δεύτερη παράταση από τους Κινγκς, στην παράταση από τους Νάγκετς και την Τρίτη ηττήθηκαν από τους Τίμπεργουλβς με 108-101. Σε αυτά τα τρία ματς η άμυνά τους δεν λειτούργησε, αφού δέχθηκαν 120,8 πόντους ανά 100 κατοχές, επιτρέποντας στους αντιπάλους τους να σουτάρουν με 52,9% εντός παιδιάς και με 37,7% από το τρίποντο!

Στον αντίποδα, το Γκόλντεν Στέιτ συνεχίζει να παίζει χωρίς τους Στεφ Κάρι και Αντριου Γουίγκινς, ωστόσο κέρδισε διαδοχικά το Χιούστον, τη Μινεσότα και το Πόρτλαντ. Οι Γουόριορς έχουν ρεκόρ φέτος 12-12 χωρίς τον Κάρι στο παρκέ. Από τις 4/2 που λείπει ο ηγέτης τους είναι στο 5-4 και σκοράρουν 120,2 πόντους ανά 100 κατοχές σε αυτά τα εννιά ματς!

Εν ολίγοις, η ομάδα του Στιβ Κερ στέλνει το μήνυμα ότι είναι έτοιμη να πατήσει γκάζι εν όψει της postseason. Παρότι λοιπόν είναι εκτός ο κορυφαίος σουτέρ του ΝΒΑ, οι Γουόριορς είναι αουτσάιντερ μόνο 3,5 πόντους απόψε κόντρα στους Κλίπερς. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι μέσα στο Σαν Φρανσίσκο, οι "πολεμιστές" έχουν κάνει 25 νίκες σε 32 αγώνες.

Το ενδεχόμενο το Γκόλντεν Στέιτ να μη χάσει απόψε με διψήφια διαφορά και παράλληλα ο Τζόρνταν Πουλ να σημειώσει μίνιμουμ 22 πόντους, προσφέρεται στο 2.05. Την Τρίτη, κόντρα στους Μπλέιζερς, ο Πουλ πέτυχε 29 πόντους με 10/24 σουτ και 6/7 βολές. Αν πάρει ξανά 20+ προσπάθειες, λογικά θα πιάσει το συγκεκριμένο όριο. Στις 14 Φεβρουαρίου, στην ήττα των Γουόριορς στο Λος Άντζελες με 134-124 από τους Κλίπερς, ο Πουλ είχε 28 με 10/20 σουτ και 5/6 βολές.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντάλας – Φιλαντέλφεια: 1 & Σίξερς +12 (απόδοση 2.45), 02:30
  • Γκόλντεν Στέιτ – Λ.Α. Κλίπερς: 1 +9,5 & Πουλ 22+ πόντοι (απόδοση 2.05), 05:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ