ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Για το 1-0 ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σε τιμές διπλασιασμού

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς στο παιχνίδι με τον Αρη για τα playoffs της Stoiximan Basket League
Ο Νεμάνια Νέντοβιτς στο παιχνίδι με τον Αρη για τα playoffs της Stoiximan Basket League INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον πρώτο ημιτελικό της Stoiximan Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και τη Λάρισα.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν δυσκολεύτηκε να αποκλείσει τον Αρη με 2-0 στην προημιτελική σειρά των playoffs της Stoiximan Basket League και τώρα θα έρθει αντιμέτωπος στα ημιτελικά με τη Λάρισα, όπου η πρόκριση κρίνεται στις τρεις νίκες (19:45 ERT3, Live από το SPORT24).

Φυσικά, οποιοδήποτε άλλο σκορ πέρα από το 3-0 υπέρ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη. Η Λάρισα του Φώτη Τακιανού, ευρισκόμενη για πρώτη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά, έχει πρακτικά τρυπήσει το ταβάνι της και απλά θα επιδιώξει να διασκεδάσει τα παιχνίδια με τους εξάκις πρωταθλητές Ευρώπης.

Στον αντίποδα, το συγκρότημα του Γιώργου Βόβορα θα αξιοποιήσει τις αναμετρήσεις με τους Θεσσαλούς ως προετοιμασία εν όψει των τελικών, όπου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τεθεί αντιμέτωπο με τον Ολυμπιακό.

Προγνωστικά Μπάσκετ

Το "τριφύλλι" στα δύο ματς των playoffs με τον Αρη σημείωσε 109 και 85 πόντους αντίστοιχα. Στην κανονική διάρκεια, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κέρδισε τη Λάρισα με 90-86 εκτός έδρας και με 98-67 στο ΟΑΚΑ. Σε έξι συναντήσεις των δύο ομάδων στο παρελθόν, οι "πράσινοι" μετρούν ισάριθμες νίκες. Μάλιστα, στα πέντε από τα έξι αυτά ματς, το σύνολο των πόντων δεν έπεσε κάτω από τους 165.

Το βασικό χάντικαπ βρίσκεται στο 21,5. Μπορούμε να το κατεβάσουμε για μεγαλύτερη ασφάλεια στο 17,5 και να ζητήσουμε παράλληλα το Over 149,5, στη λογική ότι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αναμένεται να ξεπεράσει τους 90. Σε τιμές διπλασιασμού το συγκεκριμένο κόμπο.

Από εκεί και πέρα, μοιάζει αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο οι "πράσινοι" να ευστοχήσουν σε διψήφιο αριθμό τριπόντων. Στα δύο ματς με τον Αρη είχαν 11 και 14 αντίστοιχα. Στα δύο παιχνίδια με τη Λάρισα στην κανονική περίοδο ευστόχησαν σε 11 και 13. Στο 1.55 το Over 9,5 εύστοχα τρίποντα του Παναθηναϊκού.

Σε ατομικό επίπεδο, ο Νεμάνια Νέντοβιτς πέτυχε μόλις 4 πόντους στο τελευταίο ματς στο "Αλεξάνδρειο", άρα δεν αποκλείεται να ψάξει απόψε μία πολύ πιο γεμάτη εμφάνιση. Άλλωστε, τον περασμένο Φεβρουάριο είχε οργιάσει στο διπλό του Παναθηναϊκού επί της Λάρισας, σημειώνοντας 38 πόντους με 8/14 τρίποντα! Στο 2.00 το Over 15,5 του Νέντοβιτς, στο 3.95 να βγει πρώτος σκόρερ του αγώνα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Λάρισα: 1 -17,5 & Over 149,5 (απόδοση 2.02), 19:45
  • Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Λάρισα: Παναθηναϊκός Over 9,5 εύστοχα τρίποντα (απόδοση 1.55), 19:45
  • Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Λάρισα: Νέντοβιτς Over 15,5 πόντοι (απόδοση 2.00), 19:45
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ