ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Υψηλό σκορ στο Μαρούσι, αντέχει η Καρδίτσα

Ο άσος της Καρδίτσας, Τέβιν Μακ
Ο άσος της Καρδίτσας, Τέβιν Μακ INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Μαρούσι - Προμηθέας και Καρδίτσα - Άρης από τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Σημαντικές αναμετρήσεις σε όλα τα μέτωπα περιλαμβάνει τη 14η αγωνιστικής της Stoiximan Basket League. Στο μικροσκόπιο μας έχουν μπει δύο παιχνίδια. Το Μαρούσι – Προμηθέας και το Καρδίτσα – Άρη, από τα οποία έχουν προκύψει δύο στοιχηματικές επιλογές με αξία.

Το Μαρούσι φιλοξενεί στον Άγιο Θωμά τον Προμηθέα (18:00 ERT Sport 1, Live από το SPORT24). Οι γηπεδούχοι, μετά το διπλό στη Θεσσαλονίκη, εξασφάλισαν σε μεγάλο βαθμό την παραμονή τους, ενώ οι Πατρινοί θέλουν να βγάλουν αντίδραση στο πρωτάθλημα μετά την βαριά ήττα από την Καρδίτσα με 101-72.

Τόσο το Μαρούσι, όσο και ο Προμηθέας, είναι δύο από τις πιο παραγωγικές ομάδες στο πρωτάθλημα. Οι κίτρινοι σκοράρουν κατά μέσο όρο 83 πόντους, ενώ η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου 87,4. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Πάμε με το over στους 161,5 πόντους στο 1,70.

Εδώ θα βρεις δωρεάν και ψαγμένα προγνωστικά μπάσκετ.

Στο κλειστό "Γιάννης Μπουρούσης" η Καρδίτσα αντιμετωπίζει τον Άρη. Η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου εκμεταλλεύεται τη δύναμη της έδρας της και με δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Απόλλωνα Πάτρας και Προμηθέα, έχει βελτιώσει το ρεκόρ της στο 3-10.

Στον αντίποδα, ο Άρης δεν βρίσκεται σε καθόλου καλό φεγγάρι. Μετράει τρεις ήττες στα πέντε τελευταία του παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με πιο πρόσφατη αυτή στη Ρουμανία με 90-74 κόντρα στην Κλουζ για το EuroCup. Οι Θεσσαλονικείς για το πρωτάθλημα επικράτησαν του Απόλλωνα, αλλά και πάλι δεν έπεισαν με την απόδοσή τους.

Από την άλλη πλευρά, οι Θεσσαλοί βρίσκονται σε αγωνιστική άνοδο. Οι αποδόσεις δίνουν φαβορί τον Άρη. Η Καρδίτσα πάντως έχει τη δυνατότητα να φανεί ανταγωνιστική, κρατώντας το χάντικαπ των 5,5 πόντων.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Σάββατο

  • Μαρούσι - Προμηθέας: Over 161,5 (απόδοση 1.70), 18:00

Κυριακή

  • Καρδίτσα – Άρης: 1 +5,5 (απόδοση 1.70), 20:15
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ