ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Ρέστα για το Final Eight ο Κολοσσός Ρόδου στο 1.88

Ο άσος του Κολοσσού Ρόδου Λόντον Περάντες
Ο άσος του Κολοσσού Ρόδου Λόντον Περάντες INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τη σημαντική αναμέτρηση ανάμεσα στο Μαρούσι και τον Κολοσσό Ρόδου για τη Stoiximan Basket League.

Η τελευταία στροφή του πρώτου γύρου στη Stoiximan Basket League. Το πρόγραμμα εκκινεί σήμερα με τρεις αναμετρήσεις. Το παιχνίδι που κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι αυτό στον Άγιο Θωμά με το Μαρούσι να υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου (18:00 ERT Sports 1, Live από το SPORT24).

Η ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη προέρχεται από ήττα, αλλά με την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν απέναντι στην ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια. Έχει ρεκόρ 3-7 και βρίσκεται δύο νίκες πάνω από την ουραγό Καρδίτσα.

Στη διακοπή για το Stoiximan All Star Game, η ομάδα των βορείων προαστίων προχώρησε σε αλλαγές. Αποδέσμευσε τον Λούκοβιτς καθώς και τους Σταυρακούκα, Ξύδα, Παπαγεωργόπουλο και Καλογερία. Στη θέση του Σέρβου φόργουορντ, ανακοίνωσε τον 24χρονο Ρόμπερτ Γούνταρντ, ενώ στοχεύει και σε ακόμα έναν παίκτη.

Ο Κολοσσός Ρόδου από την άλλη, έχει ακόμα ελπίδα για την πρόκριση στο Final 8 του Κυπέλλου. Χρειάζεται νίκη δική του, αλλά και ήττα του Περιστερίου από την ΑΕΚ. Η ομάδα του Κούρο Σενγκούρα αποδέσμευσε τους Γόντικα και Γιόργκενσεν, ενώ απέκτησε τους Σίτου και Παπαδάκη.

Οι Ροδίτες είναι πιο ποιοτική και έμπειρη ομάδα. Έχουν πανηγυρίσει μεγάλες νίκες τη φετινή σεζόν και δείχνουν έτοιμοι για το βήμα παραπάνω. Η πρόκληση του Final 8 αναμένεται να δώσει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο στους νησιώτες. Η τιμή του διπλού στο 1.88 έχει στοιχηματική αξία

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μαρούσι - Κολοσσός Ρόδου: 2 (απόδοση 1.88), 18:00

TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ