ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Πιο πειστική εικόνα η Ρεάλ, έτοιμη για το 2-1 στο 2.05

Ο Άνταμ Χάνγκα με την φανέλα της Ρεάλ
Ο Άνταμ Χάνγκα με την φανέλα της Ρεάλ INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον τρίτο τελικό της Liga Endesa ανάμεσα στη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα. Τρεις επιλογές σε τιμές άνω του 2.00

Η Ρεάλ υποδέχεται απόψε στο WiZink Center την Μπαρτσελόνα στον τρίτο τελικό της Liga Endesa (22:00, Cosmote Sport 7HD,
LIVE από το SPORT24). Στα πρώτα δύο ματς, που έγιναν στο Παλάου Μπλαουγκράνα, οι νίκες μοιράστηκαν και έτσι η σειρά είναι ισόπαλη με 1-1. Αυτό σημαίνει, ότι αν η Ρεάλ αξιοποιήσει την έδρα της στους επόμενους δύο τελικούς θα στεφθεί πρωταθλήτρια για 36η φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά το 2019.

Ρεάλ - Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η γενική αίσθηση που άφησαν τα πρώτα δύο ματς στη Βαρκελώνη, είναι πως η Ρεάλ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Κέρδισε εμφατικά το Game 1 με 88-75 και λίγο έλειψε να βγάλει και δεύτερο break.

Το Game 2 πήγε στη δύναμη, οι διαιτητές άφησαν το σκληρό παιχνίδι, η Μπαρτσελόνα κατάφερε να κρατήσει τη Ρεάλ κάτω από τους 70 πόντους και τελικά η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κέρδισε με τα κόπων και βασάνων (71-69), χάρη στην εκπληκτική εμφάνιση του Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος σημείωσε 26 πόντους.

Απόψε πάντως, ο πρώτος λόγος ανήκει στη Ρεάλ, έστω κι αν εξακολουθεί να μην έχει στον πάγκο της τον Πάμπλο Λάσο, ο οποίος αναρρώνει από το έμφραγμα του μυοκαρδίου που υπέστη. Η "βασίλισσα" στα τελευταία 18 επίσημα παιχνίδια της έχει χάσει μόνο δύο φορές, η μία στον τελικό της EuroLeague από την Εφές.

Επίσης, είναι φανερό πως η Ρεάλ αυτή τη στιγμή έχει πολύ πιο ισορροπημένη εικόνα επιθετικά και στα 14 προηγούμενα ματς σκόραρε 12 φορές πάνω από 80 πόντους. Με βάση τα όσα έδειξε η Μπαρτσελόνα στους πρώτους δύο τελικούς, δεν θα είναι εύκολο να ακολουθήσει τη Ρεάλ σε αυτά τα επίπεδα.

Απολύτως φυσιολογικά λοιπόν ο άσος είναι φαβορί στο 1.65. Αν πάρουμε μαζί και το Over 141,5 φτάνουμε στο 2.05. Στα επτά φετινά clasico έχουν μπει πάνω από 141 πόντοι πέντε φορές. Αυτό θα συνέβαινε και στο Game 2 της Τετάρτης, ωστόσο οι διαιτητές στην τέταρτη περίοδο επέτρεψαν physical game, οι ομάδες δεν πήγαν όσες φορές έπρεπε στη γραμμή, το ματς έγινε τραχύ και μοιραία έμεινε μόλις στους 140 πόντους.

Προγνωστικά Μπάσκετ

Σε ατομικό επίπεδο, ο Ανταμ Χάνγκα διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας και ο Τσους Ματέο τον εμπιστεύεται απόλυτα. Στο πρώτο ματς ο Ούγγρος άσος έπαιξε πάνω από 32 λεπτά και στο δεύτερο πάνω από 26, σημειώνοντας 16 και 10 πόντους αντίστοιχα. Υπενθυμίζεται ότι ο Χάνγκα ήταν καταλυτικός και στην ημιτελική σειρά με την Μπασκόνια, έχοντας κατά μέσο όρο 14,3 πόντους. Στο 2.15 να πετύχει απόψε πάνω από οκτώ.

Αντίθετα, σε μέτρια κατάσταση είναι ο Κόρι Χίγκινς. Ο άσος της Μπαρτσελόνα έβαλε μόλις 4 πόντους στον πρώτο τελικό, παίζοντας σχεδόν 21 λεπτά και δέκα στον δεύτερο, όντας πάντως πολύ άστοχος με 1/5 δίποντα και 1/3 τρίποντα.

Ο Χίγκινς έφτασε σε διψήφιο νούμερο στο Game 2 γιατί είχε 5/6 βολές, εκ των οποίων δύο στο φινάλε του ματς, σε μία φάση όπου οι διαιτητές "ανακάλυψαν" φάουλ του Ταβάρες. Τις μέτριες εμφανίσεις του Χίγκινς επιβεβαιώνει και το +/-, καθώς είχε -10 στο πρώτο παιχνίδι και -9 στο δεύτερο. Σε τιμές άνω του 2.00 το ενδεχόμενο να σημειώσει απόψε κάτω από εννιά πόντους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ – Μπαρτσελόνα: 1 & Over 141,5 (απόδοση 2.05), 22:00
  • Ρεάλ – Μπαρτσελόνα: Χάνγκα Over 8,5 πόντοι (απόδοση 2.15), 22:00
  • Ρεάλ – Μπαρτσελόνα: Χίγκινς Under 8,5 πόντοι (απόδοση 2.02), 22:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ