ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Νέα αρχή για την Εθνική Ελλάδας με Σπανούλη στο 1.72

Ο Βασίλης Σπανούλης
Ο Βασίλης Σπανούλης INTIME SPORTS

Μετά την ολοκλήρωση των Κυπέλλων η μπασκετική δράση συνεχίζεται με τα προκριματικά του EuroBasket 2025, εκεί όπου η Ελλάδα θα κάνει μία νέα αρχή. Με τον Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο, αλλά και αρκετούς παίκτες τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Παναθηναϊκού AKTOR να δίνουν το "παρών".

Το ζευγάρι Ελλάδα – Τσεχία (21:00, Novasports Prime/ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) το έχουμε δει αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια. Η Τσεχία μας έκανε τη ζημιά στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Καναδά το 2021 και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019. Τώρα όμως τα δεδομένα μοιάζουν εντελώς διαφορετικά και η Ελλάδα έχει καθαρά το πάνω χέρι. Το πρώτο παιχνίδι των προκριματικών άλλωστε, θα διεξαχθεί στο κατάμεστο ΣΕΦ, με τα αστέρια του Παναθηναϊκού AKTOR και του Ολυμπιακού κανονικά στην αποστολή αλλά και με την αύρα από το ντεμπούτο του Σπανούλη.

Εδώ θα βρεις δωρεάν και ψαγμένα προγνωστικά μπάσκετ.

Ο Σπανούλης επέλεξε ως νατουραλιζέ τον Τόμας Γουόκαπ αντί του Μήτρου Λονγκ. Στην αποστολή συμπεριέλαβε επίσης τον Κώστα Παπανικολάου παρά τις ενοχλήσεις που έχει. Τη δωδεκάδα της Ελλάδας απόψε απαρτίζουν αναλυτικά οι Γουόκαπ, Λαρεντζάκη, Τολιόπουλο, Μωραϊτη, Παπανικολάου, Μήτογλου, Ρογκαβόπουλο, Χαραλαμπόπουλο, Π. Καλαϊτζάκη, Κ. Αντετοκούνμπο, Παπαγιάννη και Κουζέλογλου. Στον αντίποδα, στην Τσεχία ξεχωρίζει ο αστέρας της Μπαρτσελόνα, Τόμας Σατοράνσκι, αλλά φαίνεται να είναι απελπιστικά μόνος.

Με την αύρα του γεμάτου ΣΕΦ, τη γενικότερη ψυχολογία που υπάρχει εν όψει του νέου ξεκινήματος με τον Σπανούλη, αλλά και την ποιότητα της "γαλανόλευκης" σε σχέση με την αντίπαλο της, θα πάμε με τον άσο με τουλάχιστον 9 πόντους σε απόδοση 1.72.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ελλάδα - Τσεχία: 1 – 8,5 (απόδοση 1.72), 21:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ