ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με την ψυχολογία στα ύψη ο Άρης

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με την ψυχολογία στα ύψη ο Άρης
INTIME SPORTS

Το ελληνικό ενδιαφέρον στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του μπάσκετ δεν σταματά ούτε σήμερα (07/02) με τη διεξαγωγή δύο αγώνων σε EuroCup και Basketball Champions League.

Για το EuroCup, ο Άρης αντιμετωπίζει την Τρέντο (20:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24), ενώ για την δεύτερη το Περιστέρι φιλοξενείται από την Καρσίγιακα στην Τουρκία και έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη για να παραμείνει ζωντανό στο κυνήγι της πρόκρισης.

Ο Άρης φιλοξενεί την Τρέντο στο κατάμεστο "Nick Galis Hall" για τη 18η και τελευταία αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του EuroCup. Oι Θεσσαλονικείς με νίκη επί της ιταλικής ομάδας, θα τερματίσουν στην 5η θέση του γκρουπ. Ο Άρης ήλπιζε χθες η πρωτοπόρος Μπουργκ να κερδίσει την Ουλμ, για να διεκδικήσει ακόμη και την 4η θέση, δηλαδή το πλεονέκτημα έδρας στα play-in. Τελικά, οι Γερμανοί κέρδισαν μέσα στη Γαλλία και καπάρωσαν αυτοί το πλεονέκτημα. Παράλληλα όμως, ο Άρης εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκρισή του, μετά τη νίκη της Τουρκ Τέλεκομ επί της Σλασκ και απόψε μένει να φανεί αν θα τερματίσει 5ος ή 6ος.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αφού προέρχεται από το εντυπωσιακό διπλό μέσα στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού με 73-70. Απών από την αποψινή αναμέτρηση θα είναι ο Ρομπέρτο Γκάλινατ, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του μετά το κάταγμα που υπέστη στο δεξί χέρι. Για τους φιλοξενούμενους, δεν θα αγωνιστεί ο Έλις. Η Τρέντο δεν πείθει καθόλου με τις εμφανίσεις της το τελευταίο δίμηνο, αφού μετράει 8 ήττες στα 10 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εδώ θα βρεις δωρεάν και ψαγμένα προγνωστικά μπάσκετ.

Ο Άρης και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, παρά την ήττα, έδειξε πως είναι καλύτερη ομάδα από την Τρέντο. Πόσο μάλλον, τον τελευταίο μήνα, όπου οι "κίτρινοι" έχουν πετύχει πολύ μεγάλες νίκες. Η ψυχολογία είναι με το μέρος των γηπεδούχων. Μπορούν να πάρουν τη νίκη με τουλάχιστον 4 πόντους σε απόδοση 1.75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Αρης - Τρέντο: 1 – 3,5 (απόδοση 1.75), 20:00

TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ