ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Άλλη ομάδα χωρίς τον Εμπίντ οι Σίξερς

Ο Τζόναθαν Κουμίνγκα
Ο Τζόναθαν Κουμίνγκα Ⓒ 2023 MARK J. TERRILL/ ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Φιλαντέλφεια με το Γκόλντεν Στέιτ, στο πλαίσιο της regular season του NBA.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Φιλαντέλφεια είναι μία εντελώς διαφορετική ομάδα χωρίς τον Τζόελ Εμπίντ στο παρκέ. Οι Σίξερς ενημέρωσαν ότι ο περσινός MVP της λίγκας υποβλήθηκε σε επιτυχημένη εγχείρηση στο μηνίσκο του αριστερού του γονάτου και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σε έναν μήνα.

Μέχρι τότε, ο Νικ Νερς και οι συνεργάτες του θα πρέπει να βρουν μία λειτουργική φόρμουλα χωρίς τον Καμερουνέζο σούπερ σταρ, ελπίζοντας ότι αυτός θα επιστρέψει υγιής και δυνατός εν όψει των πλέι-οφ.

Οι Σίξερς έχουν φέτος ρεκόρ 4-11 στα παιχνίδια που έλειψε ο Εμπίντ και ειδικά το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση, αφού γνώρισαν έξι ήττες στα επτά πιο πρόσφατα ματς, με συνέπεια να υποχωρήσουν στην 5η θέση της Ανατολής.

Τη Δευτέρα έχασαν με 118-102 εντός έδρας από το Ντάλας, αφού κανένας παίκτης τους δεν κατάφερε να πιάσει έστω τους 20 πόντους. Είναι χαρακτηριστικό, πως ο Ταϊρίς Μάξεϊ, έμεινε μόλις στους 15 με 6/16 σουτ, καθώς είχε κατά κανόνα απέναντί του double-team.

Build A Bet* στους αγώνες της Euroleague! 21+ | Ρυθμ. ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Σημάδια ανάκαμψης οι Γουόριορς

Τα ξημερώματα, οι Σίξερς περιμένουν στο Wells Fargo Center τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, οι οποίοι δείχνουν σημάδια ανάκαμψης και προέρχονται από τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους (08/02 02:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Τη Δευτέρα, επικράτησαν με 109-98 στο Μπρούκλιν, έχοντας για πρώτο σκόρερ τον Στεφ Κάρι με 29 πόντους. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Τζόναθαν Κουμίνγκα με 28 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Η ομάδα του Στιβ Κερ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 11η θέση της Δύσης και έχει ανάγκη ένα δυνατό σερί αποτελεσμάτων για να μπει τουλάχιστον στο κάδρο του play-in tournament. Οι μπουκ δίνουν φαβορί το διπλό στο -2,5, παρότι είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Ντρέιμοντ Γκριν. Από την άλλη βέβαια, η Φιλαντέλφεια εκτός από τον Εμπίντ, έχει επίσης στα πιτς τον starter Ντε'Αντονι Μέλτον (11,8 πόντους) και τους Νικολά Μπατούμ και Ρόμπερτ Κόβινγκτον.

Με τόσες απουσίες και χωρίς τους 35,3 πόντους του Εμπίντ, δύσκολα οι Σίξερς θα καταφέρουν να πάνε ψηλά το σκορ. Βάση μας λοιπόν είναι το Under 245,5. Υπενθυμίζεται, ότι στα τέλη Ιανουαρίου οι Γουόριορς είχαν κερδίσει στο Σαν Φρανσίσκο τη Φιλεντέλφεια με 119-107. Αν ζητήσουμε μαζί και 18+ πόντους από τον φορμαρισμένο Κουμίνγκα φτάνουμε σε απόδοση 2.10.

Στα τελευταία 10 ματς ο 21χρονος πάουερ φόργουορντ έχει σημειώσει εννιά φορές τουλάχιστον 20 πόντους και απόψε έχει καλές πιθανότητες να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, δεδομένου ότι οι πληγωμένοι Σίξερς, δεν μπορούν να παίξουν την ίδια άμυνα μέσα στο ζωγραφιστό, χωρίς τον Εμπίντ. Σημειώνουμε εξάλλου, ότι στην πρόσφατη αναμέτρηση των δύο ομάδων, ο Κουμίνγκα είχε 26 πόντους με 11/19 σουτ εντός παιδιάς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φιλαντέλφεια – Γκόλντεν Στέιτ: Under 245,5 & Κουμίνγκα 18+ πόντοι (απόδοση 2.10), 02:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ