ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Καθαρό φαβορί ο Παναθηναϊκός AKTOR, κρατάει το χάντικαπ με Τολιόπουλο ο Άρης

Ο Βασίλης Τολιόπουλος πανηγυρίζει στο ΠΑΟΚ - Άρης
Ο Βασίλης Τολιόπουλος πανηγυρίζει στο ΠΑΟΚ - Άρης KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον μεγάλο ημιτελικό του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδος ΟΠΑΠ.

Το πρώτο ζευγάρι στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ έγινε γνωστό από την Πέμπτη (15/2). Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα αντιμετωπίσει τον Άρη σε μία αναμέτρηση, όπου οι πράσινοι είναι καθαρό φαβορί στους 14,5 πόντους.

Στα προημιτελικά του Final Eight, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 79-72 της ΑΕΚ Betsson, ωστόσο όπως παραδέχθηκε και ο Εργκίν Αταμάν, η ομάδα του δεν απέδωσε το μπάσκετ που μπορεί. Ο Τούρκος τεχνικός κράτησε μόνο τη νίκη και κοίταξε μπροστά.

Τη διαφορά για το τριφύλλι κόντρα στην Ένωση, την έκανε η frontline του, δεδομένου ότι πήρε συνολικά 38 πόντους και 19 ριμπάουντ από το δίδυμο Μήτογλου-Λεσόρ. Από εκεί και πέρα, οι πράσινοι είχαν τρεις διψήφιους γκαρντ, τον Γκραντ (13), τον Ναν (12) και τον Γκριγκόνις (11), με τον πρώτο μάλιστα να μοιράζει και 6 ασίστ.

Στον αντίποδα, ο Άρης πέτυχε μία επική ανατροπή στον δικό του προημιτελικό με τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος είχε τον έλεγχο για πάνω από τρία δεκάλεπτα και προηγήθηκε κατά τη διάρκεια της 4η περιόδου ακόμη και με 15 πόντους διαφορά (64-49).

Από εκείνο το σημείο όμως και μετά, ο Βασίλης Τολιόπουλος μετέτρεψε τον αγώνα σε one man show και με απανωτά εύστοχα τρίποντα οδήγησε την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη σε ένα εντυπωσιακό comeback. Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο Τολιόπουλος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με 24 πόντους (5/10 τρίποντα), σημειώνοντας 17 στην 4η περίοδο!

Στη φόρμα της καριέρας του ο Τολιόπουλος

Φυσικά, ο τρόπος που ήρθε η πρόκριση δίνει ακόμη μεγαλύτερη ψυχολογία και ώθηση στον Άρη. Κακά τα ψέματα βέβαια, το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό AKTOR είναι μία εντελώς διαφορετική υπόθεση και προφανώς κανείς δεν θα κατηγορήσει τον Άρη αν δεν καταφέρει ακόμη μία υπέρβαση, όπως εκείνη που έκανε πρόσφατα στο πρωτάθλημα, επικρατώντας των πράσινων μέσα στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν άλλωστε, αυτή τη φορά αναμένεται πολύ πιο υποψιασμένη και συγκεντρωμένη. Ο Άρης πάντως, με οκτώ νίκες στα τελευταία εννιά ματς έχει τη φόρμα και την αυτοπεποίθηση για να είναι ως ένα σημείο ανταγωνιστικός. Το ενδεχόμενο οι κίτρινοι να μη χάσουν με διαφορά μεγαλύτερη των 18 πόντων και ταυτόχρονα να σκοράρει τουλάχιστον 12 πόντους ο Τολιόπουλος, μας επιστρέφει απόδοση κοντά στον διπλασιασμό.

Βασικό προαπαιτούμενο για να μπορέσει ο Άρης να κοντράρει τον Παναθηναϊκό είναι να κάνει ακόμη ένα μεγάλο ματς ο 28χρονος γκαρντ, ο οποίος στο ιστορικό διπλό στο ΟΑΚΑ, είχε πετύχει ακριβώς 12 πόντους, όλους στο τέταρτο 12λεπτο με τρίποντα. Επίσης, στα τελευταία 9 παιχνίδια, ο Τολιόπουλος δεν έχει πέσει σε κανένα κάτω από τους 12 και σκοράρει κατά μέσο όρο 18,9 πόντους!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR – Αρης: 2 +18,5 & Τολιόπουλος 12+ πόντους (απόδοση 1.98), 18:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ