ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Η Τενερίφη τα δίνει όλα για την είσοδο στο Final Eight του Copa del Rey

Μπάλα του μπάσκετ
Μπάλα του μπάσκετ © 2022 CHARLIE NEIBERGALL/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της ημέρας από την ACB.

Δεν υπάρχει αγωνιστική δράση στο ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ, αφού διεξάγεται το Stoiximan All Star Game στην Καρδίτσα. Αγώνες όμως, υπάρχουν στα μεγάλα πρωταθλήματα του εξωτερικού, με το πρωτάθλημα της Ισπανίας να έχει την τιμητική του.

Μεγάλο παιχνίδι για το πρωτάθλημα της ACB, εκεί όπου η Μανρέσα αντιμετωπίζει την Τενερίφη (19:00 Live από το SPORT24). Οι γηπεδούχοι κέρδισαν δύο σημαντικά ματς την περασμένη εβδομάδα. Αρχικά επικράτησαν της Χιρόνα με 101-87 και στη συνέχεια πήραν διπλό επί της Μπαρτσελόνα με 83-82. Ο Στέινμπεργκς ήταν πρώτος σκόρερ με 15 πόντους και ο Ρόμπινσον είχε 12. Ο φόργουορντ Βαουλέτ και ο ρολίστας Τζου δεν θα αγωνιστούν κόντρα στους "κίτρινους".

Στον αντίποδα, η Τενερίφη ηττήθηκε εκτός έδρας από την Μπασκόνια με 104-100. Ο Φερνάντες ήταν ο κορυφαίος με 27 πόντους και 8 ασίστ. Το ρεκόρ της έπεσε στο 6-7 και το παιχνίδι με τη Μανρέσα είναι σημαντικό για την είσοδο στο Final Eight του Copa del Rey. Στο αγωνιστικό κομμάτι εκτός παραμένει ο έμπειρος ψηλός Φρεν Γκέρα, ενώ κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί ο Χουέρτας.

Η Τενερίφη είναι αρκετά πιο έμπειρη και έχει ένα τεράστιο "πρέπει". Η απόδοση του διπλού στο 1.88 δεν περνάει απαρατήρητη.

Προγνωστικά Μπάσκετ

Πολύ ενδιαφέρουσα και η αναμέτρηση της Γκραν Κανάρια με την Μπιλμπάο (19:00 Live από το SPORT24). Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 7-6 ρεκόρ. Στον αντίποδα, η Μπιλμπάο έχει ρεκόρ 5-8 και βρίσκεται στην 14η θέση.

Η ομάδα του Γιάκα Λάκοβιτς δεν θα έχει απουσίες. Η Γκραν Κανάρια προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες κόντρα σε Ρεάλ και Ουλμ. Η Μπιλμπάο γνώρισε ήττα-σοκ εντός έδρας από την Μπρέογκαν με 76-68 και το όνειρο της παρουσίας στο κύπελλο σβήνει. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο κόουτς Πονσαρνάου πήρε στην αποστολή τον Χλίνασον με τη συμμετοχή του πάντως να είναι οριακά αμφίβολη.

Το ενδεχόμενο να μην ηττηθεί η Μπιλμπάο με περισσότερους από 16 πόντους και να σημειωθούν στον αγώνα τουλάχιστον 154. Αυτό πληρώνει στο 1.70. Και οι δύο ομάδες είναι αρκετά παραγωγικές, ενώ η Μπιλμπάο είναι αρκετά δυσκολοκατάβλητη. Μπορεί να αντέξει και να μη διασυρθεί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μανρέσα - Τενερίφη: 2 (απόδοση 1.88), 19:00
  • Γκραν Κανάρια - Μπιλμπάο: 2 +16,5 & Οver 153,5 (απόδοση 1.72), 21:45
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ