ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Η συσσωρευμένη κούραση του Ολυμπιακού οδηγεί στο Under

SUPER CUP 2023 /  /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPER CUP 2023 / / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στη Ρόδο με τον Κολοσσό για τη Stoiximan Basket League.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει για την τρίτη αγωνιστική της Stoiximan Basket League τον Κολοσσό στη Ρόδο (17:15 ERT3, Live από το SPORT24).

Οι Ροδίτες έχουν ξεκινήσει τη σεζόν με ρεκόρ 1-1. Στην πρεμιέρα κέρδισαν το Περιστέρι εντός έδρας 104-93 σε ένα δραματικό παιχνίδι που κρίθηκε στη δεύτερη παράταση (80-80 η κανονική διάρκεια).

Ακολούθησε εν συνεχεία η ήττα με 79-76 στο Λαύριο. Η ομάδα του Κούρο Σεγκούρα βρέθηκε κάτω με 13 πόντους στο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ωστόσο επέστρεψε και θα μπορούσε να στείλει το παιχνίδι στο έξτρα πεντάλεπτο, αλλά ο Πόλι αστόχησε σε τρίποντο στην τελευταία επίθεση. Κορυφαίος παίκτης για τον Κολοσσό ήταν ο Λούκα Μπαΐκοβιτς, που έγραψε double-double με 26 πόντους και 13 ριμπάουντ. Ο Αυστριακός σέντερ ήταν εξαιρετικός και κόντρα στο Περιστέρι έχοντας 18 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του, έστω και δύσκολα επιβεβαίωσε τα προγνωστικά στις πρώτες δύο αγωνιστικές, επικρατώντας του Άρη (+9) και της ΑΕΚ (+8). Οι ερυθρόλευκοι ταξίδεψαν στη Ρόδο έχοντας αφήσει πίσω τους μία επίπονη διπλή αγωνιστική στη EuroLeague, με ήττα στο Μιλάνο και νίκη επί της Παρτίζαν στην παράταση, την περασμένη Πέμπτη.

Τα παιχνίδια είναι διαδοχικά, το πρόγραμμα βαρύ και το τεχνικό επιτελείο των νταμπλούχων Ελλάδος είναι υποχρεωμένο να κάνει διαχείριση χρόνων, δεδομένου ότι ακολουθεί την ερχόμενη Πέμπτη νέο μεγάλο ματς στο ΣΕΦ με την Εφές Αναντολού.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Αν αφήσουμε έξω τις παρατάσεις και πάρουμε μόνο τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού στην κανονική διάρκεια των αγώνων του, θα διαπιστώσουμε ότι με εξαίρεση το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Παρτίζαν, η οποία είναι μία φύσει επιθετική ομάδα, τα σκορ μένουν αρκετά χαμηλά. Για την ακρίβεια, ο Ολυμπιακός έχει φέτος σε όλες τις διοργανώσεις 7/8 Under 153,5!

Πάνω σε αυτή τη λογική και στη γενικότερη κόπωση και προβλήματα που κουβαλούν οι ερυθρόλευκοι από το ξεκίνημα της σεζόν μπορούμε να κρατήσουμε ως βάση το Under 162,5. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει στη Ρόδο το πέμπτο του παιχνίδι σε δέκα ημέρες. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδος είχε περάσει πέρυσι οριακά από τη Ρόδο με 80-79, ενώ πρόπερσι είχαν κερδίσει με 87-69. Και στις δύο περιπτώσεις το σύνολο των πόντων δεν υπερέβη τους 160.

Αν στο Under 162,5 προσθέσουμε και το Under 8,5 του Κώστα Παπανικολάου χτίζουμε ένα Bet Builder στο 2.10. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έπαιξε σχεδόν 40 λεπτά (τα περισσότερα από όλους) την Πέμπτη κόντρα στην Παρτίζαν, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τον χρησιμοποιεί για μεγάλο χρονικό διάστημα στο "4" αντί του Άλεκ Πίτερς, καθώς έλειπε ο Λουκ Σίκμα. Ο Σίκμα ούτε σήμερα είναι διαθέσιμος, ωστόσο επιστρέφει στη 12αδα ο Ιγκνας Μπραζντέικις, επομένως ο κόουτς Μπαρτζώκας θα έχει μία έξτρα λύση στους φόργουορντ για να δώσει ανάσες στον Παπανικολάου, ο οποίος προφανώς θα παίξει λιγότερο συγκριτικά με την Πέμπτη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κολοσσός Ρόδου – Ολυμπιακός: Under 162,5 & Παπανικολάου Under 8,5 (απόδοση 2.10), 17:15
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ