ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Στο Βερολίνο για το 7ο αστέρι σε απόδοση 50 ο Παναθηναϊκός

Στο Βερολίνο για το 7ο αστέρι σε απόδοση 50 ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο Final-4 έπειτα από 12 χρόνια και στο Βερολίνο έπειτα από 15 χρόνια για να πάρει την 7η Euroleague!

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε στον ημιτελικό για το πρώτο από τα δύο βήματα προς τον απόλυτο θρίαμβο, για να ολοκληρώσει μια ονειρική ευρωπαϊκή σεζόν.

Οι «πράσινοι» μετά την περσινή καταστροφική σεζόν που τους βρήκε στην 17η και προτελευταία θέση της κατάταξης… τράβηξαν τελεία κι έχτισαν από το μηδέν μία ομάδα που είναι ικανή κι έτοιμη για όλα.

Ο Αταμάν ανέλαβε τα ηνία γνωρίζοντας άριστα τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να αναγεννηθεί μια μεγάλη ομάδα. Το έκανε στην Εφές, την οποία ανέλαβε ουραγό στην Euroleague το 2018 και την επόμενη σεζόν έφτασε στον τελικό, πριν τον back to back θρίαμβο, το 2021 και το 2022 και το ίδιο πράττει και στον Παναθηναϊκό.

Από την περσινή 17η θέση τον ανέβασε στη 2η θέση με ένα τρομερό ντεμαράζ στην κανονική περίοδο (23-11), καταγράφοντας την κορυφαία «πράσινη» επίδοση στο νέο format με τον «μαραθώνιο» κι έχοντας ως όπλο το ΟΑΚΑ, ξεπέρασε το εμπόδιο της Μακάμπι στα Playoffs (3-2) για να τσεκάρει το εισιτήριο για το Βερολίνο!

Προσφορά* ενισχυμένων αποδόσεων για την πορεία του Παναθηναϊκού στο Final 4 της Euroleague

Το «τριφύλλι» του Σλούκα, του Λεσόρ, του Ναν, του Μήτογλου και των άλλων παιδιών με την πρόκρισή του έβαλε τέλος μια και καλή στην απουσία 12 ετών από το Final-4, επιστρέφοντας στην πόλη στην οποία είχε πανηγυρίσει το 5ο από τα 6 αστέρια που έχει στη φανέλα του, το 2009, στο δυσκολότερο Final-4 της ιστορίας, για να προσθέσει το πρώτο του Ευρωπαϊκό μετά το 2011, όταν είχε θριαμβεύσει στη Βαρκελώνη.

Το εμπόδιο στον ημιτελικό είναι η Φενέρ των άλλοτε «πράσινων» Σάρας Γιασικεβίτσιους, Νικ Καλάθη και Γιώργου Παπαγιάννη με φόντο τον τελικό, όπου ο Παναθηναϊκός εφόσον τα καταφέρει θα αντιμετωπίσει είτε τη Ρεάλ, είτε τον Ολυμπιακό για τον απόλυτο θρίαμβο του Παναθηναϊκού για το 7ο αστέρι που είναι στη σούπερ απόδοση 50!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ &ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ