ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Επιστρέφει στην έδρα της και στις νίκες η Εφές

Προγνωστικά Μπάσκετ: Επιστρέφει στην έδρα της και στις νίκες η Εφές
ANADOLU EFES PROPERTY

Σημαντικά και μεγάλα παιχνίδια περιλαμβάνει το μενού της δεύτερης μέρας της 16ης αγωνιστικής στην EuroLeague.

Στην έδρα της επιστρέφει η Εφές, μετά από τρεις σερί ήττες στο δρόμο κόντρα σε Μακάμπι (95-86), Μπεσίκτας (85-77) και Μπάγερν (86-71). Κόντρα στους Βαυαρούς ξεχώρισαν οι νέες προσθήκες Οτούρου και Ντάουμ με 19 και 13 πόντους αντίστοιχα. Επέστρεψαν στην δράση μετά από αρκετό καιρό ο Άντε Ζίζιτς και Ελάιζα Μπράιαντ. Παραμένουν στα… πιτς οι Γουίλις, Κλάιμπερν και Γιλμάζ. Αμφίβολοι οι Μπομπουά και Πλάις.

Τρίτη διαδοχική ήττα για την Μπασκόνια που πέρασε ένα εξαιρετικό διάστημα μετά την επιστροφή του Ντούσκο Ιβάνοβιτς στον πάγκο της, αλλά τώρα φαίνεται πως ξεφουσκώνει. Μετά την εντός έδρας ήττα από τη Βίρτους (81-91) και την εκτός έδρας από την Μπαρτσελόνα (82-62) για το πρωτάθλημα, η ομάδα της Βιτόρια ηττήθηκε και στο Βελιγράδι από την Μακάμπι Τελ Αβίβ με 89-81. Όσον αφορά το αγωνιστικό παραμένει εκτός ο Κοστέλο, ενώ έφυγε από την ομάδα ο Μάνιον.

Τα περιθώρια στενεύουν για την Εφές, η οποία συνεχίζει να παλεύει με τις απουσίες. Η ομάδα του Τσαν θέλει πάση θυσία τη νίκη, για να μην χάσει κι άλλο έδαφος στην προσπάθεια που κάνει να προλάβει την πρώτη εξάδα. Υπάρχουν κάποιες επιστροφές, που μπορούν να δώσουν ενέργεια και μεγαλύτερο βάθος. Ο άσος παίζεται στο 1.72.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Εφές - Μπασκόνια: 1 (απόδοση 1.72), 19:15
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ