ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Ανεβαίνει το σκορ στο Ολυμπιακός - Περιστέρι bwin

Προγνωστικά Μπάσκετ: Ανεβαίνει το σκορ στο Ολυμπιακός - Περιστέρι bwin
EUROKINISSI

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με το Περιστέρι bwin για τα προημιτελικά του Final Eight του Κυπέλλου ΟΠΑΠ.

Παναθηναϊκός και Άρης έκλεισαν από χθες τις θέσεις τους για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ. Σήμερα, διεξάγονται δύο αναμετρήσεις για να συμπληρωθεί το παζλ της τετράδας. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Περιστέρι bwin του Βασίλη Σπανούλη, ενώ το βράδυ ο Προμηθέας τον Πανιώνιο.

Ένα από τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια των προημιτελικών ενδέχεται να είναι το Ολυμπιακός – Περιστέρι. Ο δεύτερος με τον τρίτο της βαθμολογίας, αφού η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, μπορεί να ήταν στο φινάλε του πρώτου γύρου στην 6η θέση και να κινδύνευε να μην μπει στον θεσμό, αλλά με ένα ντεμαράζ και συνεχόμενες νίκες φιγουράρει πλέον στην τρίτη θέση.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην έπεισε κόντρα στο Μαρούσι, αλλά η διαρκής άνοδος του είναι εμφανής τον τελευταίο καιρό. Προέρχεται από διαδοχικές νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ με την έλευση του Ράιτ αλλά και την επιστροφή του Φαλ έχει δύναμη στη ρακέτα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να μην προχωρήσει σε αλλαγή ξένου και να κρατήσει τον Μπραζντέικις στην επτάδα, ωστόσο άφησε εκτός 12αδας για το αποψινό ματς τον Λιθουανό άσο.

Εδώ θα βρεις δωρεάν και ψαγμένα προγνωστικά μπάσκετ.

Το Περιστέρι του Σπανούλη έχει μαχητικό dna και σπάνια εγκαταλείπει παιχνίδια. Διαθέτει παίκτες με έφεση στο σκοράρισμα, που ζουν για τέτοιου είδους συναντήσεις. Αποδέσμευσε τον Τζέιλεν Χαντς και κράτησε τον Ζερμέιν Λοβ, επιβραβεύοντας τον Αμερικανό για τα πολύ καλά παιχνίδια που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα.

Παραγωγικά και οι δύο ομάδες κινούνται σε υψηλά επίπεδα. Ο Ολυμπιακός σκοράρει 86 πόντους κατά μέσο όρο και το Περιστέρι 82. Παρά την κρισιμότητα του αγώνα, δύσκολα και οι δύο θα μείνουν πολύ πιο χαμηλά από τον μέσο όρο τους. Πάμε με το over στους 153,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ολυμπιακός - Περιστέρι bwin: Over 153,5 (απόδοση 1.70), 18:00

TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ