ΟΠΑΠ FINAL 8

Ολυμπιακός: Εκτός 12αδας ο Μπραζντέικις κόντρα στο Περιστέρι bwin

BASKET LEAGUE 2023-2024 /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE 2023-2024 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις είναι ο παίκτης που αποφάσισε ο Γιώργος Μπαρτζώκα να αφήσει εκτός 12αδας στον σημερινό (16/2) προημιτελικό με το Περιστέρι bwin (18:00, COSMOTE SPORT 5, Match Center από το SPORT24) για τα προημιτελικά του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ. Δείτε ποια θα είναι η 6αδα των ξένων του στο παιχνίδι.

Χωρίς τον Ίγκνας Μπραζντέικις θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός σήμερα (16/2) κόντρα στο Περιστέρι bwin (18:00, COSMOTE SPORT 5, Match Center από το SPORT24) για τα προημιτελικά του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να αφήσει τον Λιθουανό εκτός 6αδας των ξένων για τον αγώνα κόντρα στους "Πρίγκιπες", αφού θέλησε να έχει στο ρόστερ τους και τους 4 ξένους ψηλούς που είναι διαθέσιμοι στις εντός των συνόρων υποχρεώσεις της ομάδας.

Κάπως έτσι, η 6αδα των ξένων του Ολυμπιακού για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα αποτελείται από τους: Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Αϊζέια Κάναν, Άλεκ Πίτερς, Φίλιπ Πετρούσεβ, Μόουζες Ράιτ και Μουσταφά Φαλ. Εκτός ελληνικού ρόστερ βρίσκονται έτσι κι αλλιώς οι Νίκολα Μιλουτίνοβ, Σακίλ ΜακΚίσικ και Λουκ Σίκμα, μην έχοντας δικαίωμα συμμετοχής στις εντός των συνόρων υποχρεώσεις των "ερυθρόλευκων".

Υπενθυμίζεται ότι πριν από την διοργάνωση υπήρχε η σκέψη να υπάρξει αλλαγή στην 7αδα των ξένων - με τον ΜακΚίσικ να παίρνει την θέση του Μπραζντέικις - ωστόσο τελικά αποφασίστηκε να μην γίνει κάποια κίνηση, με τους "ερυθρόλευκους" να πορεύονται με ίδια σύνθεση και να διατηρούν το δικαίωμα να κάνουν μέχρι δύο αλλαγές μέχρι την έναρξη των playoffs της Stoiximan Basket League.

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ