ΟΠΑΠ FINAL 8

Ολυμπιακός: Δεν αλλάζει ξένο παίκτη για το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, αυτό είναι το Depth Chart των "ερυθρόλευκων"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να μην προχωρήσει τελικά σε αλλαγή στην 7αδα των ξένων του ενόψει του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ (15-18/2) . Δείτε με ποιους ξένους θα αγωνιστούν οι "ερυθρόλευκοι" στην διοργάνωση και το Depth Chart τους.

Το δίλημμα "Μπραζντέκις ή ΜακΚίσικ" υπήρξε, αλλά τελικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να μην προχωρήσει σε αλλαγή στην 7αδα ξένων του Ολυμπιακού ενόψει του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ (15-18/2).

Ο Σπύρος Καβαλιεράτος με τον Παντελή Διαμαντόπουλο είχαν αναλύσει τα δεδομένα που ίσχυαν και τις σκέψεις του Γιώργου Μπαρτζώκα να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση στην εκπομπή "Show Must Go On", με τον Έλληνα τεχνικό να αποφασίζει τελικά να διατηρήσει τον Λιθουανό για το Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ, αλλά και φυσικά την Stoiximan Basket League. Η άνοδος του ΜακΚίσικ είχε βάλει σε σκέψεις την ομάδα του Πειραιά, ωστόσο η άνοδος στην απόδοση του Μπραζντέικις σίγουρα έπαιξε τον ρόλο της.

Μετά από αυτή την απόφαση, ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να έχει στην διάθεσή του δύο αλλαγές μέχρι την έναρξη των playoffs της Stoiximan Basket League, αφού πριν από μερικές εβδομάδες ο Μόουζες Ράιτ είχε αντικαταστήσει τον τραυματία Νίκολα Μιλουτίνοβ.

Κάπως έτσι, η 7αδα των ξένων του Ολυμπιακού στις εντός των συνόρων υποχρεώσεις του (σε κάθε ματς έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει 6) είναι η εξής: Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Αϊζέια Κάναν, Ίγκνας Μπραζντέικις, Άλεκ Πίτερς, Φίλιπ Πετρούσεβ, Μόουζες Ράιτ, Μουσταφά Φαλ. Εκτός ελληνικού ρόστερ βρίσκονται οι Νίκολα Μιλουτίνοβ, Σακίλ ΜακΚίσικ και Λουκ Σίκμα.

Το Depth Chart του Ολυμπιακού στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ και την Stoiximan Basket League είναι το εξής:

  • PG: Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ
  • SG: Αϊζάια Κάνααν, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Μιχάλης Λούντζης
  • SF: Κώστας Παπανικολάου, Ίγκνας Μπραζντέικις
  • PF: Άλεκ Πίτερς, Φίλιπ Πετρούσεβ
  • C: Μουσταφά Φαλ, Μόουζες Ράιτ, Γιώργος Τανούλης

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

Ανανεωμένη Τριπλή Προσφορά και Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Pamestoixima.gr

Η αγωνιστική δράση επέστρεψε στα γήπεδα της Ευρώπης με συναρπαστικές αναμετρήσεις σε Champions League, Europa League και Conference League! Ένα τριήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο και για αυτό στο Pamestoixima.gr σε περιμένουν ενισχυμένες αποδόσεις* στους αγώνες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων αλλά και η ανανεωμένη τριπλή προσφορά* γνωριμίας, πιο δυνατή από ποτέ! Στο Pamestoxima.gr το παιχνίδι ορίζεται από την αρχή!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ