THE SHOW MUST GO ON LIVE

ΜακΚίσικ: Το δίλημμα του Μπαρτζώκα ενόψει του Final Eight και οι σκέψεις για την 7αδα των ξένων του Ολυμπιακού

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ στο παιχνίδι με τη Μονακό
Ο Σακίλ ΜακΚίσικ στο παιχνίδι με τη Μονακό EUROKINISSI

Ο Σπύρος Καβαλιεράτος ανέλυσε στην εκπομπή Show Must Go On του Παντελή Διαμαντόπουλου τα δεδομένα που ισχύουν στον Ολυμπιακό και στις σκέψεις που υπάρχουν για πιθανή ενεργοποίηση του Σακίλ ΜακΚίσικ στην Ελλάδα ενόψει και του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πιθανότατα στην καλύτερη φάση του από το ξεκίνημα της σεζόν. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν αρχίσει να ρολάρουν μετά και την νίκη τους στην Ισπανία κόντρα στην Βαλένθια και την ίδια στιγμή ετοιμάζονται για το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ (15-18/2).

Στο πλαίσιο αυτό, είναι λογικό - μετά και την νέα καλή εμφάνιση του Σακίλ ΜακΚίσικ κόντρα στην Βαλένθια - να τίθεται το ερώτημα αν ο Ολυμπιακός θα ενεργοποιήσει τον Αμερικανό στην Stoiximan Basket League και κατ' επέκταση στο Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ.

Ο Σπύρος Καβαλιεράτος αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα στην εκπομπή "Show Must Go On" με τον Παντελή Διαμαντόπουλο, παρουσιάζοντας τα δεδομένα.

"Ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα για 2 αλλαγές μέχρι το τέλος της κανονική περιόδου, πριν ξεκινήσουν τα playoffs δηλαδή. Μέσα στις επόμενες μέρες έχει δικαίωμα να κάνει μία τέλος του μήνα" τόνισε αρχικά ο Σπύρος Καβαλιεράτος, για να προσθέσει:

"Αν είναι να κάνει αλλαγή, δεν έχει λόγο να την κάνει μετά το Final Eight. Μπορεί να την κάνει μέχρι την Τετάρτη(σ.σ 14/2). Μένει να δούμε αν θα κάνει αλλαγή".

Στην συνέχεια ο Σπύρος Καβαλιεράτος τόνισε: "Η 7αδα των ξένων του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή είναι η εξής: Γουιλιαμς-Γκος, Κάναν, Μπρανζτέικις, Ράιτ, Πετρούσεβ, Πίτερς, Φαλ. Το θέμα είναι αν θα μπει ο ΜακΚίσικ. Δεν είναι σίγουρο ότι ο Ολυμπιακός θα πάει με αυτή την 7αδα στο Final Eight. Δεν έχει νόημα να την κάνει την αλλαγή για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Το δίλημμα είναι Μπραζντέικις ή ΜακΚίσικ. Η καλή εμφάνιση του ΜακΚίσικ έβαλε σε καλό προβληματισμό το τεχνικό επιτελείο. Μέχρι την Τετάρτη θα έχει παρθεί η απόφαση".

Υπενθυμίζεται ότι κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να έχει μέχρι 7 ξένους παίκτες δηλωμένους στις εντός των συνόρων υποχρεώσεις της, ωστόσο σε κάθε παιχνίδι μπορεί να χρησιμοποιήσει μέχρι 6. Κοινώς, ακόμα και αν τελικά ο Ολυμπιακός αποφασίσει να αντικαταστήσει κάποιον παίκτη με τον ΜακΚίσικ, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Αμερικανός θα είναι απαραίτητα στην 6αδα που θα αγωνιστεί σε κάποιο ή κάποια παιχνίδια του Final Eight.

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ