BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Μουντιάλ: Ειδικά παικτών σε αποδόσεις 2.80 και 5.00

Ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Ουρουγουάη στο Μπουένος Άιρες για τα προκριματικά το Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022
Ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Ουρουγουάη στο Μπουένος Άιρες © 2022 GUSTAVO GARELLO, FILE/ASSOCIATED PRESS

Το BetMarket.gr αναλύει και προτείνει από τον 3ο όμιλο του Μουντιάλ

Με την πλάτη στον τοίχο από πολύ νωρίς η Αργεντινή (21:00 ΑΝΤ1 , LIVE από το SPORT24 ) μετά το σοκ στην πρεμιέρα. Η ήττα απέναντι στην Σαουδική Αραβία αναγκάζει την Αλμπισελέστε να παίξει σε ένα πρόωρο τελικό από πολύ νωρίς. Η παρέα του Μέσι έχασε το σερί 36 αγώνων χωρίς ήττα, κρατάει όμως ακόμη το επίσης ενδιαφέρον στατιστικό πως δεν χάνει στο 1ο ημίχρονο για 27 συνεχόμενα παιχνίδια!

Στοιχηματικά έχει ενδιαφέρον το 2.80 του Λαουτάρο Μαρτίνες για να σκοράρει. Ηταν μέσα στις φάσεις στην πρεμιέρα, το έψαξε πολύ και δεν σκόραρε για λίγα εκατοστά όταν ακυρώθηκε μέσω VAR η προσπάθειά του.

Μετά τη νίκη της Σαουδικής Αραβίας απέναντι στην Αργεντινή και την ισοπαλία στο Μεξικό – Πολωνία, ο 3ος όμιλος πήρε φωτιά. Ετσι αποκτά τεράστια σημασία και το απογευματινό παιχνίδι της Πολωνίας με της τρομερά ανεβασμένης ψυχολογικά Σαουδικής Αραβίας (15:00 ΑΝΤ1 , LIVE από το SPORT24 ).

Για να τα λέμε όλα πάντως, 0,15 xGoals είχαν οι Αραβες κόντρα στην Αργεντινή, ενώ τρεις φορές σώθηκαν από το VAR, παίζοντας το τεχνικό οφσάιντ πολύ ψηλά. Επίσης, για να συγκρατήσουν τον ρυθμό υπέπεσαν σε αρκετές παραβάσεις. Συνολικά έκανε 21 φάουλ και πήρε 6 κίτρινες κάρτες

Προγνωστικά στοιχήματος

Δέχτηκε 9 τελικές από στημένα η Σαουδική Αραβία απέναντι στην Αργεντινή. Λογική εξέλιξη γιατί έκανε πολλά φάουλ, ενώ η πιθανή ενδεκάδα της έχει μέσο όρο ύψους το 1,79. Η ενδεκάδα της Πολωνίας είναι κατά 3 πόντους πιο ψηλή και ξέρει να φτιάχνει φάσεις από στημένα. Οι τρεις από τις πέντε τελικές που έκανε απέναντι στο Μεξικό ξεκίνησαν από στημένες μπάλες.

Ψάχνοντας τα ειδικά παικτών, σταθήκαμε στο 5,00 του Κίβιορ να έχει over0.5 τελικές εντός στόχου. Είναι πολύ καλός στις εναέριες μονομαχίες και φέτος έχει 0,7 τελικές ανά αγώνα στην Σπέτσια όπου αγωνίζεται ο 22χρονος Πολωνός αμυντικός.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πολωνία - Σαουδική Αραβία: Κίβιορ 1+ σουτ στο τέρμα (απόδοση 5.00), 15:00
  • Αργεντινή - Μεξικό: Να σκοράρει ο Λαουτάρο Μαρτίνες (απόδοση 2.80), 21:00

Καθημερινές αναλύσεις για όλα τα παιχνίδια του Μουντιάλ 2022 στο BetMarket.gr, με έξυπνα ειδικά στοιχήματα, στατιστικά, ιστορίες, παρασκήνιο, αποδόσεις Μουντιάλ 2022 και το συναρπαστικό Challenge παιχνίδι!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΙΚΗΤΗ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ