ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά MLS: Το anytime του Κούτσο, η αύρα του Μπέιλ και το Πόρτλαντ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ κατά την παρουσίασή του από το Λος Άντζελες
Ο Γκάρεθ Μπέιλ κατά την παρουσίασή του από το Λος Άντζελες © 2022 MARCIO JOSE SANCHEZ/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αγωνιστική του MLS. Ο Κούτσο Ερνάντες που κάνει με το καλημέρα τη διαφορά στο Κολόμπους, το Λος Άντζελες που παίζει με την αύρα των Μπέιλ και Κιελίνι και ο τίμιος άσος του Πόρτλαντ.

Αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει τα ξημερώματα το πρόγραμμα του MLS. Ένα από αυτά είναι το ντέρμπι του Οχάιο, γνωστό και ως "Hell is Real Derby" ανάμεσα στο Κολόμπους και το Σινσινάτι, όπου ο άσος είναι φαβορί στο 1.90 κατά μέσο όρο (18/07 02:30 Live από το SPORT24).

Και οι δύο ομάδες έρχονται από μεγάλα αήττητα σερί. Το Κολόμπους μετράει τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες στα τελευταία επτά παιχνίδια του. Αντίστοιχα, το Σινσινάτι είναι αήττητο έξι αγωνιστικές, έχοντας πάντως πέντε ισοπαλίες (1-5-0). Επίσης, απόψε θα έχει εκτός λόγω τιμωρίας τον κορυφαίο του χαφ Ακόστα (6 γκολ, 10 ασίστ).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στους γηπεδούχους τα βλέμματα θα μαγνητίσει ξανά ο νεοαποκτηθείς Κούτσο Ερνάντες. Ο Κολομβιανός φορ, πρώην άσος της Γουότφορντ, αγωνίστηκε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια του Κολόμπους ως αλλαγή και ήδη έχει προλάβει να σκοράρει τρεις φορές! Συγκεκριμένα, σε 72 λεπτά συμμετοχής έχει βρει τρία γκολ και δείχνει με το καλημέρα ότι θα κάνει τη διαφορά. Στο 2.70 το anytime του 23χρονου άσου.

Φυσικά, μεγάλη ανυπομονησία υπάρχει και για το ματς του Λος Άντζελες στο Νάσβιλ, αφού αναμένεται το ντεμπούτο των νεοαποκτηθέντων Κιελίνι και Μπέιλ, έστω ως αλλαγή (18/07 03:30 Live από το SPORT24). Ο Ιταλός στόπερ έχει πιθανότητες να ξεκινήσει ακόμη και βασικός.

Το Λος Άντζελες προέρχεται από τη μεγάλη νίκη στο El Trafico με τους Γκάλαξι και θα είναι πιο φρέσκο καθώς δεν είχε αγώνα μεσοβδόμαδα. Το Νάσβιλ κέρδισε με 1-0 το Σιάτλ την Πέμπτη, ωστόσο φέτος έχει μόνο μία φορά κάνει δύο κολλητές νίκες.

Με την αύρα των Κιελίνι και Μπέιλ το Λ.A. μπορεί να διεκδικήσει απόψε τη νίκη που θα το φέρει στην κορυφή της Δύσης, μπροστά από το Όστιν. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι το διπλό άνοιξε στο 2.90-3.00 και έχει πλέον υποχωρήσει στο 2.65-2.70. Στο 1.93 το AH 0 για όποιον θέλει να πάρει το ποντάρισμά του πίσω σε περίπτωση ισοπαλίας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τέλος, αρκετά λογικός φαντάζει ο άσος του Πόρτλαντ κόντρα στο Βανκούβερ (18/07 05:30 Live από το SPORT24). Το Πόρτλαντ έρχεται από την πολύ μεγάλη νίκη με 3-2 στο ντέρμπι με το Σιάτλ και βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα με ρεκόρ 3-2-0 στα τελευταία πέντε παιχνίδια.

Το Βανκούβερ είχε μεσοβδόμαδα ζόρικο ταξίδι εκτός έδρας στο Οχάιο για να παίξει στο Σινσινάτι και απόψε επιστρέφει στη δυτική ακτή για να αγωνιστεί ξανά στο δρόμο μέσα σε τρεις ημέρες. Με δεδομένο ότι έχει επτά ήττες σε δέκα παιχνίδια on the road, ο άσος στο 1.70+ κρίνεται απολύτως φυσιολογικός. Υπενθυμίζεται, ότι το Πόρτλαντ είχε κερδίσει και στον πρώτο γύρο το Βανκούβερ, με 3-2 μέσα στον Καναδά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κολόμπους – Σινσινάτι: Κούτσο Ερνάντες Να Σκοράρει (απόδοση 2.70), 02:30
  • Νάσβιλ – Λος Άντζελες: 2 AH 0 (απόδοση 1.93), 03:30
  • Πόρτλαντ – Βανκούβερ: 1 (απόδοση 1.72), 05:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ