BET CORNER

Προγνωστικά στοιχήματος: Δύο επιλογές στο 3.30 και μια στο 2.27

Ο επιθετικός της Ατλάντα, Τζόζεφ Μαρτίνεζ πανηγυρίζει μετά από γκολ κόντρα στο Κάνσας
Ο επιθετικός της Ατλάντα, Τζόζεφ Μαρτίνεζ © 2022 DANNY KARNIK/ASSOCIATED PRESS

Μπόλικη δράση την Κυριακή σε Αργεντινή, Νορβηγία και MLS, με τις αναμετρήσεις Γοδόι Κρους - Λανούς, Άαλεσουντ - Ρόζενμποργκ και Ατλάντα - Ορλάντο να συγκεντρώνουν μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον και επιλογές με δυνατές αποδόσεις.

(19:00) Γοδόι Κρους - Λανούς: Παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής στη Liga Profesional στη Μεντόσα. Και με φόντο την κορυφή για τη Γοδόι Κρους, που φτάνει στην αναμέτρηση από μεγάλο διπλό επί της Ρίβερ Πλέιτ! Αιφνιδίασε την αντίπαλο της, προηγήθηκε 0-2 στο 24', άντεξε στην πίεση και πήρε σπουδαίο τρίποντο. Ανέβηκε στους 13 βαθμούς και την 8η θέση, αλλά μόλις στο -3 από την πρωτοπόρο Νιούελς και με ματς λιγότερο. Πάνοπλη και με εξαιρετική ψυχολογία φτάνει στο ματς με τη Λανούς.

Η φιλοξενούμενη ζορίζεται πολύ στο ξεκίνημα. Στο εντός έδρας 2-3 με την Ουρακάν συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες και τέσσερις συνολικά στα πέντε τελευταία, όπου πήρε βαθμούς μόνο στο 1-0 επί της Κολόν. Είναι 26η επί συνόλου 28 ομάδων, με 5 βαθμούς. Ασύνδετη και με πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν, δέχθηκε οκτώ γκολ στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Τραυματίας και εκτός μάχης ο εξτρέμ Ντε Λα Βέγκα.

Η Γοδόι βρήκε ρυθμό στην επίθεση και έσφιξε την άμυνα της. Παίρνει τα αποτελέσματα χωρίς να εντυπωσιάζει, έχει όμως υψηλά επίπεδα συγκέντρωσης και σκληρό χαρακτήρα. Αντίθετα η Λανούς είναι εύθραυστη και δεν έχει τρόπο αντίδρασης όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ. Θα ρίξει το βάρος στην άμυνα αναγκαστικά προκειμένου να ψάξει βαθμούς στη Μεντόσα, δύσκολα όμως θα παρασύρει σε ρίσκα τη Γοδόι που έχει υπομονή στο παιχνίδι της. Σκληρό ματς, η επιλογή under 2,5 γκολ & over 5,5 κόρνερ για τη Γοδόι σε απόδοση 3.30 στο Bet Builder της Stoiximan.

(21:00) Άαλεσουντ - Ρόζενμποργκ: Το πρόγραμμα της Κυριακής στην Eliteserien κλείνει με ένα πολύ ενδιαφέρον ματς στο 'Color Line Stadion'. Η Άαλεσουντ δίνει μια διαφορετική νότα στο φετινό πρωτάθλημα. Συμπαγής ομάδας, σκληρή, μέσα από τη δουλειά του συνόλου καλύπτει το ποιοτικό της χάντικαπ. Παίρνει καλό βαθμό στην αποτελεσματικότητα και με ρεκόρ 5Ν-5Ι-4Η, είναι 7η με 20 βαθμούς. Αρκετά έξυπνη για να κινδυνέψει, δύσκολα όμως θα κυνηγήσει κάτι παραπάνω από μια άνετη παραμονή.

Η Ρόζενμποργκ ψάχνει λίγη από τη λάμψη του παρελθόντος. Έει χάσει την πρωτοκαθεδρία στη Νορβηγία και δεν μοιάζει ικανή να διεκδικήσει τον τίτλο. Σίγουρα όμως θα παλέψει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σε καλό φεγγάρι, συγκέντρωσε 10 βαθμούς στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της και ανέβηκε στους 21 και την 5η θέση. Είναι στο -4 από την 3η Μπόντο Γκλιμτ και το -9 από την κορυφή, με ένα ματς λιγότερο.

Η Άαλεσουντ έχει δυνατό χαρακτήρα και δεν θα 'μασήσει' από το όνομα του αντιπάλου. Η Ρόζενμποργκ είναι ποιοτικά ανώτερη και έχει την ευκαιρία να πλησιάσει τις θέσεις της κορυφής. Έχει τον πρώτο λόγο αλλά δεν εμπνέει σε ρόλο καθαρού φαβορί. Παίρνουμε την απαραίτητη κάλυψη και καταλήγουμε στη συνδυαστική επιλογή Χ2 & G/G σε απόδοση 2.27 στη Stoiximan.

(22:00) Ατλάντα - Ορλάντο: Αναμέτρηση για το MLS στο 'Mercedes-Benz Stadium'. Το 2-1 επί του Σολτ Λέικ ήταν μια ανάσα ψυχολογίας για την Ατλάντα, που διανύει μια σεζόν κατώτερη του αναμενομένου. Με καλό ρόστερ στη θεωρία και υψηλές βλέψεις μπήκε στη σεζόν, για την ώρα όμως η πραγματικότητα στο χορτάρι αποδεικνύεται σκληρή. Έβαλε τέλος σε ένα σερί τεσσάρων αγώνων δίχως νίκη, ανέβηκε στους 23 βαθμούς και ευελπιστεί να προλάβει τα playoffs (θέσεις 1-7). Για την ώρα είναι στο -3 από την 7η Σάρλοτ αλλά και με δύο ματς λιγότερα.

Το παλεύει το Ορλάντο και μοιάζει ικανό να κρατήσει ένα εισιτήριο για τα playoffs. Μετά τη νίκη επί της Ίντερ Μαϊάμι, πήρε βαθμό στο Κολοράντο και ανέβηκε στην 5η θέση με 29 βαθμούς. Είναι στο +3 από την 8η Κολόμπους Κρου και ξέρει πως τα περιθώρια για απώλειες είναι λίγα. Παίζει καλύτερα εκτός έδρας, όπου μετράει 3Ν-5Ι-2Η και γκολ 10-10 σε 10 ματς.

Η Ατλάντα θέλει να σώσει τα προσχήματα, αφού θα είναι αποτυχία να δεν μπει στην 7άδα. Τα... κανονάκια τελειώνουν και οφείλει να ανεβάσει στροφές. Το Ορλάντο ξέρει να φυλάγεται, παίζει μαζεμένα on the road και είναι επικίνδυνο στην κόντρα. Ματς που αναμένεται να έχει ρυθμό, με την Ατλάντα να κάνει την ανάγκη της κίνητρο με στόχο τη νίκη. Σενάριο που μπορεί να επιβεβαιωθεί, με την επιλογή 1 & G/G να προσφέρεται σε απόδοση 3.30 στη Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN STOIXIMAN BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ